Flow Magazine, voor meisjes zoals ik

Nee, Flow magazine, dat vond ik maar niks. Wat dachten die mensen wel niet, dat zweverige troeperige gedoe? Niks voor mij! 

Dat was wat ik dacht. Ik kocht de Flow (en het Flow Winterboek), omdat ik er graag voor Lisanneleeft iets over wilde schrijven. Dan dacht ik uit te kunnen leggen waarom de Flow niets voor mij is. Maar dat kan ik niet. Ik ben er namelijk achter gekomen dat de Flow nog helemaal zo slecht niet is!

flow magazine

Check de glitters op de voorkant van het magazine. Hoe heerlijk zijn deze details?

Flow magazine is een magazine waarbij ik altijd een hoog DIY, crafty, schattig gevoel krijg. Maar Flow magazine is tegelijkertijd echt een blad voor vrouwen die het mooiste uit hun leven willen halen. Niet het beste, maar echt het mooiste, het meeste genieten!

Wat het magazine zelf op de cover zegt: inspiratie – inzichten – oplossingen 

flow

Flow magazine

Aan de hand van foto’s is beter uit te leggen wat ik ervan vind, hoop ik. 1. Af en toe vind je eens een inspirerende quote. Met lang niet alle quotes kan ik iets, ze passen vaak niet bij mij, maar ze zetten me vaak wel aan het denken. 2. Gewoon een pagina met een afbeelding en een quote. 3. Flow spulletjes. Ik blijf de mening houden dat er te veel pagina’s worden opgevuld met troepjes, maar dat is puur mijn smaak. Ik houd niet van troepjes. Oke, ik houd van sommige troepjes, maar meestal niet van die in Flow. 4. Een gedichtje. Gelukkig staan er hier niet te veel van in, want dit is dan weer net iets te zweverig voor mij. 5. Een mooi artikel over het hebben van minder geld. Hoe erg is dat? Heel interessant en inspirerend, van dit soort stukken houd ik. 6. Hierbij moest ik aan mijn eigen blogje denken over soepjes. Leuk!

En ja, de positieve bezigheidstherapie. Een Flow kalender! Met elke dag een advies, een spreuk of iets anders. Ik heb nu al zin om hem helemaal in elkaar te zetten, haha. Zulk soort extra’s vind ik leuk! Ook een leuk detail van dit magazine is dat je zelf een aantal pagina’s moet ‘omvouwen’, zodat je tabjes hebt om te kunnen zien waar de verschillende onderwerpen beginnen. Nu ziet mijn magazine er dus nóg leuker uit!

Zoals je merkt ben ik positief van mening veranderd! Ik denk dat ik destijds, na een verkeerde Flow, mijn conclusies te snel heb getrokken. Of ze zijn gewoon heel erg vooruit gegaan, kan natuurlijk ook! De vier onderwerpen van Flow zijn ‘feel connected’, ‘live mindfully’, ‘spoil yourself’ en ‘simplify your life’.

Goed, ik ben dus enthousiast. Flow magazine heeft me verrast! Mocht je benieuwd zijn, Flow magazine kost 6,95 en is vrijwel overal te koop waar tijdschriften verkocht worden. Kenden jullie Flow magazine al? En zo ja, wat vind jij ervan?

DELEN:

20 reacties

 1. Lifesplash 22 december 2012 / 07:38

  Jaaaaa! De Flow is echt heel erg leuk! Ik las hem voor het eerst bij mijn vriendin in groep 8 omdat haar moeder die ooit had gekocht en daar op de bank lag. Heel leuk tijdschrift! Het lijkt misschien wat dromerig, maar dat is het niet echt. Ik vind vooral de kleine tekstjes af en toe er door heen heel erg leuk, gedichtjes, rijmpjes, quotes, songtekstjes..

 2. kirsten 22 december 2012 / 08:06

  Ik ken dit tijdschrift nog niet, maar het ziet er wel erg leuk uit.

 3. Ashley 22 december 2012 / 08:17

  Hij lijkt mij wel lekker om te lezen op de bank of in bed. Vooral die kalender met al die kleurtjes maken het goed. Lekker inspiratie met die soepjes en eigenlijk spreekt dit blad mij heel erg aan!

