Flow book for paperlovers

Papierliefhebbers opgelet, het het Flow book for paper lovers ligt in de winkel! Echt waar, als je iemand kent die creatief is en houdt van papier, dit is het perfecte cadeau. In dit cadeau zitten namelijk nog ontelbaar andere cadeautjes! Ook een heel mooi cadeau voor jezelf natuurlijk (Kassamevrouw: ‘Is het een cadeautje?’ Ik: ‘Ja, voor mezelf!’). Ik ga je vandaag een impressie geven van het boek en uiteraard lees je ook mijn mening over het boek.

flow-book-for-paper-lovers

liefde-voor-de-flow

Dit is wat je zo’n beetje kan verwachten van het boek. Zoals ik al zei: er zitten ontelbaar veel dingen in en het is heerlijk om er doorheen te bladeren en alles te ontdekken.

leuke-plaatjes

Prachtige plaatjes (met een mooie achterkant!)

slingers

Een toffe slinger, deze komt zeker op mijn kantoor te hangen!

cadeaulabels

Ontelbaar veel cadeau labels, perfect voor nu de feestdagen eraan komen natuurlijk.

inpakpapier

En inpakpapier. Heel veel kleine velletjes, maar dus ook deze grotere exemplaren. Uiteraard kun je ze ook voor andere doeleinden gebruiken. En, ook heel leuk; ze hebben een leuke print aan allebei de kanten, dus je kan nog kiezen ook!

grotemensenkleurplaat-in-de-flow

Kleurplaten voor grote mensen…

flowcadeautje

Stickers om je enveloppen mee dicht te plakken (of om gewoon lekker op andere dingen te plakken).

papiercadeautjes

Heel veel enveloppen die je zelf kan maken en een grooote verzameling met ansichtkaarten.

flowpapiercadeautjes

Leuke verrassingsevelopjes met meer stickers.

flow-papierboek

Wat vind ik van het Flow book for paper lovers?

Moet ik dat nog vertellen? Dit boek zit vol met allerlei dingen waarvan je blij wordt. Althans- waar ik blij van word. Naast dat er heel veel mooie plaatjes en praktische spulletjes in zitten zitten er ook vellen in met mooie quotes en ook heel leuk: gewoon papiertjes met een leuke print, gewoon een kleurtje, of een glanspapier met een mooie kleur. Kortom: wanneer ik door dit boek heen blader gaan mijn handen kriebelen om ermee aan de slag te gaan.

Ik denk nog even na over de crea bea dingen die ik ga doen met de spulletjes uit dit boek. Als je leuke ideetjes of DIY’s hebt hoor ik het graag! Wat een nadeel zou kunnen zijn is de prijs (€14,95), maar als je van papier houdt dan is het het zeker waard, denk ik. Er zitten namelijk zo ontzettend veel dingen in dit boek! Zou jij het boek kopen? (of… op je verlanglijstje zetten voor Sinterklaas of de Kerstman?)

DELEN:

52 reacties

 1. Suzanne 28 november 2013 / 07:03

  Ik vind hem echt heel mooi! Alleen vraag ik mijzelf af of ik het überhaupt gebruiken ga. Ik heb nog zo veel van dit soort spullen liggen dat ik het zonde vind. Moet er eerst maar wat mee gaan doen.

 2. WeHeartFit 28 november 2013 / 07:06

  Vooral het inpakpapier en de stickertjes vind ik erg leuk. Ik zou alleen niet echt weten wat ik met de labels moet doen, terwijl die ook erg leuk zijn. Ik ga het boek niet kopen, omdat ik bang ben dat ik de dingen te weinig zal gaan gebruiken en ik ben niet zo creatief helaas haha, maar leuk om een impressie te krijgen van de inhoud.

 3. Kelly Caresse 28 november 2013 / 07:10

  Dat ziet ee wel echt heel tof uit en lijkt me ideaal als je creabea wilt doen maar gebrek hebt aan inspiratie, dan geeft zo’n boek je een handige opzet. Persoonlijk denk ik dat ik er niets mee zou doen en dan is 14,95 echt wat teveel.

 4. Isabel 28 november 2013 / 07:19

  Wat leuk! Er zitten echt geweldige dingen tussen 🙂

 5. xhannahs 28 november 2013 / 07:34

  Ik ben daar niet echt het type voor, maar ik vind het er heel tof uitzien!

