Fibromyalgie in de Yes

Ik kreeg laatst op twitter een tip dat er een stukje over fibromyalgie in de Yes stond. Jullie hebben in het stukje over mezelf kunnen lezen dat ik ook fibromyalgie heb, dus ik moest het stukje ook even lezen. Daarom ben ik even naar de winkel gerend en heb ik de Yes gehaald.

Ik vind het heel goed dat er wat aandacht besteed wordt aan fibromyalgie, ik krijg namelijk heel erg vaak de vraag wat het nou eigenlijk is, of dat ze er nog nooit van gehoord hebben. Nu vind ik het wel jammer dat er nergens duidelijk staat dat fibromyalgie heel erg kan verschillen, de een heeft er nauwelijks last van, de ander heeft elke dag verschrikkelijke pijn en ligt alleen op bed. Het meisje in het stukje kan gewoon naar school, loopt stage en heeft een vriend. Heel fijn voor haar natuurlijk, maar voor veel mensen met fibromyalgie is dit niet weggelegd.

Ik geloof niet dat het te lezen is, dus als je erin geinteresseerd bent moet je maar even de Yes kopen, zoals op de eerste foto te zien is is ie maar 1 euro. En als je de Yes al hebt, zeker het stukje even lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.