En toen was er rust

Heel veel rust, nu al. Hoewel m’n examens vorige weeek nog de hoofdrol speelden in mijn hoofd, is er nu niks. Helemaal niks. Leegte. Tenminste, zo voelt het. En dan moet ik gaan nadenken, wat wil ik?


Via weheartit.com

Natuurlijk heel veel genieten van de rust. Maar hoe lang kan ik stilzitten en niets doen? Ik kan je het vertellen; niet lang! Deze jongedame heeft iets te doen nodig.

En niet zomaar iets te doen, werken aan de toekomst. Dus niet ‘wat wil ik morgen doen?’ Maar ‘wat wil ik de komende jaren doen?’ En ik kan je vertellen, dat is best pittig voor iemand die daar al jaren niet écht meer over na heeft hoeven denken!

Ik weet nu wel beter wat ik wil (dankzij m’n blog, yay!), maar echte croncrete plannen heb ik nog niet. Waar moet ik beginnen? Welke doelen wil ik bereiken? Wat ga ik eerst doen? Ik wil niet zomaar maar iets doen, ik wil iets doen wat ik echt graag wil doen en wat ook nuttig is. Keuzes maken… erg leuk hoor, maar ook wel erg moeilijk.

DELEN:

3 reacties

  1. Sanne 27 mei 2011 / 22:19

    Succes 🙂 Keuzes maken je leven en kunnen heel bepalend zijn.. wat zijn het dan lastige dingen he. Volg je hart en volg je instinct, dan kom je zeker goed uit.

  2. Olga 27 mei 2011 / 22:33

    Ik zou nu lekker genieten van die paar dagen vrijheid, die momenten dat je echt niks hoeft te doen, want als je je nu al helemaal gaat focussen op wat je later moet gaan doen, kom je niet aan genieten toe 😉 jij moet nu eerst lekker feest gaan vieren met je vrienden! 🙂

  3. Lieke 28 mei 2011 / 06:57

    Geniet van je rust & probeer daarbij keuze’s te maken. Wat je ook kiest, het komt altijd goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.