En weer bikkelen!

Het is weer zo ver, tijd voor een nieuwe ronde APS therapie. De vorige keer was ik er behoorlijk ziek van en heeft het nauwelijks geholpen. Hopelijk hebben we deze keer meer geluk! Maar even hoe het allemaal verder gaat…

via weheartit.com

Voor mijn gevoel ga ik weer de goede kant op. Ik doe mijn best om een beter ritme te krijgen, wat de afgelopen week wel aardig gelukt is. Nu met de APS is het wel extra een uitdaging, want overdag slapen is echt een valkuil. En van de APS word ik erg moe, dus hopelijk houd ik het vol!

Verder ben ik bezig met minderen met medicijnen. Nu ik wat vroeger kan slapen, doe ik er maar meteen een schepje bovenop: minder pijnstillers voor het slapen. Ik heb geen flauw idee of ik het kan, maar het is het proberen waard.

Verder zit ik over 2 weken weer 4 weken lang zonder vriendje. Ik lijk al bijna zielig, haha! Hopelijk heeft tegen die tijd de APS geholpen en kan ik weer hard aan de slag. De Lisanne die jullie kenden komt er weer aan! Wish me luck!

6 reacties

  1. Lydia 31 oktober 2011 / 09:00

    Wat goed dat je er weer tegenaan gaat. 🙂 Een dagritme is inderdaad heel belangrijk, op vaste tijden slapen, eten en een beetje bewegen doet zoveel goeds voor je energieniveau. (Maar het is soms wel vervelend om je eraan te moeten houden. 😉 ) Goed om te horen dat het weer iets beter met je gaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.