Een kijkje in de Flow DIY special

Yay, er is weer een nieuwe Flow Special! En dit is er eentje waar ik echt naar uit heb gekeken, het is namelijk een do it yourself special. Dat is het gevoel dat ik altijd al krijg bij de flow: dat het fijn is om creatief bezig te zijn, dat het geen kunstwerken hoeven te zijn, als je er maar van geniet. Ik denk ook dat het heel goed voor je is om creatief bezig te zijn en door deze special krijg je hier alleen maar meer zin in! Ik geef je een kijkje in het boek en laat je weten wat ik er nu eigenlijk van vind…

flow1

Hoe mooi is die cover? Die zou je zo aan je muur willen hangen!

flow2

De achterkant van het boek. Klinkt veelbelovend! Nu even in het boek kijken…

flow13

Leuk: heel veel verschillende soorten papier. Gewone vellen, vouwpapier, met print, zonder print en andere extra’s (die je ook hier in het boek alvast ziet afgebeeld).

flow12

Genoeg mooie pagina’s. Niet alleen quotes als deze, maar ook mooie tekeningen… ik denk dat ik mijn prikbord weer verder kan gaan vullen!

flow11

Dit is een van de dingen die ik echt heel graag zelf wil gaan maken, de pompon slinger!

flow10

Waar het boek om draait; het geluk dat erin zit is stiekem belangrijker dan het resultaat wat er uiteindelijk uitrolt wanneer je iets maakt.

flow9

Heel veel mooie inspiratie en prachtige kunstwerkjes.

flow8

Nog meer inspiratie.

flow7

Zoals ik al zei: mooie quotes!

keep-calm-flow

Een poster, met op de achterkant een how-to.

flow6

De stickers, labels en…

flow4

Posters! Waaronder deze, dezelfde als de cover in postervorm! Hier word ik heel erg blij van, deze gaat zeker weten op mijn prikbord! Maar ik vind hem ook zeker de moeite om bijvoorbeeld in te lijsten. Er zitten meer van zulke posters in het boek met andere quotes.

flow5

En tekenles! Niet alleen tekenles, maar ook een ‘schilderles’ is hierin te vinden. Leuk om mee aan de slag te gaan! De schilderles (niet op de foto) is alleen al onwijs fascinerend om te bekijken.

Niet op de foto, maar iets dat zeker niet ontbreekt in het boek: inspirerende geschreven artikels! Want naast het creatief bezig zijn is het natuurlijk ook leuk om te lezen en kijken hoe anderen het doen.

flow3

Wat ik ervan vind? Ik word er heel blij van! Maar zoals altijd – de Flow specials zijn niet goedkoop, voor dit boek betaal je €12,95. Maar dan heb je wel een heerlijk boek met veel inspiratie en veel extra’s zoals een boel mooie vellen papier. Ik denk dat het per persoon erg verschilt of hij het geld waard is. Is het iets voor jou, deze DIY special van Flow?

DELEN:

42 reacties

 1. Kelly Caresse 11 april 2014 / 07:08

  Ik vind dit soort DIY magazines er erg leuk uit zien maar ik vind ze persoonlijk erg duur, voor 12,95 kan ik bij de action een hele box vol knutsel en craft spulletjes kopen, het concept is wel inspirerend

 2. Geertje 11 april 2014 / 07:32

  Leuk om te zien, maar ik heb daar het zo geen geduld voor! Zou er niet veel uit maken / mee doen, dus vind ik het te duur!

 3. Lauriëtte 11 april 2014 / 07:51

  Ik twijfel, aan de ene kant wil ik hem heel graag hebben! Maar toen ik in de winkel even snel een kijkje nam vond ik dat er veel DIY’s instonden waar ik dacht dat ik ze toch niet zou gaan maken. Twijfels, wat te doen!

 4. Anne-Fleur 11 april 2014 / 08:07

  Ooh lijkt me leuk! Het is inderdaad wel duur.. maar Flow is zo tof, die verdienen dat echt ook echt wel. En je krijgt er ook echt wat moois voor terug natuurlijk 🙂

 5. Hester 11 april 2014 / 08:09

  Ik denk dat ik er uiteindelijk niet zo heel veel mee zou doen, dus zou ‘m zelf niet kopen. Hij ziet er wel heel vrolijk uit en het is best een goed idee om zo mensen wat meer aan het creabea’en te krijgen!

 6. Boukje 11 april 2014 / 08:17

  Leukkkk :)!! Voor mij helaas ook iets te duur, ik moet even op mn geld letten op t moment.

