24 reacties

 1. Ilse 10 april 2016 / 12:25

  Wat goed dat je zo eerlijk bent en alles zo eerlijk toont. En ook fijn om je ouders in je vlog te zien!
  Maar wat ik me nog afvraag: toen je daar ‘s nachts zo ziek op bed lag zei je dat je hulp nodig hebt en dat de gemeente je daarbij zou moeten helpen, op welke manier bedoel je dat dan?
  Veel sterkte!

  • Lisanne 10 april 2016 / 17:26

   Toekenning van het aantal uren PGB (en ook hulp in de huishouding) volgens mij. Ik weet het niet precies omdat ik die aanvragen zelf allemaal niet kan doen, maar volgens mij is dit het! Maar misschien kom ik weer in een andere regeling terecht, ik weet het nog niet precies…

   • Ilse 10 april 2016 / 20:03

    Niet slecht bedoeld, hoor, maar dan heb je daar toch niets aan als je ‘s nachts zo ziek bent?

    • Lisanne 10 april 2016 / 20:45

     Het is de bedoeling dat er iemand aangenomen kan worden die in zulke gevallen kan komen helpen!

 2. Laura 10 april 2016 / 14:23

  Als ik dit zie zou ik heel graag een arm om je heen willen slaan. Erg mooi om te zien hoe oprecht je bent. Hopelijk schiet de gemeente op!

 3. Leef mezelf 10 april 2016 / 17:02

  Wat goed dat je zo eerlijk bent en alles laat zien. Hoop dat die gemeente van jou een beetje opschiet, want het ziet er niet fijn uit!

 4. MamaOnderneemt / Mama Lifestyle Blog 10 april 2016 / 17:47

  Lisanne wat vreselijk om je zo te zien. Kan de gemeente niet een beetje vaart maken met hulp bieden! Ik snap dat je je soms heel alleen voelt. Ik heb er geen andere woorden voor behalve dan wat ongelofelijk naar! We kunnen je niet echt helpen, maar je kan hij ons wel (digitaal) je verhaal kwijt. Ik hoop zo dat je je snel beter voelt ?

 5. Zo simpel is dan geluk 10 april 2016 / 18:37

  Een emotioneel begin van de vlogweek. Wel goed van je dat je ook dit jaar weer awareness wil creëren door te vloggen. Ik moest van de week nog even aan je denken trouwens. We kregen op mijn werk (doktersassistent) een brief binnen van het RIVM dat ze een bepaalde onderzoek gaan starten naar Lyme. Dat werd wel eens tijd. ik heb me er verder nog niet in verdiept, dus weet niet wat het nu precies voor onderzoek is, maar het is in ieder geval iets!

 6. Anne 10 april 2016 / 18:42

  Heel naar om te ziek hoe ziek je je voelde. Bepaalde dingen deden me denken aan te laag cortisol… Maar daar was je bekend mee geloof ik. Het wordt tijd dat de gemeente in actie komt en je de hulp krijgt waar je recht op hebt. Sterkte meid!

 7. Mariska 10 april 2016 / 19:54

  Super stoer van je dat je dit doet en dat je je zo kwetsbaar en eerlijk opstelt. Ik heb echt bewondering voor je!

 8. Ellen 10 april 2016 / 21:27

  Jeetje. Wat ben je sterk en dapper! Sterkte

  • Lisanne 10 april 2016 / 22:33

   Ongeveer anderhalf uur, geloof ik! Niet extreem lang dus. Sommige mensen thuis doen het wel veel langer omdat je dan minder extreme reacties krijgt, maar hier in de kliniek dus ongeveer anderhalf uur…

 9. De Hoestende Avonturier 10 april 2016 / 21:58

  Aan de ene kant heel blij dat we jouw dagen weer een week lang mogen zien (!), aan de andere kant klote om je zo ziek te zien. En ik besef me nu dat ik je dus sinds een jaar volg hier 🙂 Dat is toch reden voor een feestje?! Ik kijk uit naar de rest van je vlogs deze week en hoop heel hard dat je je tijdens deze behandeling niet nog veel slechter gaat voelen. En achteraf natuurlijk juist veel beter. Fingers crossed xoxox

 10. monique 10 april 2016 / 23:11

  Oh bah zeg! wat een ellende voor je!! Ik snap je heel goed dat je je ouders niet wilt belasten, aan ene kant denk ik. …toch bellen…aan andere kant weet ik exact waarom je het niet doet (zelfde reden waarom ik het ook niet zou doen). Balen van die gemeente…het klopt hoor, alles gaat zo traag!

  Nu even iets positiefs!!! Ik ben zo trots op je! dat je dit toch blijft laten zien. Je zou beroerd voelen en dan toch nog de moeite nemen om dit te filmen! Echt ik draag geen petje, maar anders had ik m afgedaan voor je!! Bijzonder ben je!! Erg knap.

  Heleboel sterkte nog voor komende tijd!! Kom op hoor!!

  lfs, mo

 11. Anke 11 april 2016 / 15:51

  Heel heftig filmpje. Vind het zo onwijs knap dat jij dit durft te delen. Je bent echt op je kwetsbaarst. Ik vind dat zelf heel moeilijk. Merk dat ik het soms wat rooskleuriger maak dan dat het is. Mijn Instagram staat ook vol blije foto’s. Geeft misschien toch een verkeerd beeld. Zo lastig om jezelf op je zwakst te laten zien. En daarom zo goed dat jij dat doet. Echt top van je!

  Heel veel sterkte en succes.

  xx Anke

 12. Linda 12 april 2016 / 08:52

  Eindelijk heb ik de rust gevonden om een start te maken met je vlogweek. En wat begint hij heftig! Wel goed dat mensen nu kunnen zien wat een infuus doet en hoe belangrijk hulp voor jou is. Ik hoop daarin echt dat deze reeks een verschil mag gaan maken voor jou!

 13. Angelique 12 april 2016 / 20:26

  Lisanne, lieve schat, m’n hart brak echt toen je vertelde dat je je alleen voelde. Ik gun je echt het allerbeste. Je bent zo’n prachtig mens. Ik stuur je een beetje digitale liefde als support, hopelijk helpt het een klein ieniemienie beetje 😉 Heel veel succes gewenst met deze nieuwe behandelingen topper! Xx

 14. Ashley 15 april 2016 / 16:23

  Hee meid ! Ik reageer even onder deze vlog, maar heb alle andere ook al gezien ! Oh Oh Oh , wat heb jij het vaak moeilijk , en ik vind je zo bijzonder dat je je eigen zo vrolijk mogelijk door heen slaat .

  ( Wat betreft mijn pakketje , je mag de kaartjes ook voor je eigen gebruik ,gebruiken hoor meid ! ) Het is bedoeld om jou te steunen !

  Liefs !

 15. Anneleen 16 april 2016 / 19:35

  Hey Lisanne! Ik heb nu pas de tijd om je vlogs te bekijken, maar reageer toch nog graag even. Ik vind het zo knap en moedig dat je opnieuw een ‘week van de teek’ houdt! Heel veel respect!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.