Fabulous favorites #1 Trouwen, geurkaarzen en boeken

Soms zit ik te twijfelen: Moet ik hier nu wel of geen blog over maken? Dan is het zoiets kleins, terwijl het toch de moeite waard is om te delen. Vandaar dat ik de fabulous favorites introduceer! Dus, ik weet nog niet of ik het houd (ik voel me een beetje een na-apert, er zijn al zo veel mensen die het doen!). Maar goed ik heb dus een aantal hele toffe dingen die ik graag met jullie deel, lees mee!

Forever21 knopjes

De oorbellen hierboven kocht ik vorige week in Antwerpen bij Forever21. Het is echt een geweldige winkel, maar echt iets leuks aan kleding had ik niet gevonden, op een aantal basic hemdjes na. Deze oorbellen zag ik, en ik was verliefd. Normaal betaal ik geen 4 euro voor zulke kleine oorbellen (jep, zo erg is het), maar omdat ik me zo goed had gedragen vond ik dat ik ze wel verdiende. Het zijn redelijk kleine knopjes die toch wel een beetje opvallen. Leuk!

De weddingupdates van Chriselle op Youtube

Deze filmpjes kwam ik per toeval tegen. Ik kijk eigenlijk vrijwel nooit veel op youtube, alleen als ik eens een filmpje tegen kom op een blog. Maar laatst keek ik er wel en toevallig kwam ik deze onwijs toffe serie van Chriselle tegen. Ze is afgelopen zaterdag getrouwd, en op weg naar deze dag heeft ze heel veel leuke filmpjes opgenomen. Ik geloof dat ze styliste is, dus verwacht veel bruiloftstyling, maar eigenlijk gaat het over vrijwel alles wat ermee te maken heeft. En ik ga dan misschien (nog lang) niet trouwen, maar het blijft geweldig om naar te kijken. Dit is zeker een aanrader, kijk zeker even op haar youtube kanaal.

Essie ‘Need a vacation’

Dit lakje kocht ik op Mallorca, de bijpassende naam is wel grappig, haha. Het is een lekker knalkleurtje en blijft ook nog eens heel lang zitten. Vind ik leuk!

Deze temperaturen

Sinds we terug zijn van vakantie kan ik veel beter tegen de warmte dan voorheen. Nu geldt eigenlijk voor mij: Hoe warmer hoe beter! Ik kan echt genieten van de warmte. Ik moet alleen nu nog wel even gaan zorgen dat ik eens rustig in het zonnetje ga liggen. Het is opeens wel erg verleidelijk om aan het werk te blijven namelijk 😛

Nu is zondag het kwik nog stukken hoger gestegen, maar ik blijf ervan genieten. Van mij mag het altijd zo warm zijn!

Precies mijn type

Dit boek is echt briljant! Het gaat over lettertypes en het verhaal daarachter. De cover van het boek ziet er op het eerste gezicht heel gewoon uit, maar kijk eens beter… welke logo’s herken jij allemaal?

Helaas heb ik er nog niet heel veel in kunnen lezen, maar links zie je de titel van een verhaal over Comic Sans. Rechts is het begin van het boek, er wordt verteld over een Stanford University speech waarin iemand vertelt over zijn collegejaren. Dat hij, nadat hij stopte met zijn studie, maar kalligrafie lessen nam. De rest is geschiedenis. (En die geschiedenis kennen jullie allemaal wel, of niet soms?)

Als een boek zo begint ben ik eigenlijk al verkocht, als je snapt wat ik bedoel. Dus… jullie kunnen nog een apart artikel over dit boek verwachten, wanneer ik hem eindelijk eens uit heb.

Een geurkaars die ruikt naar schone katoen

Deze geurkaars kocht ik bij de V&D. Ik had hem al eens eerder zien staan en laatst nam ik hem gewoon mee. De geur? Schone katoen. Heerlijk! Hij ruikt gelukkig niet belachelijk sterk (mijn broertje kan daar niet goed tegen, zelfs niet als het in mijn kamer is), dus daar heb ik geluk mee! Hij geeft dus niet heel veel geur af, maar de geur die die geeft is heerlijk. Iemand anders nog aanraders wat betreft dit soort geurtjes?

Dus, dat waren mijn favorieten van het moment. Als er iemand nog een briljant idee heeft voor een leukere naam voor dit soort blogjes, laat het me weten! Welke van mij favorieten spreekt jou het meest aan?

12 reacties

 1. Esmay 20 augustus 2012 / 07:28

  Nou, de warmte mag van mij wel naar beneden, ietsje. Hihi!
  Leuk artikel trouwens 😀

 2. Anneke 20 augustus 2012 / 07:48

  Ik heb me in tijden niet zo beroerd gevoeld als dit weekend dus van mij mag het wel wat kouder worden.
  Ik vind het nagellakje echt heel mooi.

 3. Hester 20 augustus 2012 / 08:41

  Oh ik vind favorieten altijd leuk (behalve als het alleen maar make-up is, haha). Van mij mogen de temperaturen wel iets lager hoor, poeh! En dat boek lijkt me zo ontzettend leuk en interessant!

 4. PSbyDila.com 20 augustus 2012 / 09:53

  Ik kan zó slecht tegen hitte, dus van mij mag het heeel snel kouder gaan worden! 🙂 Opeens verlang ik zo naar de winter..

 5. Roxanne 20 augustus 2012 / 10:51

  Wat een leuke oorbellen! Ik had toen ik de foto zag verwacht dat ze meer zouden kosten, maar je kunt ook niet zien hoe groot ze zijn.

 6. Lily Catherine 20 augustus 2012 / 10:59

  Stuk voor stuk ook mijn ‘favourites’! Vooral de nagellak is leeeuk! 😀

 7. Self Help Hipster 20 augustus 2012 / 12:25

  Oh, die geurkaars lijkt me heerlijk. Ik had vroeger (van Tickled Pink Scentsations, een tip van Mascha uit die tijd, helaas is die webshop er niet meer) het lichtje Fresh Linen, rook EXACT naar fris beddengoed, was echt het fijnste luchtje ooit. Die kaars ga ik binnenkort ook eens proberen, goede tip!

  • Lisanneleeft 20 augustus 2012 / 15:11

   Ooooh lekker! Haha, ik weet dat nog wel, Tickled Pink :p Jammer dat ze gestopt zijn destijds…

 8. Ilse 20 augustus 2012 / 15:07

  pfff, wat mij betreft is het te warm.

 9. Vivian 20 augustus 2012 / 16:02

  Die nagellak, oorbellen en wedding-filmpjes! <3

 10. Annet. 20 augustus 2012 / 20:28

  Toen ik de titel van dit artikel las dacht ik heel even dat je ging trouwen haha, maar mooie kleur nagellak!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.