 6. Kimberly 28 november 2013 / 07:50

  Dit lijkt me echt een heel leuk boekje vol met die freubeldingen 😀 Misschien word dit ook wel een cadeautje voor mezelf

 7. W. 28 november 2013 / 08:30

  Aaah dit is echt iets voor mij, ik ben dol op knutselen! 😀
  Thank you voor de tip, ik ren vandaag nog eventjes naar de winkel.
  Gewoon te koop bij boekenwinkels toch?

 8. Hilde 28 november 2013 / 08:32

  Het ‘Book for paperlovers’ staat al op m’n verlanglijstje; helemaal bovenaan haha ^^

 9. Lisa 28 november 2013 / 08:44

  Super leuk!! Dit zou echt een perfect cadeautje voor mij zijn

 10. Tess Evea 28 november 2013 / 08:55

  Oh wat super leuk. Ook leuk als achtergrond voor een productfoto!

 11. Stella 28 november 2013 / 08:59

  Net zoals alle anderen hier ben ik super enthousiast! Ik weet al helemaal voor wie ik dit leuke hebbeding ga kopen! Onwijs leuk, dankjewel voor de tip! Liefs, Stella.

 12. Ilse 28 november 2013 / 09:02

  Mooi boek. Ook leuk voor wie aan snailmail of iets dergelijks doet.

 13. Nikita 28 november 2013 / 09:04

  super, ik zou dit voor kerstmis vragen ! maar waar heb je dit gekocht ?

  • Lisanneleeft 28 november 2013 / 10:40

   Gewoon bij de Bruna! Ik denk dat ze hem zelfs bij bijvoorbeeld de AH ook wel verkopen.

 14. Simone 28 november 2013 / 09:33

  Erg leuk, alleen inderdaad een beetje jammer van de prijs.

 15. Meandra 28 november 2013 / 09:45

  Ik vind m erg leuk! Ik ga het boek op mijn verlanglijstje voor kerst zetten denk ik.

 16. Tineke 28 november 2013 / 09:49

  Ziet er super leuk uit, stiekem vind ik het nog steeds leuk om kleurplaten in te kleuren!
  Liefs

 17. marlijn 28 november 2013 / 09:51

  Wat een leuk idee! Nog niet eerder gezien. Helaas zal dit boek bij mij in de kast blijven liggen waarschijnlijk, maar wel een leuk cadeau idee! (:

 18. Swaen 28 november 2013 / 09:52

  Prachtig! Ik denk dat ik vanmiddag even langs de winkel ga want ik wil hem heel graag hebben 🙂

 19. Mariska 28 november 2013 / 10:31

  Wat leuk zeg! Alleen al door naar de foto’s te kijken heb ik zin om creatief bezig te gaan!

 20. Zo simpel is dan geluk 28 november 2013 / 10:44

  Ik vind het er erg leuk uitzien, maar ik ben niet zo creatief met papier. Voor mij is het zonde van mijn geld dus.

 21. Julia 28 november 2013 / 11:42

  Wat ontzettend leuk! Het ziet er echt heel mooi uit. Alleen ik ben bang dat ik lang niet alles eruit zou gebruiken en dan vind ik hem toch wel wat duur…

 22. Jennifer 28 november 2013 / 12:18

  Ziet er wel geschikt uit voor mijn postproject! Maar hmm. ik heb al zoveel en ik heb dit eigenlijk ook helemaal niet nodig…

 23. Emma 28 november 2013 / 12:53

  Ik vind hem echt heel leuk! Kun je lekker creatief mee bezig zijn!

 24. Karin 28 november 2013 / 13:14

  Ik vind het er super leuk uitzien, lijkt me erg interessant en leuk tijdverdrijf.
  De prijs spreekt me wel een beetje tegen. Jammer dat het zo duur moet zijn.

 25. Ise 28 november 2013 / 13:36

  Ik zou het zelf niet kopen vanwege de prijs maar vind het wel ontzettend mooi!

 26. Dionne 28 november 2013 / 14:06

  Wat een prachtig boek! Zelf heb ik het Flow vakantieboek gebruikt toen ik vorig jaar 4 weken naar Spanje ben geweest om een taalcursus Spaans te volgen. Het is een heel mooi dagboek geworden met allemaal mooi herinneringen aan toen! 😀

 27. Nancy 28 november 2013 / 14:38

  I loooove de Flow. Ik ben er op geabonneerd sinds het eerste begin! En ik ben nog elke keer zo blij dat ik het blad gevonden heb. Deze verschillende uitgaven zijn altijd een cadeautje maar omdat ik mijn zomerboek (nog) niet gebruikt heb, heb ik besloten om deze geweldige uitgave niet te kopen. Hij ziet er wel heel erg mooi uit hoor, dus het is moeilijk om hem niet te bestellen haha!

