Flow Book for Paperlovers 2018!

Yes, het nieuwe Flow book for paperlovers is er weer! Ik maakte een video met mijn eerste indruk. Ik heb het hele boek doorgebladerd zodat jij kunt kijken of jij hem ook wil kopen of dat je hem misschien een keertje overslaat! Zo kun je er door middel van de video in elk geval al van meegenieten. Veel plezier!

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Ik ben heel benieuwd wat jij ervan vindt! Ga jij hem ook kopen? En wat is jouw favoriete “ding” in deze Flow special?

DELEN:

1 reactie

  1. Laura 16 november 2018 / 10:54

    Leuk dat je ook tips geeft wat je ermee kunt maken/doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.