En de zoektocht begint weer!

Misschien weten jullie het nog, dat ik een half jaar geleden op zoek was naar een lange jurk. Binnenkort is er weer een feest van de opleiding van Tim, en daarvoor moet je een jurk hebben die tot over je knieën komt. En nee, een lange jurk zoeken is niet bepaald mijn grootste hobby.

Nu heb ik wel de perfecte winkel gevonden voor lange jurken die niet achterlijk duur zijn. Laat het nu net zo zijn dat die winkel ongeveer een halve dag bij dit gat vandaan ligt. Letterlijk. België. Forever21 dus!

Morgen ga ik met Tim shoppen in Amsterdam (en Zaandam, Primark!), mochten we niets leuks tegenkomen, dan denk ik dat ik maar ga bestellen bij Forever21! En dan waarschijnlijk de linker, die is zo moooi.

Welk jurkje hiervan is jouw favoriet? En heb je nog tips voor ons voor morgen waar ik een lange jurk zou kunnen vinden?

DELEN:

20 reacties

 1. MySuperSweetLife 16 maart 2012 / 07:26

  Ik vind de derde jurk in het plaatje erg mooi! Maar ik draag alleen maar jurken dus voor mij was dit totaal geen probleem geweest!
  Liefs

 2. emma 16 maart 2012 / 08:15

  wauw!! Die turkoois/zeegroene is echt prachtig!!! De h&m komt met een speciale consciouscollectie die alleen online te koop is en daar zitten een paar lange jurken/rokken bij die erg mooi zijn!

 3. Marijke 16 maart 2012 / 08:41

  Haha ik bedenk me net dat de kans heel groot is dat ik jou wel eens tegen zou kunnen komen op het Assaut!

 4. laura 16 maart 2012 / 10:25

  Forever21 is echt een leuke winkel! ik vind al die jurken leuk!

 5. natanja 16 maart 2012 / 10:54

  hey lisanne

  ik denk dat de derde je prachtig zou staan
  susces met de zoek tocht

 6. Alexandra 16 maart 2012 / 13:13

  Van deze 4 is de poederroze (tweede plaatje) m’n favoriet! En joh, maak er toch gewoon een gezellig shopdagje van in Antwerpen? 😀 Ik moet wel zeggen, Forever 21 heeft inderdaad best veel lange jurkjes, dus ‘t is de moeite waard, denk ik! 🙂 En je hebt in Antwerpen genoeg andere winkels als je je zin niet vindt bij Forever 21! Veel succes met zoeken! 🙂

 7. Marieke 16 maart 2012 / 15:39

  Oeh, die laatste vind ik mooi ! Maar natuuurlijk staat het ook bij iedereen weer anders. Jurken zat, je gaat vast een hele mooie vinden. (:

  • Lisanneleeft 16 maart 2012 / 15:47

   Valt heel erg tegen hoor, de hoeveelheid lange jurken er te koop zijn voor een schappelijke prijs 😛

 8. Saskia 16 maart 2012 / 18:50

  Ik heb mijn lange galajurk vorig jaar besteld bij Nelly. Dat is erg goed bevallen! Niet duur, mooi en snel in huis.

 9. manja 16 maart 2012 / 20:23

  Ow die laatste vind ik heeeeeeel mooi 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.