Fibromyalgie jongerendag, kom jij ook?

Morgen komt mijn Fotodagboek online. Deze video gaf ik graag even voorrang!

Het is weer zo ver, er komt weer een nieuwe fibromyalgie jongerendag aan! De vorige jongerendag was er eentje om nooit te vergeten. En we hopen dat de volgende jongerendag er net zo een wordt! Kijk en geniet mee van deze video en klik verder voor meer info.

http://www.youtube.com/watch?v=HV4e_SuCg88

Dus… in het kort deze fibromyalgie jongerendag:

 • Een dag voor jongeren met fibromyalgie
 • Thema van de dag is bewegen
 • Locatie: Den Bosch
 • Datum: zaterdag 27 oktober 2012
 • Ochtend is informatief (en interactief!) en ‘s middags doen we een workshop
 • Eigen bijdrage is 12,50 (inclusief lunch)
 • Goed bereikbaar met OV en genoeg (gratis) parkeergelegenheid
 • Niets moet, alles mag
 • Ik zou het HEEL erg leuk vinden als je komt!

Voor meer informatie over de FES jongerendag en om je aan te melden kun je op deze pagina op de site kijken.

fibromyalgie jongerendag

Mocht je zelf een website hebben, schrijven voor een website of om een andere reden graag een persbericht willen ontvangen over deze fibromyalgie jongerendag, laat het me dan even weten!

En oja… mijn artikel ‘De positieve kanten van fibro’ staat ook op de website! Lees hem hier.

Het belooft weer een geweldige dag te worden. En ik zou het zo ontzettend tof vinden als er ook lezers van mijn blog bij zullen zijn! Ben jij er ook bij? 😀

9 reacties

 1. Hester 29 september 2012 / 13:53

  Leuk dat dit georganiseerd wordt! Ik heb alleen geen fibromyalgie, dus ik ben er niet bij 🙂

 2. Coen Olde Bijvank 29 september 2012 / 17:15

  Echt tof dat je dit organiseerd! Je doet het allemaal maar, respect!

 3. Lilly 29 september 2012 / 17:58

  Ik heb zelf geen fibromyalgie maar wauw wat een tof initiatief om zo’n dag te organiseren, ook tof om samen over je ziekte te praten geeft je vast een gelukkig gevoel om mensen die je snappen om je heen te hebben! Have fun alvast lisanne 🙂

 4. Picture this by Milou 29 september 2012 / 22:05

  Hee Lisanne! Ik heb de term FES al vaker voorbij zien komen op je blog. Misschien een domme vraag, maar waar staat het eigenlijk voor? Fibromyalgie …. ? Een leuk initiatief trouwens, zo’n jongerendag!

  • Lisanneleeft 30 september 2012 / 01:09

   Zo heet de fibromyalgie patiëntenvereniging! (staat voor Fibromyalgie en Samenleving)

 5. michelle 2 oktober 2012 / 22:27

  Ik heb ook fybro maar omdat den bosch echt te ver weg is (ik kom uit groningen met het ov) kan ik helaas niet komen, het begint te vroeg en is te ver weg.dit gaat me teveel energie kosten. helaas… Had eindelijk besloten om eens een bijeenkomst bij te wonen, heb namelijk nog nooit met lotgenoten/jongeren gepraat die ook fybro hebben. Wellicht volgend jaar. Veel plezier iig!

  • Lisanneleeft 2 oktober 2012 / 22:35

   Wat jammer Michelle! Je kunt wel op het FES jongerenforum kijken of je misschien met iemand mee kunt rijden. Er zijn waarschijnlijk wel mensen die ook uit Groningen komen en met de auto gaan.

   Ik hoop in elk geval dat je wat dat betreft iets weet te regelen, het lijkt me leuk om je te ontmoeten! 😀

  • Suzanne 17 oktober 2012 / 23:05

   Michelle! Ik kom uit het Noorden vlakbij Groningen, mocht je mee willen rijden is dat geen probleem! Gezellig! Dus denk er nog eens over na!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.