Feel good filmpje: geweldig huwelijksaanzoek!

Laatst kwam ik dit filmpje tegen en ik vond deze zo leuk dat ik hem met jullie wilde delen., een huwelijksaanzoek en bruiloft in een. Vijftien minuten gegarandeerd een goed gevoel, gewoon even kijken dus.

DELEN:

14 reacties

 1. Carmen 10 juli 2011 / 21:48

  In het begin dacht ik echt ‘Wat gebeurt hier?!’
  daarna heb ik het hele kwartier (en de tijd daarna!) met een glimlach en een goed gevoel gekeken. 🙂

 2. 11 juli 2011 / 07:28

  Dit is echt GEWELDIG! Doe mij dit ook maar ja =D

 3. Nathalie 11 juli 2011 / 07:53

  Hier vond ik dus echt niets aan…Ze zat helemaal in de spanning vooral in het begin.

 4. Flaviena 11 juli 2011 / 08:26

  Awww wat leuk! Super origineel en net een musical 😀 Wel cool dat haar familie en vrienden er ook bij konden zijn.

 5. Rosan 11 juli 2011 / 09:39

  Serieus wtf!?! Waarom zou die kerel dat zo doen? Tja.. Amerikanen.

 6. sarah 11 juli 2011 / 10:44

  Amai, hier zijn geen woorden genoeg voor.

  Prachtig !!!!!

  bedankt om dit filmpje met ons te delen en te laten zien 😉

  Mvg Sarah

 7. Roselie 11 juli 2011 / 16:12

  Het begin met die andere vrouw vind ik maar een beetje raar, geen idee waarom hij dat heeft gedaan. Voor de rest wel mooi natuurlijk, alhoewel het niets voor mij zou zijn

 8. Sanne 11 juli 2011 / 18:08

  Dat begin vond ik echt niks… why? Hij had ook op een andere manier kunnen omkleden =)

  Voor de rest vind het ik het echt tof, ben ook zelf van de musical, maar voor mn eigen bruiloft wil ik dat echt niet.

 9. Vivian 11 juli 2011 / 19:31

  Het is wel een beetje over the top haha… maar ik vind het wel heel bijzonder! Leuk dat ze het als een musical doen, maar ik vind het wel riskant hoor… als ze nou nee had gezegd? Dan had hij al die dingen voor niets gepland, haha… moet een fortuin hebben gekost. Maar je ziet wel dat ze echt van elkaar houden, en het is wel bijzonder dat je een aanzoek én een bruiloft in één hebt – al zou ik het eigenlijk niet willen, hihi.

  • Lisanneleeft 11 juli 2011 / 19:57

   Ik ook niet… ze heeft namelijk niet echt een moment gehad waarop de echt kon genieten en stilstaan bij het moment.
   Neemt niet weg dat ‘t voor ons leuk is om naar te kijken 😀

 10. Linda 12 juli 2011 / 09:54

  Wat een geweldig filmpje! 😀 Zou zo´n aanzoek ook wel willen! Maar gelijk de bruiloft erachter aan…niet mn ding, kun je inderdaad ook niet echt stilstaan bij het moment dat hij je vraagt…

 11. Iris Anastasia 13 juli 2011 / 07:50

  Eindelijk de tijd gevonden om het hele filmpje te zien. Wat een fantastisch aanzoek! Dat het huwelijk meteen werd voltrokken was ook verrassend. Ik zou mij behoorlijk voor het blok gevoeld hebben, maar aan de andere kant is het geweldig wat hij allemaal voor haar heeft gedaan. Ze heeft dan geen voorpret gehad aan het regelen van de bruiloft, maar een onvergetelijke avond heeft ze absoluut (:

 12. Gaby 13 juli 2011 / 12:43

  Het lisanne, wat een geweldig filmpje, zou je het goed vinden als ik hem ook op mijn blog zet? Iedereen kan wel een lach gebruiken!

  Liefs Gaby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.