Er is licht in de duisternis! (en een jurk!)

Daar ben ik weer! Na een potje boos en een potje chaggo te zijn geweest ben ik weer terug. En hoewel er altijd licht in de duisternis is, en ik nog best kalm ben gebleven (vind ik zelf) had ik even een paar minder fijne dagen. Of hoe je dat ook mag noemen.

Nadat je ergens hard aan gewerkt hebt, is afgewezen worden niet leuk. Helemaal niet leuk. Daarover wil ik het niet te veel hebben want we gaan gewoon vrolijk verder. Maar het was niet-leuk.

En dan moest ik ook nog een lange jurk zien te vinden. Ik houd van shoppen, echt waar. Ik zou het bijna een van m’n hobby’s noemen! Maar op zoek zijn naar iets wat bijna nergens is, is minder leuk. Ik wilde de zwarte jurk uit mijn volgende post bestellen op de website van de H&M, want na een lange vermoeiende dag Amsterdam had ik nog niets gevonden. Zaterdagavond, achter de computer, lukte het niet. Morgen dan maar, dacht ik toen. En toen was zondag m’n maat uitverkocht! Grrrrrrrr, moest ik weer verder zoeken!

In Den Helder was ook niets, alle jurkjes zijn kort! Zo veel leuke korte jurkjes, zo weinig leuke lange. Maar we geven niet op natuurlijk. Gisteren ging ik met mijn lieve broer te winkelen in Alkmaar. (Nouja, ik ging winkelen, hij bleef bij de ingang op me wachten ;)) En toen vond ik een jurk!

Om jullie even een indruk te geven van de jurk. Uiteraard volgen nog meer foto’s van de avond waarop ik hem ga dragen. Tenminste, dat hoop ik voor jullie, hihi.

Zo, dat was het verhaal van de afgelopen paar dagen, inclusief goede afloop! Hoewel, aan een aantal dingetjes moet nog gewerkt worden, maar dat komt in orde! Ik heb mijn jurk dus ik ben weer gelukkig.

DELEN:

14 reacties

  • Lisanneleeft 19 oktober 2011 / 11:40

   Jep! 🙂 De kleur die je aan de bovenkant ziet, zo is ie helemaal… de onderkant is niet zo goed verlicht als de bovenkant, haha 🙂

 1. Benthe 19 oktober 2011 / 10:07

  Hij is pretty en door de sexy slip (zo noem je dat toch?) niet te braaf 🙂

  • Marike 19 oktober 2011 / 13:53

   sexy slip? 😉 Split bedoel je denk ik.. 😉

 2. Susanne 19 oktober 2011 / 10:49

  Oh hij is echt super mooi! Ik ben ook altijd verbaast hoe snel dingen uitverkocht zijn op de H&M website, je zou denken dat ze daar meer op voorraad hebben!

 3. Bertine 19 oktober 2011 / 13:43

  Wauw, wat een mooie jurk. Al zou ik hem zelf combineren met een zwarte tailleriem (over die naad) en een aantal andere zwarte accessoires (bijv een bloem).

 4. Marike 19 oktober 2011 / 13:53

  Leuk! Simpel, maar toch heel speciaal door de kleur en de split! 🙂

 5. Anne 19 oktober 2011 / 14:44

  Wauw, wat staat die jurk je goed!! 😀
  Een tip voor online shoppen bij de H&M: kijk ‘s ochtends zo vroeg mogelijk, liefst rond een uur of 6, dan worden de items bijgevuld.

  • Lisanneleeft 19 oktober 2011 / 18:12

   Dankje! 😀
   Het was een sale item en het was in het weekend! Had het stiekem al gecheckt maar hij werd niet bijgevuld, helaaas!

 6. floor 20 oktober 2011 / 22:02

  Love your dress! Hij staat je echt goed & matched mooi met je haar. Perfect find volgens mij. (:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.