Even voorstellen… (Lyme Q&A)

Voor Youtube heb ik een video gemaakt waarin ik mezelf even voorstel! Ik krijg heel veel vragen op YouTube over mij, omdat ze mijn blog niet kennen. Het leek me toch leuk om dit filmpje ook met jullie te delen. Ook omdat ik nog een vraag stel die je misschien wel interessant vindt!

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Als je een vraag hebt over Lyme, over mijn gezondheid, over mij en Lyme… stel ze maar hieronder bij de comments 🙂

Oja, de dingen waar je blij van wordt blogpost komt morgen online, ik kon even niet zo goed typen. Dus ik heb ze omgewisseld! Morgen weer een blogpost vol dingen waar je blij van wordt dus.

 

DELEN:

12 reacties

 1. Tiffany 9 september 2015 / 07:54

  Niet echt een vraag over lyme, maar wel gezondheid. In loondienst kon je 10 uur per week werken. Hoeveel uur kan je (ongeveer) per week aan je blog werken? Studeren met mijn gezondheid lukt namelijk ook maar een beperkt aantal uur per week. Ik vraag me af hoe dat bij andere is die chronisch ziek zijn.

 2. Isabelle 9 september 2015 / 09:08

  Hey Lisanne! Leuke video! Ik volg je al best wel lang, maar toch nog steeds leuk om het zo eens allemaal samen terug te zien.
  Ik vroeg me eigenlijk af of jij weet hoe het zit met de lyme testen in België. Of die hetzelfde zijn als die in Nederland? Want ik had mijn dokter hier naar gevraagd en ik werd helemaal afgekapt, zo van “ze heeft ook eens wat op internet gelezen”… En ik vind het altijd zo moeilijk om dingen online op te zoeken omdat ik juist mezelf niet bang wil maken…
  Verder vond ik het wel wat jammer dat je op het einde zegt dat je makeup oppervlakkig vindt, want mijn blog gaat bijna uitsluitend over beauty en ik vind dit zo leuk om te doen en steek er erg veel tijd in, dus oppervlakkig vind ik nogal kort door de bocht dan. Hoewel ik wel snap dat je dit waarschijnlijk niet zo bedoelt 😉
  Ik vind het trouwens heel fijn om je op snapchat te volgen. Je bent echt zo sterk!

  • Lisanne 9 september 2015 / 11:12

   Goede vraag! Jammer dat dokters meteen zo reageren…

   Het was inderdaad helemaal niet negatief bedoeld! Voor mij is make-up niet een heel diepgaand onderwerp, maar ik vind het wel heel leuk! Misschien dat het meer voor je gaat betekenen wanneer je er meer mee bezig bent (en wanneer je er beter in bent dan ik hihi) en dat het dan anders is dan hoe ik het nu voel!

 3. Annelies 9 september 2015 / 10:29

  Ik ben ook wel heel benieuwd hoeveel uur je aan je blog kunt werken en hoe je het volhoud om elke keer weer iets moois/leuks neer te zetten. Ik vind het behoorlijk knap. Dat bewonder ik wel in je! Ik heb ook een eigen onderneming gehad doordat studeren en werken niet ging vanwege ziekte, maar zelfs die onderneming vanuit huis was te veel gevraagd. Heel veel respect voor dat het jouw wel lukt.

 4. Lifesabout 9 september 2015 / 11:39

  Ik bewonder je zo ontzettend voor je doorzettingsvermogen en de manier waarop je elke dag naar het leven kijkt. Ik voel mij vaak een leerling die elke dag weer wat leert van jouw positiviteit!

 5. Suzan 9 september 2015 / 14:49

  Kleine opmerking: In het filmpje zeg je dat je 23 bent, maar in het stukje aan de rechterkant op je blog staat bij persoonlijk nog dat je 22 bent. Viel me op 😛

  Verder zou ik inderdaad ook wel willen weten hoe je dat met je gezondheid doet om toch je blog te doen?
  Wanneer werk je daar dan meestal aan? (‘s middags)
  En met die filmpjes heb je dat zo klaar en gemonteerd?

  Ik ben nu zelf dingen aan het maken, wil namelijk ook proberen of een blog bij mij past.
  Maar ben dan soms 3 tot 5 dagen ieder dag 1 uurtje of soms 2 bezig (filmen en monteren),
  voor iets wat dan 1 a 2 blog posts zouden moeten worden.

  Dus hoe pak jij dat aan dat het jouw lukt om bijna iedere dag iets online te kunnen zetten?

  En moet je voor de lyme behandeling vaak naar je arts? Of veel al telefonisch?
  Als je er heen moet voor een afspraak is dat dan zwaar voor je lichaam, die reis? (Ben je dan lang onderweg?)

  Groetjes en veel liefs

  • Lisanne 9 september 2015 / 19:27

   Hihihi, ik heb het meteen aangepast. Ik vergat het steeds! Nu ben ik gewoon netjes overal 23 😀

 6. Anouk 9 september 2015 / 17:59

  Mss een stomme vraag juist maar ik kan gewoonweg niet begrijpen dat jou ouders niet bij jou in huis zijn gekomen zolang Tim weg is. Jij hebt daar dan al je eigen spulletjes om je heen en hebt de rotzooi niet van een verhuizing enz. Als ik ziek ben zit ik juist t liefst in mijn eigen omgeving met mijn eigen spulletjes om mij heen en weet van mijn ouders dat zij dat ook het liefst willen en dat zij mij dan in mijn eigen omgeving ondersteunen.

  • Mariska 13 september 2015 / 22:49

   Als ik het goed begrijp woont Lisanne nu weer bij haar ouders zo lang Tim weg is. Je kunt natuurlijk niet van je ouders vragen om 24 uur per dag bij je te komen. Ik denk dat Lisanne 24 uur per dag sowieso iemand nodig heeft om standby te staan en dichtbij is.

 7. Jessica 9 september 2015 / 21:18

  Je bent echt een sterke vrouw! Ik heb bewondering voor je ‘gevecht’ tegen lyme.
  Ga je de volgende week van de teek weer vloggen? Het laat wel zien wat lyme met mensen doet, misschien niet altijd even leuk. Vind wel dat er meer aandacht voor deze ziekte mag komen.

  • Harriët 9 september 2015 / 23:43

   Als je dat doet Lisanne, dan ga ik t ook doen! 😉

 8. Miriam 12 september 2015 / 11:27

  Leuke introductie video! Ik vind het altijd fijn om te zien dat je ook goede dagen hebt. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.