Filmpje: Houden van jezelf met Gala Darling

Gala Darling vertelt in haar TED talk waarom houden van jezelf zo belangrijk is. Aan het einde laat ze haar “leefregels” horen. Ze omschrijft precies hoe je in mijn ogen een goed mens wordt. Zeker de moeite waard om even te luisteren! En oja, ze blogt ook nog!

Ik vind het een ontzettend goed filmpje doordat ze wat feiten op een rij zet, maar ook haar eigen ervaringen. En, zoals ik al zei hierboven, dat laatste, haar leefregels. Ik denk dat ik ze een keer ga vertalen om ook de dames die minder goed in Engels zijn hiervan mee te kunnen laten genieten.

Wat vind je van het filmpje en ben je het eens met de dingen die Gala zegt?

DELEN:

2 reacties

  1. Rosalie 25 juni 2012 / 14:04

    Wow! Ik ben zo gemotiveerd om zo boekje bij te houden, die ik moet lezen als ik mij niet zo goed voel. 🙂

  2. Samira 26 juni 2012 / 12:07

    Heb het geliked, zodat ik het straks kan bekijken, te veel lawaai om me heen! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.