  Maar wel n prachtig boek, ik zou zelf de voorkant inlijsten en niet (dezelfde) poster in t boek, bijzonderder ;). Zou t zelf iig juist leuk vinden dat t dan niet perfect is.

  Veel plezier met diy’en!

 7. Miranda 11 april 2014 / 08:23

  Wauw! Ziet er uit als een hele fijne special. Maar 12,95…. Dat vind ik best duur voor een tijdschrift:)
  Maar ja, deze is wel heel speciaal natuurlijk. Hmm moeilijk;)

 8. Ilse 11 april 2014 / 08:27

  Niets voor mij, ik zou er toch niets mee doen. Maar ik vind het wél leuk om even met jou in jouw exemplaar mee te kijken. 🙂

 9. Manon 11 april 2014 / 08:51

  Ik vind de Flow altijd zo’n inspirerend blad. Ik koop ‘m heel af en toe, vind het heerlijk om er gewoon in te bladeren. Deze uitgave lijkt me ook fantastisch.

 10. Hester 11 april 2014 / 08:55

  Ik vind alle quotes er heerlijk uit zien, die zou ik wel aan de muur willen. Verder ben ik echter geen knutselpersoon dus daar zou ik niet zo veel mee doen.

 11. Susanne 11 april 2014 / 08:57

  Het ziet er wel leuk uit, maar ik denk dat het voor mezelf daar ook bij blijft. Uiteindelijk zal ik er niet zo heel veel mee doen. Dat neemt niet weg dat ik het wel een super leuk vind om zo’n DIY magazine te zien!

 12. Bibian 11 april 2014 / 09:04

  Ziet er heel leuk uit maar ik zou hem niet snel zelf kopen, ik denk dat ik er niet zo veel mee zou doen.. Liefs

 13. Suzanne 11 april 2014 / 09:04

  Ik vind hem super leuk ik doe er alleen zo weinig mee als ik hem in huis heb. Zonde! Ik heb nog steeds het simply your life boek liggen, oeps!

 14. Nicole 11 april 2014 / 09:11

  Vind het erg leuk! Denk alleen niet dat ik hem koop ivm de prijs…

 15. Priscilla 11 april 2014 / 09:30

  Oh heerlijk! Ik word sowieso altijd al blij van Flow maar zo’n special vind ik toch stiekem nog leuker! Zo’n geborduurde pagina wil ik ook nog eens maken..

 16. Marion 11 april 2014 / 09:33

  Vind het wel leuk om te zien, maar ook ik zou er veel te weinig mee doen. Vind ‘m ook erg duur. Koop er dan liever een paar keer bloemetjes voor. Ik wens jou wel veel knutselplezier natuurlijk!

 17. Linda 11 april 2014 / 09:37

  Wat een mooie special! Deze zou ik wel willen hebben, maar de prijs houdt me toch een beetje tegen… Binnenkort komt mijn eerste ‘gewone’ Flow want voor mijn verjaardag heb ik een abonnement van 4 nummers gekregen, jeej! 🙂

 18. Vlijtig Liesje 11 april 2014 / 09:40

  Ziet er leuk uit! Ik haal de Flow meestal uit de bibliotheek. Hoewel het erg populair is! Ik loop denk ik zo een jaar achter!

 19. Kristel 11 april 2014 / 09:40

  Ik ben altijd zo in strijd met mezelf als ik de flow zie. Het is zo’n geweldig tijdschrift! Vooral die quotes vind ik altijd leuk!, maar ik vind 12,95 echt veel geld. Zeker voor mij als arm studentje…

 20. Cindy 11 april 2014 / 09:40

  Ik heb een tijd een abonnement op Flow Magazine gehad, maar het werd mij te vaag en te zweverig. Zo’n DIY vind ik een leuk concept, maar ook veel te duur. Ik kan dan net zo goed op internet wat kleurplaten uitprinten en thuis inkleuren. En ik ben ook niet zo creatief dat ik er ook de tijd voor ga nemen. Maar jij veel plezier ermee!

  • Lisanneleeft 11 april 2014 / 14:12

   Ik snap wel wat je bedoelt met het ‘vaag en zweverig’ gehalte, het begint mij ook steeds meer op te vallen! Geen idee of dit aan ons ligt of aan de artikels die erin staan, haha. Het is natuurlijk heel erg persoonlijk of je dat kan waarderen of dat je daar juist niet zo’n zin in hebt!

 21. Frederique 11 april 2014 / 09:43

  Ik vind de flow altijd erg leuk om te lezen, maar vind hem wel vrij prijzig, zeker omdat ik ook niet zomaar erin ga knippen en wat doe met de dingen die erbij zitten. Dan heb je het uiteindelijk gewoon in de kast staan, verdwijnt het naar zolder, noem maar op.
  Maar ‘t is wel een idee om het gewoon eens op mijn verlanglijstje te zetten, dan staat daar tenminste ook weer eens iets op!

