Flow Book For Paper Lovers 8

Het nieuwe Flow Book for Paper Lovers is er! Flow magazine geeft elk jaar een dik boek vol mooie papierwaren uit. En elk jaar koop ik het boek weer en laat ik het zien op YouTube. Over nummer 8, de editie van 2020, ben ik wel heel enthousiast. Ik laat het je graag zien in de video!

Op de cover vind je een botanische illustratie met een achtergrond die wel heel goed bij mijn kantoor past (haha) en goudfolie. De cover ziet er luxe uit, als je het mij vraagt!

Wat betreft de extra’s zal ik het nog iets beter laten zien, want op de video viel er een stukje weg. Deze poppetjes zag je al wel in het Flow Book for Paper Lovers.

Maar het inpakpapier nog niet! Dit zijn vellen in het formaat tussen A3 en A2 in. Ze zijn aan twee kanten bedrukt met illustraties die je ook op het briefpapier in het Book For Paper Lovers vindt.

En ook de kaartjes kun je zo nog even goed zien! Ze zijn wel wat dun, vind ik.

Dat was het Flow Book for Paper Lovers 8! De prijs is €22,95. Hij is te koop bij elke boekhandel of via de website van Flow Magazine. Deze editie uitgekomen in 2020 is tot nu toe wel mijn favoriete boek van Flow Magazine tot nu toe. Ik ben wel benieuwd, wat vind jij van deze achtste editie?

DELEN:

2 reacties

  1. Jenny 24 oktober 2020 / 01:44

    Mijn favoriet tijdens mijn middelbare schooltijden! Kon er echt uren doorheen bladeren.

  2. Ilona Wielinga 25 oktober 2020 / 10:16

    ‘Ik denk dat ik dit jaar oversla’ zei ik vrolijk. Ik denk inmiddels dat ik dat toch maar niet doe en ‘m mooi weer op mijn kerstlijstje zet, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.