Favorites 19-09-2011

Beautybloggers laten massaal elke maand hun favoriete make- upjes zien. Ik niet, want ik ben geen beautyblogger. Maar wel zijn er een aantal spulletjes waarvan ik de laatste tijd erg blij word. M’n nieuwe zonnebril, een lekker luchtje en een aantal nagellakjes. Mooi excuus om weer eventjes creatief bezig te zijn met foto’s.

Op vakantie (naar Duitsland welliswaar) ging ik op mijn zonnebril zitten. Een echte neppe Ray Ban. En toen ik een paar weken besefte hoe erg ik m’n oude zonnebrilletje miste…

… bracht ik een bezoekje aan de Eyewish. Toevallig had ik een fijne korting waardoor hij uiteindelijk niet belachelijk veel heeft gekost. En hij is zo mooi en hij kijkt zo fijn! Zeker een goede aankoop! En ik ben er natuurlijk ook wel een beetje trots op.

M’n favo geurtje van nu! Black Peony, van de Zara, gekregen van vriendlief. En het is echt een heel lekker geurtje. Ik ben geen expert met geurtjes, maar als je eens in de Zara bent en je komt toevallig uit bij de geurtjes, ruik deze eventjes.

En de nagellakjes! Ik draag al-tijd nagellak. Al je mij ziet lopen zonder dat ik nagellak op heb dan is er iets mis. Ongeveer de hele collectie van Catrice nagellakjes ligt in mijn kast (ok, ik overdrijf maar ik kom in de buurt). En dit zijn mijn favo kleurtjes van nu.

Is het leuk als ik dit vaker ga doen? Ik vind het namelijk erg leuk om te maken! En wat zijn jouw favorieten van nu?

6 reacties

 1. josianne 20 september 2011 / 08:06

  Ziet er leuk uit! Dit mag je wel vaker doen inderdaad, het is weer eens wat anders dan de vele mascara’s of oogschaduws 😉 En nagellak mag wel hoor, ben ik groot fan van!

 2. Jessica 20 september 2011 / 15:28

  Zo’n artikel mag je wel vaker maken. Erg leuk om te zien/lezen.

 3. Marijke 20 september 2011 / 20:57

  Ah wat een leuke favorieten heb je!
  Vind vooral de zonnebril erg tof 🙂

 4. Celine 12 maart 2013 / 11:42

  Heb je deze foto’s gemaakt in je lightbox van de Xenos? Ik zit nog te twijfelen of ik die lightbox moet kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.