FAVORITES: Nagellak, oortjes & Japanse puzzels

Jeeej, het is weer eens tijd voor mijn favorieten. Ik heb een aantal dingen die heel erg favoriet zijn. En dat is dan ook meteen de reden waarom ik ze graag met jullie wil delen. Deze keer gaat het over nagellak, oortjes, puzzels en geurtjes.

Sally Hansen 500 Pink at him

Dit. Is. Perfect. Dit is de perfecte nagellak! Echt waar, die kleur! Hij is lekker fel, maar toch ook wel weer een beetje pastel. Hij is ietsje lichter dan hij op de foto doet lijken, maar echt waar. Je moet er eventjes in de winkel naar kijken. Dit is absoluut mijn favoriete kleur, ik heb hem nu niet lang, en ik heb hem nu al 3 keer op gehad (en dat is vaak voor mijn doen, ik heb veeeel nagellak!).

Binnenkort schrijf ik nog een blogje over mijn favoriete lente lakjes, maar jullie weten alvast dat deze op nummer 1 staat. En ja, ik houd gewoon van lekker meisjesachtig roze.

Hier zie je de nagellak nog een keer!

Urbanears oordopjes

Ik luister niet vaak muziek om verschillende redenen. Maar een van ie redenen is dat ik het 1. niet fijn vind om met muziek te zitten als ik daarmee mensen tot last zou kunnen zijn. Ofwel: ik wil graag een koptelefoon of oortjes gebruiken. En 2. ik schrik me elke keer kapot als ik met mijn koptelefoon op zit en ik kom erachter dat er iemand in mijn kamer staat. Ik vind het gewoon een fijn gevoel als ik ook nog omgevingsgeluid hoor. Jep, dat is misschien een beetje raar, maar het is echt zo. En 3. ik ben echt een sukkel met oortjes, ik kan er niks aan doen maar álle oortjes doen pijn bij mij. Ik heb gewoon heel erg snel last van mijn oren.

Nu kwam ik dus deze oortjes van Urbanears tegen, en deze zitten niet alleen via de onderkant vast, maar worden echt vastgeklemd in je oor, ook aan de bovenkant. Dat zorgt er bij mij dus voor dat ze minder pijn doen. En ook heel fijn aan deze oortjes: je hoort nog gewoon omgevingsgeluid, dat vind ik echt heerlijk. Goed, ik kan er heel veel over uitleggen, maar de video van Urbanears zegt zo veel meer! Ik vind het een heerlijk luxeproduct. En oja… had ik al iets over de kleur gezegd? Zo leuk!

Dus… ik heb mijn koptelefoon terug gegeven aan Tim (die had een onwijs mooie luxe koptelefoon die ik had gejat) en ik gebruik nu deze oortjes! Mijne komen van de webshop iPodhoes.nl.

De Japanse puzzels!

Nouja, het is niet echt een favoriet, eerder een verslaving. Het begon allemaal met binaire puzzels, daarvan had ik een aantal spelletjes op mijn telefoon uitgespeeld en ik was op zoek naar meer. Maar dat was er niet, dus kocht Tim als verrassing een puzzelboekje met binaire puzzels. En Tim wilde mij extra blij maken, dus dacht hij dat ik misschien Japanse puzzels ook wel leuk zou vinden.

Eerst vroeg ik me af wat hij nu weer gekocht had. Maar ehh, ja. Ik ben dus verslaafd. Zo erg dat Tim nauwelijks de kans krijgt om het zelf te proberen doordat ik alle kleine puzzels al maak, haha.

Er is trouwens een aantal van jullie die aan mij heeft gevraagd om het uit te leggen. Vind ik moeilijk, want wat valt er uit te leggen? Er is echt heel weinig over te vinden op internet, maar wat het op de voorkant al zegt ‘ontdek de tekening door logisch na te denken’. Ik weet dus niet zo goed wat ik moet uitleggen! Wat wil je precies weten? Maar aan de andere kant, als je begint met een 3 sterren boekje snap ik ook als het niet meteen lukt. Blijven oefenen en je hersens laten kraken, hihi. En zoeken naar een makkelijk boekje om mee te beginnen (hoewel ik er nog geen heb kunnen vinden, ook niet online!).

Zara geurtjes

Ik houd van de Zara wat betreft geurtjes! Lekker betaalbaar, grote (mooie) verpakkingen en natuurlijk het belangrijkste: ze ruiken heerlijk. De geurenafdeling is stiekem mijn favoriete stukje van de Zara, haha. Ook de mannengeuren zijn errug lekker! Een aanrader dus!

DELEN:

29 reacties

 1. Kelly Caresse 28 mei 2013 / 07:04

  Wat een leuke favorieten, ik had nog nooit van urban ears gehoord, ideaal ook voor het luisteren van muziek op de fiets omdat het verkeer dan nog hoorbaar is 🙂 ik kende de geuren van zara nog niet dus ik zal eens even gaan snuffelen daar 🙂

 2. Ingeborg 28 mei 2013 / 07:21

  Leuke favorieten! Voor de nagellak moet ik toch maar echt eens gaan kijken.. Aangezien het een prachtig kleurtje is en ik Sally Hanson geweldig vind!

