Fietsen!

Fietsen is een van de dingen waar ik simpelweg van houd. Fietsen is een van de dingen die mij onwijs gelukkig kan maken. Eerder schreef ik al dat fietsen mijn stukje geluk is. Laatst vond ik een briljant plaatje en natuurlijk wil ik die graag met jullie delen.


Via weheartit.com

Mooie fiets met al die bloemetjes he? Zelf heb ik de hele winter nauwelijks gefietst, kon ik niet meer. Het was te koud en mijn lichaam verzette zich. Maar nu het weer mooier weer is ben ik beste vrienden met mijn superfiets, mijn elektrische maatje.


via weheartit.com

Dus… genoeg redenen om deze lente extra vaak de fiets te pakken, of niet?

5 reacties

 1. Lieke 23 maart 2011 / 07:35

  Vooral in het lente zonnentje is fietsen heerlijk!

 2. Nana 23 maart 2011 / 18:35

  Wat een gave fiets zeg ^^ Ik vind fietsen (mits het niet ‘s ochtends naar school is…) ook echt heerlijk! Vooral nu het zonnetje weer begint te schijnen pak ik snel ff de fiets en rij ik ergens naartoe. Zonnebrilletje op, mp3 aan en rijden maar (L) Daar kan ik wel echt van opvrolijken hoor.

 3. Teske 23 maart 2011 / 20:47

  Fietsen vind ik ook heerlijk, mits het lekker weer is. Want als het maar een beetje waait dan kan ik daar al heel erg chagrijnig van worden! Maar met een zonnetje en een zacht briesje kan ik er inderdaad heel erg van genieten. <3

 4. Ilse 23 maart 2011 / 20:52

  Fietsen is echt niet voor mij weggelegd haha. ALS ik al fiets dan fiets ik ook totaal niet hard, maar na een tijdje krijg ik onwijze last van mijn knie dus ik fiets het liefst zo min mogelijk.

  Wel fijn dat jij nu het weer wat beter weer wordt weer kunt fietsen! Geniet ervan! ūüôā

 5. ioon 24 maart 2011 / 18:44

  Ik heb zowaar weer zin om op de fiets boodschappen te doen, terwijl ik in de winter bij het idee al bijna ging huilen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.