 22. Alyssa 11 april 2014 / 10:24

  Hier ben ik wel nieuwsgierig naar, ziet er heel leuk uit 😀 misschien kan ik er nog wat inspiratie uit opdoen.

 23. Miranda 11 april 2014 / 11:07

  Ik vind hem ook erg leuk maar veel te duur. Natuurlijk kan je er een hoop mee doen maar ergens vind ik het zonde om zo leuk magazine dan kapot te knippen.

 24. Nicky 11 april 2014 / 11:31

  Ik heb laatst een abonnement genomen op Flow + specials (want er was een hele goede actie) en de DIY special lag vorige week in de brievenbus! Ik vind hem super leuk, mooie artikelen en leuke extra’s! Vooral de pagina’s over cadeautjes inpakken vind ik leuk!
  De prijs vind ik best meevallen, het is een dik tijdschrift met verschillende soorten papier van goede kwaliteit. In verhouding met andere tijdschriften vind ik Flow niet zo duur.

 25. Stella 11 april 2014 / 12:33

  Echt weer zo mooi in elkaar gezet. Ik vind dat de Flow en alle artikelen die ze nog meer produceren -om het zo maar even te noemen- altijd prachtig vormgegeven. “Creativity takes courage” vind ik echt een mooie quote. Het is ook gewoon zo! Althans, in mijn geval, hihi. Liefs, Stella.

 26. Fleur 11 april 2014 / 13:39

  Wow, wat een gaaf boek! Ik krijg nu helemaal zin om zelf creatief aan de slag te gaan na het zien van deze foto’s

 27. Mandy 11 april 2014 / 13:43

  Ik ken de DIY flow niet, wat een leuk boekje!

 28. Grieke 11 april 2014 / 13:53

  Aaaaah, de hebben-hebben-hebben-factor is in dit geval enorm hoog. Hun vorige boek vond ik ook fantastisch en heb ik onderhand volledig verknipt. Deze ga ik snel halen.

 29. Elize 11 april 2014 / 14:33

  Ziet er erg leuk uit!
  Ik zou hem alleen toch niet kopen vanwege de prijs. Uiteindelijk zou ik er denk ik ook weinig mee doen. Vooral omdat als ik zin heb in iets creatiefs ik meestal zelf ga tekenen of schilderen.

 30. Liddie 11 april 2014 / 15:20

  Oeh, wat leuk! 🙂 Zoals altijd weet ik nog niet of ik hem ga kopen, het hangt er een beetje vanaf of ik er zin in heb. Maar dat bekijk ik nog, ik word wel al heel enthousiast van de foto’s die ik zie!

 31. Jess 11 april 2014 / 15:46

  Ik ben totaal niet creatief maar het ziet er wel heel gezellig uit allemaal.

 32. Nans 11 april 2014 / 17:12

  Aan mij is het niet besteed, dat geknutsel en gefrutsel 😉 Maar ik denk dat het iets is voor mijn dochters! Misschien een kadootje voor tijdens deze schoolvakantie, alhoewel 12,95 Euro niet echt weggegeven is…

 33. Tiffany 11 april 2014 / 17:22

  Wat ziet deze er super leuk uit! 🙂 Veel leuke dingen om je mee bezig te houden, en de quotes die je laat zien vind ik al erg leuk! Kan je deze in België ook krijgen? Ik weet het zelf niet helemaal zeker… 🙂

 34. Jennifer 11 april 2014 / 19:33

  Ik vind de prijs nog steeds erg veel voor een magazine, en ik weet van mezelf dat ik er dan toch te zuinig mee om ga, in plaats van het boek flink te gebruiken. Ik koop liever zelf dingetjes dan dat ik een heel boek koop, eigenlijk.

 35. Lenneke 11 april 2014 / 20:26

  Voor mij zeker het geld waard! Ik hou van dit soort dingen.

 36. Jorien 12 april 2014 / 13:13

  Het ziet er super leuk uit, maar mijn ervaring leert mij dat ik er uit eindelijk weinig mee doe en dan vind ik het best veel geld…

 37. Dat Zit Wel Snor 13 april 2014 / 21:25

  Ik was het helemaal vergeten om er ook één te bestellen. Gelukkig heb ik nog het bestelformulier thuis liggen. Ik ga het gelijk doen. Het lijkt me superleuk.

 38. Angela 22 april 2014 / 12:24

  Ik vind de Flow erg mooi, maar zonde om er iets uit te halen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.