#Echtepostiscool – Cadeautjes uitpakken!

Eerder liet ik je al mijn ingepakte cadeautjes zien, die ik op de post deed. Vandaag pak ik samen met jou mijn cadeautjes uit. Ik ontving een pakketje van Kim, zij blogt ook. In de video zie je alle cadeautjes!

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Hier en hier vind je meer info over het project. Er komt dus ook nog een volgende editie aan, leuk! Ik zal jullie op de hoogte houden.

En houd de hashtag #echtepostiscool op Instagram in de gaten als je andere verstuurde/ontvangen cadeautjes wil zien. Ik vind dat in elk geval heel leuk om te bekijken.

Ik word hier helemaal blij van. Welke van mijn ontvangen cadeautjes is jouw favoriet? Ik vind alles helemaal leuk, maar ik denk dat ik van de sokken het meest blij word, het past allemaal zo goed bij mij!

DELEN:

17 reacties

 1. Sophie 4 juni 2016 / 07:49

  Aaah alleen om te zien dat je er zo blij mee bent is al leuk! Het is inderdaad leuk ingepakt! Die ananas rietjes zijn inderdaad heel schattig!

 2. marije 4 juni 2016 / 08:20

  Wat een leuke dingen heb je gekregen en wat was het mooi ingepakt. Kim heeft haar best gedaan.

  Ik heb ook meegedaan maar mijn pakje is er nog niet 🙁

 3. Kim 4 juni 2016 / 11:07

  Ooooh heel fijn dat je er blij mee bent! 🙂 Leuk ook dat je er een filmpje van hebt gemaakt, al werd ik er wel een beetje zenuwachtig van, hahaha!
  Kim blogde laatst over… Boeken die ik heb gelezen #4

 4. Bettie 4 juni 2016 / 11:40

  Wat een fantastisch pakketje heb je van Kim gekregen. Ze heeft echt haar best gedaan! Het is ook al super leuk ingepakt
  Bettie blogde laatst over… Happy moments #20

 5. Astrid 4 juni 2016 / 15:58

  Wat super leuke cadeautjes heb je ontvangen van Kim. Ze heeft ze ook super leuk ingepakt 🙂 . Die sokjes zijn echt te cute 🙂 . Ik vond het ook weer zeer gaaf om dit keer weer mee te doen 🙂 . Echt leuk om cadeaus te shoppen voor een andere en deze creatief in te pakken en natuurlijk ook om cadeaus te ontvangen hihi.
  Astrid blogde laatst over… Echte Post Is Cool #2

 6. Josephine 4 juni 2016 / 20:06

  Echt ontzettend cool! Ik vind het vooral leuk hoe ze de losse thee heeft ingepakt.:-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.