Elke lezer is echt – 10 lessen in 10 jaar

Lisanneleeft bestaat 10 jaar, daarom deel ik 10 lessen die ik leerde in de afgelopen 10 jaar. Wat wilde ik in het begin graag 100 lezers per dag. En daarna 1000 lezers per dag. Ik had grote ambities, dat is denk ik ook wel een van de redenen dat mijn blog nog steeds bestaat.

Photo door Perfecto Capucine via Unsplash

Die ambities van mij waren leuk, het zorgde ervoor dat mijn blog groeide en dat mijn schrijfsels terecht kwamen bij zo veel mogelijk mensen. Zo kon ik zo veel mogelijk mensen blij maken, was het idee. Dat is niet perse slecht, maar ik kijk er nu iets anders naar dan in de eerste jaren dat ik blogde.

Door de jaren heen ben ik juist meer elke lezer op zich meer gaan waarderen. Niet per 100 of per 1000, maar juist per stuk. Gewoon één mens die de moeite neemt om te lezen wat ik schrijf. En wat ik fotografeer. En gewoon wat ik meemaak.

Dus… ik ben eigenlijk jou, als lezer, veel meer gaan waarderen. Dat is een mooi inzicht om mee te beginnen, vind je niet?

Bedankt dat jij er bent, je wordt gewaardeerd!

DELEN:

3 reacties

 1. Naomi 20 augustus 2020 / 08:37

  Prachtig inzicht. Dank voor het delen. En tien jaar, woehoe, wat een tijd! Van harte gefeliciteerd!

 2. Darina 20 augustus 2020 / 10:43

  Een heel mooi inzicht. Zo sta ik er ook in.

 3. Petra 20 augustus 2020 / 14:51

  Een waardevol inzicht! Je hebt gelijk ook, alleen is dat voor iemand die nog niet zo heel lang blogt best lastig. Juist omdat je graag wilt dat je blog gelezen wordt! Liefst buiten je eigen familie- en vriendenkring. Mijn blog deel ik wel op Instagram en ik stuur soms stukken naar tijdschriften / kranten, maar krijg vaak geen reactie. Denk dat het neerkomt op volhouden en vertrouwen houden in mezelf en in dat wat ik schrijf.

  Jij bedankt dat je dit deelt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.