 28. Michelle 28 november 2013 / 14:40

  Ah, die wil ik graag hebben! Misschien ga ik die wel binnenkort cadeau geven aan mezelf, hehe.

 29. Manon 28 november 2013 / 14:43

  Ik zit ook altijd in het tijdschrift van flow te kijken als ik in de winkel ben. Ik twijfel zo vaak om hem mee te nemen.

 30. kvgr 28 november 2013 / 16:51

  Heeeeel erg leuk, maar ook veeeeeel te duur.
  Kom op zeg, die stickertjes bijv zijn grappig, maar stickertjes kopen we toch voor een paar cent bij Action?

  • Lisanneleeft 28 november 2013 / 17:06

   Ik denk dat dat lastiger is in te schatten als je het boek niet in je handen hebt.

   Het boek bestaat uit 300 pagina’s, met bijvoorbeeld 30 kaarten, heel veel briefpapier, een heleboel (ja, echt een heleboel, zo veel dat ik ze niet ga tellen :p) stickers, stapels knutselpapier, 72 cadeaulabels, en ga zo nog maar even door.

   Als je dit allemaal los zou kopen ben je duurder uit, tenzij je alles bij de Action haalt misschien (zelfs dan weet ik het nog niet zeker), maar dit is natuurlijk allemaal speciaal ontworpen voor de Flow. Maar ja, voor veel mensen is het misschien voordeliger om alles los te kopen, want dan koop je enkel wat je nodig hebt 🙂

   Snap wel dat je het veeeel te duur vindt, maar als je alles zou gebruiken valt dat juist heel erg mee!

 31. Rosalie 28 november 2013 / 17:41

  Ik vind hem zelf wel een beetje duur, en wacht gewoon lekker op de volgende Flow.

 32. Kiki 28 november 2013 / 17:44

  Hij is heeeeeel leuk! Ik denk alleen dat ik het te zonde zou vinden om het papier te gebruiken dus ik weet niet of ik hem ga kopen. Liefs

 33. Tiffany 28 november 2013 / 21:24

  Ik vind dit echt ontzettend leuk! Maar kan ik dit ook verkrijgen in België? Of is dit enkel verkrijgbaar in Nederland? Want ik vind het een leuk boek, zeker ook de kleurplaten!

  • Lisanneleeft 28 november 2013 / 22:32

   Als het goed is wordt deze internationaal verkocht! Misschien kun je hem dan niet in elke winkel krijgen, maar wel in boekenwinkels die ook internationale tijdschriften verkopen, lijkt mij 🙂

 34. Amber 29 november 2013 / 14:36

  Ik vind dit boek echt superleuk!! Deze vraag ik voor kerst!

 35. Rochella 29 november 2013 / 14:55

  Hahah super leuk! Ik ben alleen helemaaal niet creatief, dus ik denk dat ik hem maar aan me voorbij laat gaan 🙂

 36. Tamarah 30 november 2013 / 18:31

  Leuk boek maar ik denk dat ik het voorlopig het gewone Flow tijdschrift koop, ik heb geen concrete ideeën wat ik hier mee zou kunnen maar als je houdt van snailmail etc. is dit natuurlijk heel leuk!

 37. Anouk 30 november 2013 / 21:57

  Ik heb hem ook, yay! Binnenkort over bloggen, maar ik doe iets rustiger aan. Maar voordeel is wel: drie ideeën voor komende week 🙂

 38. LNNK 1 december 2013 / 20:17

  Ik heb het boek al een tijd geleden besteld bij Sanoma, maar nog niet binnen. Wel jammer aangezien het boek nu al in de winkels ligt.. had ik het net zo goed daar kunnen kopen.

 39. xx_Patries_xx 4 december 2013 / 15:57

  ik heb hem gezien hij ziet er super uit, ik denk dat ik hem ook wel ga aanschaffen

 40. linda 7 december 2013 / 00:48

  Leuk om zo al een sneak peak van het boek te krijgen. Ik moet hem nog halen -liever gisteren dan morgen hihi- want hij lijkt me zo mooi en fijn! Ik hoop dat ik hem tot de laatste pagina kan gebruiken om mooie creatieve dingen mee te doen en mooie briefpost te maken 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.