Favoriet van de lezer

Ik heb een aantal mensen gevraagd naar wat zij het leukste, beste, meest inspirerende, meest indrukwekkende stuk vonden op Lisanneleeft.nl. Hierop heel veel verschillende antwoorden, maar ook veel dingen werden vaker genoemd. Voor als je een nieuwe bezoeker bent dus erg handig om te bekijken, lees mee!


Via weheartit.com

Mijn grootste angst
Over dit stuk heb ik urenlang getwijfeld, zelfs toen ik het online zette zat ik nog vol met twijfels of ik dit wel online moest zetten. Maar het feit dat andere mensen in hun reactie ook hun grootste angst met mij wilden delen maakte heel veel goed.

Ik ben niet ziek, ik ben Lisanne
Een van de meest bekeken stukken die ik op mijn blog heb staan. Hierin vertel  ik over het stempeltje chronisch ziek en het stempeltje gezond. En belangrijker nog: over welk stempeltje bij mij past.

Lisanne en afvallen
Alweer een persoonlijk verhaal, namelijk een stuk over hoe ik bijna 10 kilo ben afgevallen. Ook een veel gelezen stuk. En natuurlijk ben ik hier stiekem wel een beetje trots op.


Foto door pattylagera op Flickr

Doe waar je bang voor bent
Doe waar je bang voor bent. Over het overwinnen van je angsten, die eigenlijk helemaal niet zo eng zijn als je dacht dat ze waren. Voor mezelf is dit echt een eyeopener geweest.

Tag: Smile and the world will smile back
Weer iets waar ik trots op ben: de tag die ik heb gestart. Eerst ging deze een aantal kleinere blogs langs, maar toen gingen steeds grotere blogs hem plaatsten en uiteindelijk is hij zelfs bij misslipgloss.nl terecht gekomen. Als je ook een blog hebt: Plaats hem ook!

35 manieren om het beste uit jezelf te halen
En als laatst weer een veel bekeken stuk, waar ik zelf ook nog vaak naar terug kijk. Bijvoorbeeld als ik me eventjes niet zo fijn voel. Bij dit stuk krijg ik weer wilskracht om verder te gaan en om iets te bereiken.

En dat was het! Ik hoop dat de oude lezers ook nog weer eventjes terug kunnen kijken op wat leuke stukjes. En dat de nieuwe lezers zich hebben kunnen vermaken met het lezen van de grote favorieten. Mis je nog een stuk in dit rijtje? Laat het weten! Welke is jouw favoriet?

6 reacties

 1. Lieke 2 februari 2011 / 15:05

  Doe waar je bang voor bent is een hele goede!

 2. Rianne 2 februari 2011 / 16:04

  Ja. Lisanne, je denkt blijkbaar eerst na wat je gaat posten. En dat waardeer ik. Wat ik doe, is gedachteloos typen in word en dat publiceren… Maar een hele goede manier om op ”inspiratie” te komen.

 3. lisanne 2 februari 2011 / 17:39

  hey meid!
  ik las je stukje op girlscene.
  en je lijkt echt heel erg op mij!
  {wat je omschrijft dan haha}
  ik heet ook lisanne,
  en je hebt dezelfde hobby’s als mij ongeveer hihi.

  echt vervelend voor je dat je fibromyalgie hebt.
  jij noemde symptomen die je hebt als je fibromyalgie.
  en ik heb dezelfde symptomen allemaal als dat jij noemt,
  maar ik heb geen idee wat er met me aan de hand is.
  ik voel me heel anders als dat ik me eerst altijd voelde.
  ik heb al gebloedprikt, maar morgen krijg ik de uitslag.
  ik wou even zeggen, bedankt voor het delen van je verhaal,
  want als er niks uit het bloedprikken komt kan ik me
  altijd laten testen op wat jij ook hebt. hopelijk kan ik er zo
  achterkomen wat ik heb!

  liefs!

  • Lisanneleeft 2 februari 2011 / 17:59

   Hi Lisanne, haha! Wat vervelend dat je je niet echt top voelt nu…

   Op fibromyalgie kun je je alleen niet laten testen, dat kan pas vastgesteld worden als je echt overal op bent onderzocht en je bepaalde pijnpunten hebt. Hopelijk voor jou heb je gewoon iets simpels waar iets aan gedaan kan worden, geen fibromyalgie!

 4. Jessica 2 februari 2011 / 19:03

  Hoi!
  Ik zie je site net via girlscene en ik heb echt waardering voor de manier waarop jij in leven staat!
  Nou zullen er wel meer mensen op deze manier op je reageren,
  maar heb zelf al een aantal jaar veel lichamelijke klachten en pijn zonder dat iemand er achter kan komen wat het is. Het is geen fybromyalgie, maar toch! Het inspireert me hoe jij je leven invult en met dingen om gaat, terwijl je eigenlijk nog zo jong bent. Je klinkt zo volwassen maar ook zo vrolijk!
  Liefs Jessica

 5. Olga 3 februari 2011 / 12:02

  Ik kwam hier ooit eens via een beautyblog terecht en nu volg ik je graag. Je schrijft heel wijs en fijn 🙂 xx.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.