FES jongerendag, jongerenforum + een oproepje!

Zoals je misschien al wel hebt gelezen, ben ik zaterdag op mijn eerste vergadering geweest van de jongerencommissie van de FES. Ontzettend gek om opeens als 5 lotgenootjes bij elkaar te zijn! Maar gelukkig zijn het ontzettend leuke meiden en staan er veel leuke en interessante dingen op het programma!

Even voor de duidelijkheid: De FES is de vereniging voor fibromyalgiepatiënten. Zelf zit ik in de jongerencommissie. Meer op de FES vind je hier.

Jongerendag
Ten eerste, de jongerendag! Deze vindt plaats in het TechCenter te Ede op 14 april van 11.00 uur tot 16.00 uur. Het onderwerp is  werk, studie en re-integratie. Daarover hebben we ‘s ochtends een spreker, dan gaan we gezellig met zijn allen lunchen en ‘s middags hebben we een creatieve workshop. We gaan schilderen!

Wil je je opgeven, let dan op dat de uiterlijke datum hiervoor 6 april is. Voor deze jongerendag vragen wij een bijdrage van 12,50 euro. Uiteraard ben je ook van harte welkom als je geen lid bent van de FES!

Wil je je opgeven? Stuur een mail naar: jongeren@fesinfo.nl, onder vermelding van ‘jongerendag 2012’. Vermeld in je mail je naam, adres, postcode, woonplaats, dieetwensen en het aantal personen waar je mee komt. Ik zou het ontzettend leuk vinden als je ook komt!

Het jongerenforum
Kun je niet komen op de jongerendag, of vind je het leuk om alvast kennis te maken met een aantal dames die ook komen? Of misschien vind je het gewoon fijn om te praten met lotgenoten over van alles en nog wat? Dan is de plek die jij zoekt het FES jongerenforum!

Het is zeker geen klaag-forum. Je kan zeker je ei kwijt, maar de bedoeling van het forum is vooral positief! Daarnaast kun je er ook terecht voor praktische informatie en hulp, wat heel fijn is in dit land vol gekke regelingen voor mensen met een beperking, haha.

Ik nodig alle dames met fibromyalgie van harte uit op het FES jongerenforum!

Nu weet ik dat jullie niet allemaal fibromyalgie hebben (gelukkig maar), maar ik vind dat dit zeker gedeeld moet worden. Dus ken je iemand met fibromyalgie, informeer diegene dan even over de jongerendag en het jongerenforum! Het is soms gewoon ontzettend fijn om te weten dat je niet de enige bent, dat vergeet ik soms ook weleens. Dan is dit ontzettend fijn!

We zijn, zoals je hier misschien uit hebt kunnen opmaken, druk bezig met de jongerencommissie! Nu zijn jullie ook weer een beetje op de hoogte. We zijn met nog veel meer bezig, ik kan jullie bijvoorbeeld vertellen dat er een tweede jongerendag komt in 2012! Op het forum kan (binnenkort) gestemd worden voor een locatie.

Heb jij fibromyalgie, zo ja, kom je ook naar de jongerendag of het forum? En zo niet, wat vind je dan van zo’n jongerendag en heb je misschien nog tips of leuke ideeën?

DELEN:

3 reacties

 1. Mariette 5 maart 2012 / 07:23

  Goed idee, zo een jongerendag! Ik heb het zelf niet.
  Misschien kunnen jullie nog iets gaan bakken ofzo ^^.

  Liefs, Mariette

 2. Charlotte 13 april 2012 / 14:43

  Hey
  Ben je zeker van het startuur.

  Ik vind namelijk verschillende uren.
  De ene site zegt 10u, de andere half 11 en jij zegt 11 uur

  Tot dan

  • lisanneleeft 13 april 2012 / 14:59

   Sorry, ik ga even voor je op de folder kijken en die mail ik wel even naar je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.