Etui maken met Duct Tape – DIY

Deze DIY staat al tijden op de planning: een etui maken van duct tape! Het is super leuk om te maken, het resultaat is echt heel leuk, maar het is helemaal niet zo moeilijk om te maken! Ik laat je in de video zien hoe het moet.

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

resultaat-etui

Etui maken met Duct tape

Benodigdheden: Schaar, plakband, duct tape (te koop bij Hema, Action en natuurlijk gewoon de bouwmarkt) en een zip loc zakje van IKEA (de 2,5 liter, paarse zakjes). Je kan ook een zip loc zakje gebruiken van een ander merk, let er dan op dat het zip loc stukje lang genoeg is om je pennen erin te kunnen doen!

ikea-zip-loc

Dit zijn de IKEA zip loc zakjes!gekleurd-ducttape

Deze ducttapes komen van Hema en Action De bovenste drie van Action, de onderste van Hema!

etui-maken

En als je alle stappen volgt… dan heb je en super leuk etui!

etui-gemaakt-van-duct-tape

Een geslaagde DIY als je het mij vraagt! Ik had het op de middelbare school zeker een leuk etui gevonden om mee te nemen naar school! (nu ook, maar ik ga niet meer naar school haha). Je kan hem natuurlijk ook gebruiken als tasje voor andere spulletjes zoals bonnetjes of make-up spulletjes. Wat vind jij van deze DIY?

DELEN:

16 reacties

 1. Kelly Caresse 21 juli 2015 / 07:25

  Wat een super leuk en origineel idee! Heel leuk voor creatievelingen of bijvoorbeeld als cadeauverpakking

 2. Celeste 21 juli 2015 / 07:28

  Wat een geniaal idee. Ik zag de titel en dacht ‘staat daar nou duct tape? Meent ze dat nou. Duct tape? Hoe dan?!’ Nou zo dus haha. Heel leuk en origineel idee!

 3. Tiffany 21 juli 2015 / 08:00

  Wat een super leuke etui! Die zakjes van IKEA zijn ook werkelijk overal handig voor, haha! Leuke ducktape heb je ook, zouden ze die nog hebben bij de action?

 4. Evera 21 juli 2015 / 08:50

  Geniaal! Ik gebruik zip-lock zakjes heel vaak om dingen mee te nemen onderweg, zo worden ze ineens een stuk leuker!

 5. Chantal 21 juli 2015 / 08:54

  Ik moest heel even denken aan grijze ducttape en vroeg me af hoe je er iets leuks van ging maken, maar ze zijn er dus ook in kleur! Ik gebruik zipzakjes overal voor, alleen jammer dat het schuifje er soms afschiet. ik ga dit toch zeker een keer proberen!

 6. Frauke 21 juli 2015 / 08:57

  Ooh wat leuk haha! Heb ik vroeger ook nog gedaan, maar dan wist ik niet van het bestaan van duct tape af en ik deed het dus met (heeeel veel) smalle plakband haha. Het resultaat is wel leuk, al ben ik meer van stoffen pennenzakjes :D. X

 7. Kim | Kimsbloglife 21 juli 2015 / 09:59

  Superleuk gedaan! Inderdaad ook leuk als make-up tasje! Ik heb hier nog zo een paar ziplock zakjes en een roo duct tape liggen, dus misschien probeer ik het ook wel eens! 🙂

 8. Kim 21 juli 2015 / 12:24

  Wat origineel! 🙂
  Ik was trouwens toen ik de rietjes op IG had gewonnen heel erg blij want je had ze in zo’n zakje van de IKEA gedaan en ik wilde die zakjes al zo lang, maar mamma vond het onzin om ze te kopen, haha. Nu weet ik hoe fijn ze zijn en koop ik ze gewoon lekker zelf. 😉 Bedankt daarvoor, haha.
  Liefs!

  • Lisanne 21 juli 2015 / 13:21

   Haha, echt een uitvinding he, die zakjes! Ik snap ook niet hoe ik het zo lang zonder heb kunnen doen hahaha. Zijn ook super handig als je op reis gaat om je toiletspulletjes in te doen, weet je zeker dat ze niet gaan lekken in je koffer 😀

 9. Irina 21 juli 2015 / 20:21

  Heel erg leuk idee!
  Denk niet dat ik het echt zou gebruiken omdat ik het niet heel mooi vind, maar het is wel echt een heel erg leuk idee! Wat je allemaal wel niet kunt doen met duck tape!

 10. Miriam 21 juli 2015 / 21:27

  Heeej, dat is leuk zeg! Hoe bedenkt men het ook, erg leuk om te zien!

 11. Anneleen 21 juli 2015 / 21:30

  Wat ben je weer lekker creatief aan de weer geweest 🙂 ik vind die roze met hartjes toch ook heel mooi geworden hoor!

 12. Sanne 23 juli 2015 / 23:39

  Echt een super leuk idee! En sowieso vind ik je crea video’s altijd super orgineel. Je legt duidelijk uit en je ziet echt dat er tijd ingestoken is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.