FES jongerendag fotoverslag!

En jawel, daar is-ie dan! Het fotoverslag van de FES jongerendag. Had ik al gezegd dat het een geweldige dag was? Vast wel, haha. Deze foto’s deel ik graag met jullie, zodat je mee kunt genieten. En als je ook fibro hebt, je een indruk te geven van een jongerendag. Want het is echt heel leuk en de volgende keer moet je ook komen!

Bezig met een deel van de commissie met wat dingen bij binnenkomst! Ik was echt blij verrast met hoeveel mensen er kwamen. Ik wist natuurlijk wel hoeveel het er zouden worden, maar in het echt lijkt dat veel meer!

fes jongerendag

De locatie van deze jongerendag! Ede!

Vooraf, achteraf en in de pauze kon iedereen een kijkje nemen bij de FES jongeren stand. Met veel informatiefolders! Ik moet toegeven dat ik zelf niet gekeken heb (te druk), maar dat ik daar zeker spijt van heb. De volgende keer dan maar!

Het thema van de dag was werk, studie en reïntegratie. De eerste spreker was vooral gericht op reïntegratie en uitkeringen. Droge stof, niet mijn ding, geen relevante informatie voor mij. Hoewel ik toch echt in een reïntegratietraject zit, haha. Maar wellicht is het nuttig geweest voor anderen!

Dan de tweede spreker van de ochtend, Merith. Zij ondersteunt mensen in reïntegratie trajecten als ervaringsdeskundige. Zij heeft dus ook fibromyalgie!

Ze stelde vragen en je antwoord kon je dan met je buurman/buurvrouw uitwisselen. Dat vond ik erg leuk, en de rest volgens mij ook! Leuk om elkaar beter te leren kennen en meer te weten te komen over “hoe anderen het doen”.

Janke neemt afscheid dus moest even in het zonnetje gezet worden. Hopelijk komt ze nog terug om de commissie te versterken ooit, want het is heel fijn samenwerken met haar!

Ik geloof dat ongeveer iedereen inmiddels een knorrend buikje had, haha. Leermomentje voor ons! (puur eigenbelang dan natuurlijk). Tijd voor de lunch!

Lunch van Miranda, inclusief evaluatieformulier voor de dag!

En eten! De sfeer was echt ontzettend fijn. Je kon gewoon makkelijk naast iedereen gaan zitten, met iedereen een praatje maken. Daar heb ik natuurlijk uitgebreid gebruik van gemaakt, haha. Heel gezellig!

En het was nog lekker weer ook, lekker buiten zitten!

En toen was het tijd om te gaan schilderen, aanschouw een lege zaal!

Verven! Ik heb geen foto’s van tijdens het schilderen want daar staan mensen vrij herkenbaar op, en niet iedereen wil met zijn hoofd op mijn blog staan. (Tenminste, daar ga ik vanuit!)

En de toppers van de dag, de commissie! (en ik, haha) Heftig dagje, maar zeker de moeite waard. En mede dankzij deze geweldige dames was het een topdag! En door de rest van de dames (en heren :P) natuurlijk ook! Bedankt iedereen!

Foto’s door Tim en Anne-Jitske Kuiper. Bedankt dat ik je foto’s voor dit artikel mocht gebruiken Anne-Jitske! (En jij ook bedankt Tim, dat je voor mij foto’s wilde maken!)

De volgende jongerendag is op 27 oktober. Houd mijn blog en de FES website in de gaten voor meer informatie!

8 reacties

 1. Sylvia 18 april 2012 / 07:39

  Wat een leuk fotoverslag, ziet eruit alsof jullie een topdag hebben neergezet, gefeliciteerd! 🙂

 2. Janke 18 april 2012 / 08:13

  Je hebt er een super leuke blog van gemaakt ben benieuwd naar je artikel voor het magazine. Het was een zeer geslaagde dag. Op naar de volgende

  Liefs Janke

 3. Anne-Jitske 18 april 2012 / 14:46

  Ja, leuk verslag Lisanne! En leuk dat je foto’s van me hebt gebruikt en het jongerenforum vermeld! Dank je! En nu op naar de volgende jongerendag!

  Groetjes, Anne-Jitske

 4. Esmay 18 april 2012 / 17:31

  Ziet er echt super gezellig uit en je hebt er een leuk verslag van gemaakt 😀

 5. Ise 18 april 2012 / 18:04

  Leuke foto’s, nu heb ik er meteen een beter beeld bij haha!

 6. Jildou 18 april 2012 / 19:13

  Ziet er leuk als een hele leuke dag 🙂
  Fijn dat het zo goed verlopen is, dat voelt als organisatie altijd heerlijk hé?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.