Favorieten van de webshop Mona-mode.nl

Advertorial

Graag laat ik jullie kennis maken met de webshop mona-mode.nl! Mona is van origine een Duits bedrijf dat in 1930 begon met het verkopen van kousen, al snel volgde lingerie en sinds 1940 verkoopt Mona ook kleding! Ik laat jullie mijn 4 favoriete items van deze webshop zien.

mona mode

€ 105,95 / € 34,95

Op de webshop vind je veel verschillende merken, waaronder de kleding van Delmod. Deze twee items die je hierboven ziet zijn van Delmod. De broek vind heel erg tof, dat kleurtje! Ik zou hem alleen wel iets anders combineren, misschien met een spijkerbloesje of een lekkere grof gebreide trui ofzo. En de top rechts met een soort van studs (ze steken alleen niet heel ver uit) is heel classy en netjes maar tegelijkertijd ook wel stoer. Je zou kunnen zeggen dat het voor vrijwel elke gelegenheid passend is!

mona mode

€ 78,99 / € 289,95

Ook vind ik de jassen op de webshop erg mooi! Vooral de trenchcoat achtige modellen vind ik heel mooi, maar ze hebben ook hele mooie lederen jasjes.

Wat mij vooral opvalt aan de webshop is dat je nog steeds duidelijk merkt dat het een Duits bedrijf is, de stijl is toch iets anders dan hoe je het in Nederland vaak ziet. Verder ligt de leeftijd van de doelgroep volgens mij ook ietsje hoger dan mijn leeftijd, haha. Maar zoals je al gezien hebt, dat hoeft helemaal niet te betekenen dat het niets is. In de H&M vind ik ook niet alles leuk. En ondanks dat alles, zie ik toch heel veel van de eerder door mij gesignaleerde herfst/winter trends terug komen op de webshop!

Kende jij deze webshop al? En is het iets voor jou?

DELEN:

5 reacties

  1. Anne 17 januari 2013 / 14:36

    Mooi, maar wel héél ouderlijk. Als ik een jaar of 45 ben ga ik nog wel eens kijken haha

  2. Kelly Caresse 17 januari 2013 / 16:12

    Ik had nog nooit van deze website gehoord eigenlijk, het doet me een beetje denken aan otto. Wel vind ik het leuke outfits, heel chique en ideaal voor een zondag bijv. 🙂

  3. Hester 17 januari 2013 / 16:13

    Die laatste jas is mooi, maar voor de rest niet zo mijn ding. De Duitse mode is, zoals je al opmerkte, best wel anders dan de onze!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.