Fashion for Home, de woonrevolutie!

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Fashion For Home

Oh, wat houd ik van interieur plaatjes kijken, of heerlijk in woonwinkels rondslenteren. Het beste van deze twee samen heeft de webshop http://fashionforhome.nl gecombineerd. Zoals de naam al zegt, Fashion for home. Fashion voor je huis. Wel mooie foto’s bekijken en de dingen op de foto’s kunnen kopen, maar geen zere benen na een dag woonwinkels doorslenteren. Perfecte combi!

Wat ik heel erg leuk vind aan de webshop is dat je er heel veel bijzondere dingen kunt vinden. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar iets bijzonders, iets unieks wat je niet overal ziet, dan ben je bij Fashion For Home aan het goede adres. Ook prachtige basic meubels worden er verkocht, maar vooral de minder doorsnee meubelen maken het voor mij extra boeiend.

Om het je een beetje makkelijker te maken kun je stofstalen van de prachtige stoffen aanvragen. Dat maakt het toch iets makkelijker om te beoordelen of je iets mooi vindt en je het bij de rest van je inrichting vindt passen, zo vanaf het beeldscherm.

Ik heb een aantal items op een rij gezet welke wel heel erg welkom zijn in mijn huisje later. Ik besef me nu ik dit terug kijk pas dat dit ook zo precies in de inrichting van mijn ouders zou passen, haha. Dit is allemaal wel heel erg in een stijl, als je op de webshop kijkt zul je zien dat er onwijs veel verschillende stijlen aanwezig zijn, heel veel meubels in alle vormen en maten!

Kende jij Fashion for Home al? En is het iets voor jou?

DELEN:

11 reacties

 1. Hester 28 februari 2013 / 18:22

  Ik had er al wel eens van gehoord ja. Die kuipstoeltjes zijn echt geweldig, die heeft een vriendin van me ook en daar kun je zo lekker in ronddraaien ^^

 2. Suzanne 28 februari 2013 / 21:12

  Super gaaf, ik wil mijn woonkamer ook omgooien, helaas hebben wij niet heel veel mogelijkheden.

 3. Aimee 28 februari 2013 / 22:02

  Leuke site! De bank op de eerste foto, wow! =)

 4. Simone 28 februari 2013 / 22:11

  Ik kende ze nog niet, maar het is echt iets voor m’n zusje! Ik ga het haar laten zien! Die houdt van die aparte woondingen 🙂

 5. Tamarah 1 maart 2013 / 09:17

  Tof! Bedankt voor de tip. Wij zijn net bezig met onze woonkamer! En wij zien veel leuke meubels!

 6. Bo 1 maart 2013 / 11:36

  Ik kende de website al, echt heel leuke items staan ertussen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.