Eerste minishoplogje van het jaar

Nadat ik een week in bed had gelegen (een tijdje geleden) ging ik samen met mijn ouders even naar een winkelcentrum hier in Alkmaar. Daar kocht ik vier superleuke dingen die ik graag aan je wil laten zien.

Als eerste winkelde ik bij Hunkemöller, daar kwam ik deze bh’s tegen in de sale. Ze waren nu €10 per stuk in plaats van meer dan €30. En het zijn precies dezelfde bh’s als die ik altijd draag, nu heb ik er twee kleurtjes bij, leuk!

Ook deze sokjes mochten mee naar huis. Ik vond ze er wel gezellig uitzien, haha.

En bij Zeeman zag ik dit t-shirt voor €4,79. Ik kreeg er helemaal zin van in de lente, dus die mocht ook mee naar huis. Ik kan niet wachten om hem te dragen! Ook wel leuk voor onder een vestje of jasje.

En bij Action kwam ik deze zeer complete set met polymeerklei tegen, zó leuk. Ik heb echt zin om hiermee aan de slag te gaan! Ik heb wel een paar keer gehoord dat de klei vrij hard is, maar ik heb óók gelezen dat het flexibeler wordt als je het warm maakt of er wat vaseline door doet. Ik ben heel benieuwd! Ik zal je op de hoogte houden van mijn creaties. Het lijkt me leuk om er een schaaltje of kaarsenhouder mee te maken.

Dat was alles!

DELEN:

3 reacties

 1. Irene 9 februari 2024 / 11:40

  Die bh’s draag ik ook graag! Goeie koop gedaan. En dat t-shirt van Zeeman is ook leuk. Ik ga daar deze namiddag nog eens langs 🙂

 2. Geke 9 februari 2024 / 16:47

  Leuke koopjes!
  Dat shirt is ook echt tof zeg. Ik had een tijd terug ook een paar shirtjes mee uit de Zeeman en draag ze echt graag. Had het op voorhand niet gedacht 🙂
  Ik ben al benieuwd naar je creaties met de klei.

 3. Simone 9 februari 2024 / 20:22

  Leuke koopjes! Ik ben benieuwd wat je uiteindelijk van de klei hebt gemaakt 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.