FES jongerendag! Hoe was het?

Mijn allereerste FES jongerendag, afgelopen zaterdag! En geslaagd, dat was hij zeker! Ik zal jullie vertellen over hoe het was, en wat er allemaal zo ontzettend leuk was. En oja, jullie mogen ook weten wat voor geweldig kunstwerk ik gemaakt heb, haha. Enjoy!

14 april was het zo ver. Daar zaten we dan, in de trein van half 8. Ik, na 3 uurtjes slaap en heel erg moe. Maar het was het waard, het was het waard.

Sexy, right?

‘s Ochtends hadden we een aantal sprekers. Het was interessant, ik heb er wel wat van opgestoken! Maar zeker een aantal leerpunten voor de commissie, voor de volgende keer.

Helaas kan ik niet alle foto’s zomaar op mijn blog zetten. Iedereen op de foto’s heeft wel getekend dat ze toestemming gaven, maar dat was vooral voor de FES. Een fotoverslag komt nog wel. Dan kan ik de commissieleden laten zien (ook aan hen moet ik nog eventjes toestemming vragen). En er zijn veel foto’s waar veel mensen op staan maar waar zij niet herkenbaar zijn. Die kunnen natuurlijk wel online. Zo kunnen jullie een leuke impressie van de dag krijgen! Ook zal ik zeker een link naar de website delen als de foto’s erop staan!

In de middag gingen we schilderen. Yvette had een aantal kaartjes gemaakt om ons wat inspiratie te geven. Ze kon er zelf helaas niet bij zijn, maar die kaartjes waren wel heel fijn! Zie hierboven een van de kaartjes, briljant toch? Haha! Iedereen deed trouwens enthousiast mee, ook ouders en partners, echt super leuk!

En zie hier mijn prachtige kunstwerk. Eehhh, meestwerk noemde ik het, geloof ik.

Uiteindelijk heb ik een geweldige dag gehad. Ik heb zojuist de evaluatieformulieren, ingevuld door de jongeren, uitgewerkt. Mensen vonden de sfeer ontzettend prettig, dat geeft me een goed gevoel! Verder vonden ze het over het algemeen verrassend leuk om lotgenoten te ontmoeten, terwijl veel niet hadden verwacht daar behoefte aan te hebben. En we kregen veel complimentjes over de organisatie!

Ook kwam mijn mailvriendinnetje Charlotte naar de jongerendag. Haar ken ik via mijn blog. Ik vond het heel leuk dat ze er ook was, kon ik haar ook eens in het “eggie” zien!

De volgende jongerendag gaat plaats vinden op 3 november aanstaande. Ik heb er nu al zin in! Plaats en thema zijn nog helemaal onbekend, leuke ideeën zijn van harte welkom uiteraard. Iedereen die aanwezig was, bedankt voor de gezellige dag!

DELEN:

6 reacties

 1. Esmay 16 april 2012 / 07:24

  Leuk om te lezen, ‘t klinkt heel geslaagd 😀

 2. Charlotte 16 april 2012 / 10:30

  Het was een heel gezellig (en positief vermoeiende) dag!!
  Ik vond het leerrijk, gezellig en leuk dat ik je nu eens in het echt zag.

 3. Ise 16 april 2012 / 19:12

  Klinkt heel erg leuk, ik wil er de volgende keer ook wel bij zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.