Flow book for paper lovers 2021 – een inkijkje

Yes, het is weer zover, het Flow magazine book for paperlovers ligt weer in de winkel. Dit is hét boek voor papierliefhebbers. En jawel, dat ben ik zeker! Ik houd van mooie kaarten, papierzakjes en al het anders dat van papier gemaakt is. Deze special maakt Flow Magazine al jaren, ik heb ze allemaal op een rijtje staan in mijn knutselkamertje. Mijn eerste indruk van het Flow book for paperlovers 2021 geef ik je in deze blogpost!

Flow book for paper lovers 2021 extra's

Er zaten onwijs veel leuke extra’s bij, te veel om allemaal te laten zien zelfs! Deze keer vond ik het ook echt een heel groot deel bruikbare dingen. Dat vind ik sowieso van dit boek, volgens mij hebben ze echt naar de feedback geluisterd: minder pagina’s met egale kleurtjes, minder briefpapier en minder enveloppen die je zelf knipt en vouwt. Maar ze zitten er toch allemaal wel in! Alleen de egale kleurtjes zijn iets anders geworden, die hebben een stip op de pagina.

De inhoud van het Flow Book for paper lovers 2021

Wat ik zoal in dit prachtige boek vond laat ik je in de volgende foto’s zien. Die zeggen in dit geval toch meer dan woorden. Let’s go!

pagina flow book for paper lovers

Deze prachtige ronde stickers. Perfect post mee te versieren, als sluitzegels zijn deze stickers natuurlijk perfect. Maar ook om cadeautjes te versieren vind ik zulke stickers altijd heel leuk!

Kaartjes. Heel veel moois!

stickers in flow book for paper lovers

Stickers in dezelfde stijl. Deze vind ik ook heel gaaf, een beetje stoer!

Hij zit er niet bomvol mee, maar als je graag mooi briefpapier zoekt, dit boek heeft het!

En uiteraard de pagina’s met printjes, heel mooi weer. Leuk om kleine cadeautjes mee in te pakken. Hiervan zit er ook niet extreem veel in deze keer, dat is wel fijn.

Een extra, inpakpapier! Prachtige prints weer.

Cadeaulabels.

Deze stickers vind ik geweldig. Je hoeft alleen kraftpapier cadeaupapier in huis te hebben en je hebt al een geweldig verpakt cadeau als je deze stickers erop plakt. Echt een feestje, een soort confetti!

Ik gebruik dit nooit, dus ik ben blij dat ze hier minder van in het boek gestopt hebben: enveloppen. Deze keer met foto’s in de binnenkant.

Dit vind ik zó leuk: kunstwerkjes gemaakt door te borduren.

Stickers. Leuk voor op post of om lekker in je eigen planner te plakken.

Prachtige kaartjes met line-art.

En nog meer stickers. Ah, ik houd zo van stickers!

De extra’s in het Flow Book for paper lovers 2021

Nu verder naar de extra’s! Er zaten er heel veel bij, misschien wel meer dan voorgaande jaren in het Flow book for paper lovers! Dat vind ik zo leuk, dit zijn voor mijn gevoel de “extra cadeautjes”.

Niet mijn favoriet: een huisje met figuurtjes die je kunt uitknippen om erin te zetten.

Wel favoriet: kaartjes met prachtige bloemige prints.

Altijd goed: cadeauzakjes met mooie prints.

Een kalendertje.

Mooie grote die-cuts. Deze kun je als kaartje gebruiken, denk ik! Er zit ook een prachtige envelop bij met bloemenprint, misschien kun je deze goed met elkaar combineren. Er zit nog veel meer extra’s in dit Flow book for paper lovers 2021, maar ik kon niet álles fotograferen.

Misschien wel mijn favoriet: kaartjes met de borduurkunst erop. Ik krijg er zin van om zelf ook zulke kunstwerkjes te maken! Ze zijn echt prachtig.

Een notitieboekje, perfect te bestickeren.

Er zit dus nog veel meer in dit Flow book for paper lovers, maar dat kun je nog zelf ontdekken! Voor €22,95 is hij te koop in de boekhandels. Ik kocht hem zelf bij een Primera, bij Bruna zullen ze hem ongetwijfeld ook hebben.

Flow book for paper lovers 2021

Ik ben heel enthousiast! De cover is ook zo mooi. Ik ga eens bedenken wat voor leuks ik allemaal ga doen met al het mooie papier en de goodies.

Nog niet genoeg gezien? Ik maakte ook een reels over dit boek! Als papierliefhebber word ik hier heel gelukkig van, haha. Ga jij hem ook kopen? Of misschien cadeau vragen voor de feestdagen?

DELEN:

6 reacties

 1. Irene 29 oktober 2021 / 21:22

  Oh wow, ik vind dit wel een van de mooiere versies die er al geweest zijn! Ik heb ‘m op mijn verlanglijstje voor Kerst gezet.

 2. Naomi 29 oktober 2021 / 21:59

  Wauw, wat een tof boek! Ik heb er nooit één gehad en mijn lijstje voor de Sint dit jaar is al ingevuld, maar voor volgend jaar ga ik dit onthouden.

 3. Darina 30 oktober 2021 / 08:59

  Mooi! De kaartjes met de borduurkunst zijn prachtig.

 4. Sabine 15 november 2021 / 14:46

  Bedankt voor het inkijkje. Ik was al nieuwsgierig, vond de vorige wat tegenvallen en wist nog niet goed of ik hem dit jaar ook weer zou kopen. Maar hij staat op mijn verlanglijstje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.