Fabulous favorites #2 BB Cream, TheMakeUpSpot & fijne rugsteun

De tijd is weer rijp voor een favorieten update. Er zijn een aantal dingen waar ik heel erg happy mee ben, of heel erg leuk of fijn vind. Twijfelgevallen, schrijf ik daar wel of geen artikel over? Toch zou ik die graag met jullie delen, daarom… mijn favorieten!

Nieuwe webshop: The Make Up Spot

Gisteren had ik echt een ontzettend mooi persbericht in mijn inbox over een nieuwe beauty webshop: The Make Up Spot! Misschien ken je de beautyblog BySjanty wel? De eigenaresse van deze blog is Chantal en zij is de trotse eigenaresse van deze nieuwe webshop!

Als ik zulk soort dingen hoor en lees word ik even helemaal blij, het ziet er zo mooi uit! Ik zou zeggen, neem eens een kijkje, het is zeker de moeite waard.

Garnier BB cream

Ik draag tegenwoordig geen foundation meer, maar BB cream. Op een of andere manier vind ik het erg prettig dat hij zo vloeibaar is en makkelijk uitsmeert, waardoor het niet voelt als een pannenkoek op mijn gezicht. Het is alleen wel jammer dat hij eigenlijk een beetje te donker is.

Het notebookje van de Action

Het magische boekje waarin ik al mijn ideetjes in schrijf voor mijn blog en mijn video’s.

Een rugsteun voor om je stoel

Ik heb geen idee of jullie dit ook hebben, maar als een stoel mij geen goede steun geeft, zit ik er niet graag op. De stoelen bij ons in de huiskamer zijn mooi, maar zitten echt niet lekker. In het krantje van de Big Bazar zag ik deze rugsteun staan voor een euro, dus die was het proberen waard. En hij bevalt goed! Dus, dat is even een tipje van mij! Is net even goedkoper dan compleet nieuwe stoelen kopen, haha.

Deze video van Veracamilla over pesten

Ik heb heel veel bewondering voor Vera hoe zij zichzelf compleet blootgeeft door te vertellen wat zij heeft meegemaakt. Het is voor mij heel mooi te zien dat zij best iets op het spel zet om andere mensen te kunnen helpen. Want ik geloof echt dat ze met deze video veel mensen heeft kunnen helpen.

Video’s maken!

Jeeej, jullie weten dat eigenlijk al. Ik vind het steeds leuker om bezig te zijn met het maken van filmpjes!

Super cute budget jasje

Dit jasje kocht ik laatst bij de Steps. Ik heb hem nog niet aangehad, maar je zou kunnen zeggen dat het een fijn koopje was. Ze hadden een leuke sale waardoor het jasje nog maar 5 euro was. Perfecto! Deze ga ik zeker het najaar nog wel dragen, hij is lekker warm!

Time management werkboek

Dit boekje kocht ik bij de Boekenvoordeel in Amersfoort. Ik ben er nog niet uitgebreid mee aan de slag gegaan, maar ik kan wel vast zeggen dat ik hem heel leuk vind! Het is echt een werkboekje waardoor je actief bezig bent met je eigen situatie en hoe je deze kan verbeteren. Dat kan ik wel gebruiken en ik kan hem dus ook zeker aanraden als jij dat ook wel kan gebruiken of er simpelweg ook in geïnteresseerd bent!

Dat waren mijn favorieten weer voor deze keer. Ik hoop dat jullie ze net zo leuk vinden als ik ze zelf vind. Wat zijn jouw ultieme favorieten op dit moment die je graag wilt delen? En welke van mijn favorietjes vind jij het leukst?

9 reacties

 1. Chantal 2 september 2012 / 10:11

  Ahhhh super dat je The Make Up Spot noemt Lisanne, dank je wel! <3

  • Chantal 2 september 2012 / 10:11

   Ik zet je artikel op de ‘In de media’ pagina van de shop! 🙂

 2. Mariska 2 september 2012 / 12:23

  Leuk artikel! Dat boekje over time management lijkt me wel heel erg handig!

 3. Rianca 2 september 2012 / 12:31

  Leuk artikel. Ik wil ook nog steeds de nieuwe BBcream aanschaffen.

 4. Agnetha 2 september 2012 / 17:06

  Hey wat leuk :D, echt een leuke blogpost, maar ik zie wat bekends ;). Het notitieboekje van de Action heb ik ook. Dat time management zou ook wel iets voor mij zijn denk ik.

 5. Jonne 2 september 2012 / 20:45

  Heel leuk jasje! Helemaal om ‘m voor 5 euro mee te nemen!

 6. Yvonne 3 september 2012 / 20:31

  En toevallig vinden wij de filmpjes ook leuk, winwin, haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.