EENS IN DE 2 WEKEN DOUCHEN–wvdTEEK vlogweek #6

Mijn hele dag draait om douchen, aangezien ik dat deze dag ga doen. Aan het einde van de dag ben ik weer helemaal schoon! En dan vertel ik je precies wat er zo stom is aan douchen, haha.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Ik heb het idee dat er altijd twee teams zijn, mensen die houden van douchen, en mensen (zoals ik) die er een hekel aan hebben. Bij welk team hoor jij?

10 reacties

 1. Patricia 6 april 2017 / 06:39

  Ik ben echt #teambad, maar dat mag je tot zes weken na bevalling niet. Douchen vind ik echt minder ontspannend.

 2. Josephine 6 april 2017 / 10:59

  Weer een heel persoonlijk filmpje, dapper hoor! Zelf ben ik er (online) niet zo open over, maar ik herken je ‘honderd redenen om een hekel te hebben aan douchen’ maar al te goed. Gelukkig gaat het beter met PV via de ZVW. Zou jij daar echt geen recht op hebben, als je dat zou willen?

 3. Julia 6 april 2017 / 11:39

  Hey lisanne
  Zit met veel bewondering naar deze blogweek te kijken.
  Hebben jullie al aanpassingen in het huis kunnen uitvoeren met de opbrengst van lopen voor lyme?
  Als ik zelf geen beperkingen had zou ik zo met liefde elke dag op de stoep staan om je te helpen.
  Je kan echt trots zijn op jezelf!
  Ps. Er komt binnen kort post naar je toe en iets kleins voor je mama.

 4. Danielle | Mama Lifestyle Blog 6 april 2017 / 16:13

  Hoi Lisanne, ik douche bijna elke dag. Ik douche altijd ‘s morgens zodat ik gelijk wakker ben. Voor mij en voor velen is douchen heel normaal, heftig om te zien dat het voor jou heel anders is. Ik blijf het maar zeggen en ook nu zeg ik het weer: heel veel sterkte en beterschap. Hopelijk komt er een dag dat het goed met je gaat. Het klinkt misschien heel stom, maar ik weet het niet anders te verwoorden…..

 5. Sushy 6 april 2017 / 16:18

  Jammer dat douchen zo moeilijk gaat. Mijn vriend heeft last van zijn rug, voor hem is douchen ook lastig.

 6. Bianca Schrijft 6 april 2017 / 22:49

  Douche is voor mij dagelijkse kost, maar ooit heb ik mijn scheenbeen gescheurd en toen vond ik het een hel. Laat staan in jouw situatie. Of het een douche of bad zou zijn, het maakt niet uit, ik denk dat het altijd een drama is voor jou. Wel balen, zelf ervaar ik het als verkwikkend.

 7. Nathalie 8 april 2017 / 22:54

  Jemig, zo heftig ūüôĀ

 8. Heleen 16 april 2017 / 06:40

  Hoi lisanne,

  Ik snap het helemaal,
  Ik douche ook maar max 1 x per week omdat het zoveel energie kost met mijn handicap! ( halfzijdig verlamd na CVA) Ik moet er ook rekening mee houden
  Ik douche dan ook ‘s avonds zodat ik alleen maar pyama aan hoef! M’n haar moet ook droog gef√∂hnd, daar heb ik dan vaak de kracht niet meer voor!

 9. Femke 21 mei 2017 / 15:42

  Wat een mooi filmpje, Lisanne.

  Is het een idee voor je om een lekkere warme lange badjas van handdoekenstof te kopen, zodat je die meteen om kunt doen en je het iets minder koud hebt en je niet zo grondig droog hoeft te maken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.