 4. Manja 22 december 2012 / 08:35

  Ik vind het ook een super blad, maar na een tijdje beetje teveel van hetzelfde. Weetje, misschien sta je er nu gewoon meer voor open, je bent ontzettend aan het groeien, de eerste keer dat je het blad kocht was misschien nog te vroeg voor je 😉

 5. Lydia 22 december 2012 / 10:18

  Vorig jaar heb ik het blad voor kerst gekregen van mijn schoonmoeder. ‘Echt iets voor jou!’ zei ze. Twee dagen later zat ik stomend van boosheid in bed met de Flow. Besparingstips bestonden uit ‘koop geen kant-en-klare maaltijd voor het hele gezin, maar kook zelf!’ en als iemand een zooitje maakte in huis, moest ik niet boos worden omdat ik dat weer op moest ruimen, maar blij zijn dat ik mensen in mijn leven heb die er een zooitje van kunnen maken. Da-hag!

  Misschien had ik net een verkeerde editie, maar ik vind Flow wel er zweverig en ver van de werkelijkheid staan.

 6. Anouk 22 december 2012 / 13:29

  Ik houd van de Flow. En ik heb een abonnement.

 7. Janine 22 december 2012 / 14:02

  Ik hou van de Flow! Heerlijk om even bij te ontspannen met een kop thee en een voetenbadje.. Als je een echt zweverig blad wilt reviewen, is de Happinez meer iets voor je 🙂

 8. Rosalie 22 december 2012 / 14:52

  Ik heb het wel eens in de winkel zien liggen maar nog nooit in gekeken. De volgende keer ga ik dat doen.

 9. Boekboetiek 22 december 2012 / 16:23

  Ik ken het blad eigenlijk niet, maar het ziet er wel heel leuk uit.

 10. Olga 22 december 2012 / 16:33

  Ik ken het blad wel, maar vind het persoonlijk iets te duur voor een magazine dat ik toch wel erg snel uitgelezen heb. Ik zou het liever van iemand willen lenen of desnoods kado willen krijgen 😉

 11. Danique 22 december 2012 / 16:49

  Ik vind het een heel fijn blad! Ik hou vooral van de lange artikelen over psychologie enzo.

 12. Linda 22 december 2012 / 17:12

  Ik ben dol op de Flow! Voor een student als ik is ie eigenlijk net te duur, daarom vraag ik hem meestal voor mn verjaardag of als kerstkadootje. Ook wisselen een vriendin en ik vaak Flows met elkaar uit. Het is gewoon weer eens wat anders dan de Glamour bijvoorbeeld, fijn voor de afwisseling!

 13. Jolien 22 december 2012 / 19:31

  Ik vind Flow superleuk qua layout enzo. De artikels vind ik soms wat minder interessant, maar toch koop ik het zo nu en dan. Het Winterboek vond ik nu heel leuk, omdat ik graag kaartjes en briefjes schrijf!

 14. San 22 december 2012 / 23:02

  Ik val vooral heel erg voor de layout, vind die echt prachtig! Ik val als een blok voor mooi papier, mooie lettertypes, tekeningen en eigenlijk gewoan alles. De artikelen vind ik wel leuk, maar niet super bijzonder. Bovendien vind ik 7 euro voor een blad heel erg veel geld… Maar als ik er eentje tegenkom, knip ik er graag in en lees ik het ook wel!

 15. Isabel 23 december 2012 / 12:31

  Ik vind zelf Flow ook heel erg leuk. Ik heb het winterboek en het vakantieboek, love it! Het is heerlijk om in die boeken, of de tijdschriften, te bladeren 🙂

 16. Petra 23 december 2012 / 17:17

  Ik kende het al en ben vanaf de ontdekking al fan. Jammer dat het zo duur is, en ik het daardoor niet elke keer kan kopen. Maar oh oh, wat een fijne artikelen en leuke extraatjes altijd 😀

 17. Simone 23 december 2012 / 17:21

  Ik vind niet alle Flow’s leuk, maar heb ook een keer een Flow gehad 🙂

 18. Lianne 24 december 2012 / 10:43

  Ooit heb ik spontaan een abbonement genomen op de Flow en ik keek altijd uit naar de dag dat de flow op de mat belandde. Nu na een jaar heb ik net mijn abbo opgezegd, niet omdat het geen leuk blad meer is maar ik vind dat je als jongere toch ietsie buiten de doelgroep valt. De flow is erg leuk maar na een jaar wil ik toch eens iets anders zoals Psychologie Magazine of Daphne’s diary gaan proberen. Maar misschien krijg ik er wel ontzettende spijt van en heb ik zo weer een abbo hoor, haha!

 19. Roxanne 24 december 2012 / 18:57

  Ik ken de Flow nu sinds 2,5 jaar en ik word er altijd blij van. Ik koop hem niet elke keer omdat ik momenteel niet vaak tijdschriften lees, maar als ik een tijdschrift koop, dan pak ik eerst de Flow!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.