 3. LounaBeauty 28 mei 2013 / 07:25

  Wauw, die verpakking van het Zara luchtje is mooi!! Is dit een standaard verpakking?? Ik heb namelijk een verpakking van glas. 🙂

  • Lisanneleeft 28 mei 2013 / 10:44

   Ja, dat is een standaard verpakking! Het is wel zo dat de flesjes van Zara altijd het leukste zijn als je de grootste verpakking koopt, en niet de mini 🙂

 4. Tessa 28 mei 2013 / 07:26

  Prachtig kleurtje! Ik moet ook snel eens gaan kijken! Ik geloof dat ik mijn Japanse puzzels gewoon van de action heb. Je kunt meerdere niveaus kiezen (ik begin met de laagste) en je kunt dus steeds moeilijkere boekjes nemen 🙂

 5. Kimberly 28 mei 2013 / 07:29

  Ik wil ook nog een keer beginnen met japanse puzzels, ik denk dat ik nu wel weet hoe het ongeveer moet haha! Dat luchtje van de Zara lijkt me ook erg lekker, ik heb er zelf 2 die ik lekker vind thuis.

 6. Martina 28 mei 2013 / 07:36

  Die nagellak vind ik zo mooi! Zou ik ook graag nog willen hebben 🙂

 7. Deborah 28 mei 2013 / 07:43

  Dat lakje ziet er inderdaad geweldig uit 🙂 en die oordopjes vind ik wel leuk!

 8. Stephanie 28 mei 2013 / 08:08

  Wat een leuke favorieten! Ik vind Japanse puzzels ook heel erg leuk om te doen. Maar vaak komen ze bij mij niet uit door een klein foutje en dat is heel erg frustrerend haha

 9. Claudia 28 mei 2013 / 08:42

  Ik heb van die welbekende in-ear oortjes, maar als je de omgevingsgeluiden niet meer hoort heb je het geluid wel heel hard staan! (op de hele volumebalk, heb ik hem meestal iets zachter dan op de helft staan.. echt hard is boven de helft..)

  • Lisanneleeft 28 mei 2013 / 10:42

   Hehe, ik heb mijne altijd op het aller-zachtste staan (of op het op een na zachtste) en dan heb ik vaak met andere oortjes dat ik er maar eentje in doe omdat ik anders verder niks meer kan horen 😛

 10. Daniëlle 28 mei 2013 / 08:53

  Leuke favorieten! Ik ben wel benieuwd naar die Japanse puzzels 🙂

 11. Emilia 28 mei 2013 / 09:41

  Oh wauw, dat geurtje van Zara ziet er prachtig uit. Wat een mooie verpakking met dat goud!
  En die urban ears lijken me ook heel fijn. Ik vind die oordopjes trouwens een beetje op hondjes lijken! Of ligt dat aan mij? Haha. 🙂

 12. Suzanne 28 mei 2013 / 10:06

  Die oortjes zijn misschien ook wel wat voor mij, ik vind het namelijk ook niet fijn om met oordopjes muziek te luisteren omdat ik dan de omgeving niet meer merk.

 13. Lianne 28 mei 2013 / 12:56

  Bij je vorige favorieten zag ik dat je japanse puzzels maakte dus ik dacht, dat ga ik ook doen! Het zag er namelijk zo leuk uit. Maar helaas is er inderdaad nergens 1 of 2 sterren te vinden dus was ik genoodzaakt om die van 3 sterren te kopen. En ja.. ik snap er niks van hahaha maar dat kan ook komen omdat ik alles met cijfers niet snap haha. Binnenkort toch maar weer een poging wagen.

 14. Kimberley 28 mei 2013 / 14:45

  Leuk om te lezen! Dat lakje heeft echt een hele mooie kleur inderdaad, die oortjes deden me in de eerste instantie denken aan een paarse beer met 1 oor en Japanse puzzels heb ik wel eens geprobeerd, maar ik snapte er niks van ^_^

 15. Danielle 28 mei 2013 / 14:59

  Japanse puzzels zijn zo leuk en wat is dat nagellakje mooi! Wauw!

 16. Daniëlle 28 mei 2013 / 20:15

  Jaaa, japanse puzzels! Die heb ik echt al in geen tijden meer gemaakt.. Ga ik maar weer eens kopen, lekker voor in de trein ofzo!

 17. Daniëlle 28 mei 2013 / 20:30

  En ik ga gelijk nog een keer reageren, met een vraag haha!
  Ik heb de oortjes opgezocht want ze zien er tof uit! Maar ze zijn ook nog eens fantastisch dus!
  Ik heb nu kapotte iPod oortjes. Deze kies ik elke keer omdat ik deze fijn vind zitten en omdat er zo een navigatie dingetje zit (dat je harder en zachter kan zetten, volgende nummer etc.).

  Maar deze heeft dat dus ook! TOP! En ze blijven zitten met hardlopen! TOOOPPP!!

  Alleen even de vraag: in het filmpje laten ze zien dat er 4 maten oren zijn, zodat er altijd één past. Maar worden die erbij geleverd?

  • Lisanneleeft 28 mei 2013 / 21:49

   Ja, die zitten erbij! Ik gebruik voor elk oor een andere maat, hihi 🙂

 18. Ilse 28 mei 2013 / 21:00

  Oh die nagellak, die is mooi! Waar verkopen ze Sally Hansen? Zeker weer alleen bij Douglas ofzo haha.

 19. Hester 28 mei 2013 / 21:25

  Fijn dat die oortjes zo goed werken voor jou! Ik zag er gelijk een biggetje in bij die close up foto, haha. Pink At Him is inderdaad écht heel erg mooi! En ik snap nog steeds niet helemaal wat je nou moet doen bij die Japanse puzzels, haha. Vakjes wegkleuren ofzo? Maar hoe, wanneer en waarom dan? 😛

 20. Josephine 14 juni 2013 / 21:35

  Wauw de kleur van het nagellakje is tof! Wat grappig de oordopjes. Japanse puzzels, daar heb ik nog nooit ven gehoord, maar het ziet er tof uit! Ik vind je blog er trouwens heel gaaf uitzien 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.