Flow Lemonade – mijn eerste indruk!

Flow Magazine, maar dan met een iets jongere doelgroep? Dat klink interessant… Interessant genoeg om mij er in de winkel naar te laten zoeken en voor de derde keer naar de kassa te lopen, hahaha. En het was het waard, Flow Lemonade heeft mij verrast!

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Ook over het gewone vakantieboek komt nog een video, maar ik kan je vast verklappen, het is érg moeilijk kiezen welke leuker is. Maar dat ga je nog  zien! Ik ben benieuwd wat jij vindt van de Flow Lemonade, het meiden vakantieboek gemaakt door de (fantastische) makers van Flow. Word jij er net zo blij van als ik?

 

DELEN:

5 reacties

 1. Sofie 9 juli 2017 / 10:26

  Oh, dit had ik zo graag gehad vroeger op de vakanties met ons gezin. Een volwassener versie van die kinderen vakantieboekjes!

 2. Darina 9 juli 2017 / 10:33

  Ontzettend leuk! Ik hou van dit soort vakantieboekjes.

 3. Jennifer 9 juli 2017 / 14:36

  Oh wat leuk! De gewone flow vind ik iets minder maar dit is echt mijn ding. Niet zo gek natuurlijk want ik ben 22 haha. Thanks voor deze video, ik ga hem ook halen ^^.

 4. Leonie 9 juli 2017 / 22:59

  Het vakantieboek voor volwassenen sprak mij niet zo aan, dus ik ben blij dat er eindelijk iets is voor jonge vrouwen. Ik ben namelijk altijd jaloers op al die vakantieboeken voor kinderen haha. Ik heb hem van mijn ouders gekregen als opkikkertje, maar ik moet hem nog gaan lezen. Heb er nu wel nog meer zin in!

 5. Esmee 10 juli 2017 / 19:15

  Ohhh wat leuk! Als kind vond ik vakantieboeken altijd te gek, maar ik vind het echt jammer dat er geen grown up-versies voor waren.. tot nu dan! Deze ziet er echt heel leuk uit. Ik ga ‘m halen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.