Flow Special: Hoe leef je het leven

Jaaaaa, een nieuwe Flow Special in de winkels! Hoewel ik niet heel enthousiast werd van de cover (hij is zo somber) was ik toch wel nieuwsgierig naar deze special. In deze blogpost geef ik je mijn eerste indruk en laat ik je weten of ik het de moeite waard vind om hem te kopen!

flow-hoe-leef-je-het-leven

flow-hoe-leef-je-het-leven-achterkant

Zelf vond ik ‘hoe leef je het leven’ nogal een vage titel, je kan het op zo veel verschillende manieren interpreteren! Gelukkig is het onderwerp helemaal Flow gebleven en past het misschien nog wel beter bij me dan de normale stukken in Flow. Lekker veel mindstyle leesvoer in elk geval!

Ik geef je door middel van wat foto’s een kijkje in het boek!

opkomst-van-de-levenskunst

Ha, dit vind ik iets heel herkenbaars! Ik merk dat mensen heel erg op zoek zijn naar hoe je het beste… het leven kan leven, eigenlijk. Mensen lezen self-help boeken, spirituele boeken, sommige mensen zijn heel erg bezig met die levenskunst. Allemaal op zoek naar het grote geluk of het grote succes, of wat het ook moge zijn waarvan je denkt gelukkig te worden.

Ik vond het ook altijd heel leuk om er boeken over te lezen, maar gezien het feit dat boeken lezen lastig is voor mij vertrouw ik nu vooral op mijn eigen gevoel en laat ik me vooral beïnvloeden door wat ik zie en hoor in het dagelijks leven. En wat ik denk natuurlijk, ik denk graag en veel over dit soort dingen.

goede-vraag-kaartjes-flow

Het-begint-met-een-goede-vraag-kaartjes! Leuk om bezig te zijn met zulke vragen. Leuk om over te schrijven op mijn blog, vind ik ook!

leuke-vragen-gesprek

Mooi vormgegeven! En lekker vrolijke kleurtjes, een stuk leuker dan de cover, als je het mij vraagt.

wijsheid-begint-bij-twijfel

‘Wijsheid begint bij twijfel’

Uiteraard vind je naast de mooie afbeeldingen en extra’s ook… tekst. Duh. Je zou het soms bijna vergeten, maar van pagina’s vol tekst maak ik dus geen foto’s, haha. Ik vind de stukken in Flow Magazine altijd heel fijn om te lezen, in deze special heb ik al bijzonder veel stukken gezien die ik echt móet lezen!

volg-je-gevoel-poster

Volg-je-gevoel poster. Een typisch Flow-ding dat ik niet gebruik, haha. Flow stopt altijd extra’s in hun magazines, dat is hartstikke leuk, maar een deel ervan gebruik ik niet. Een deel ook wel overigens, soms zitten er echt de leukste dingen in!

hoe-maak-je-goede-keuzes

Een van de deelonderwerpen: hoe maak je goede keuzes? Leuk om jezelf eens af te vragen.

quotes

Mooie afbeeldingen met teksten passend bij het thema.

thema-hoe-weet-je-wat-je-wilt

Nog een deelonderwerp: Hoe weet je wat je wilt? Fijne vragen, vind ik, haha.

vragen-aan-jezelf

Vragen aan jezelf. Ik denk dat ik een aantal vragen nog wel ga beantwoorden in een blogpost! Fijne inspiratie.

flowspecialhoeleefjejeleven1

Een van de extra’s uit het boek: plakkers. Met mooie teksten, vind ik heel leuk!

mooie-quote-flow-magazine

 En deze, over lichtpuntjes.

flow-special-met-extra's

Beetje een bummer: in mijn nummer zat geen briefpapier, terwijl dat wel op de cover staat! Jammer, want zulke dingen gebruik ik altijd wel. Even goed achterin kijken (daar hoorde het te zitten geloof ik) voordat je hem koopt, dan weet je zeker dat je alles hebt.

flow-hoe-leef-je-het-leven-conclusie

Of het een aanrader is? Ja! Ik vind van wel. Ik denk zeker als je het mindstyle deel van mijn blog graag leest dat je wel kunt genieten van deze Flow Special. Twee nadelen: de cover en de prijs €12,95. Maar als je jezelf eens wil verwennen met iets leuks is het zeker een aanrader!

Wat denk jij van deze nieuwste special van Flow magazine met het thema ‘Hoe leef je het leven’?

DELEN:

44 reacties

 1. Elize 2 april 2015 / 06:41

  Normaal gesproken is mijn eerste reactie altijd dat ik het echt te duur vind. Maar deze keer heb ik dat minder omdat de onderwerpen me meer aanspreken. Die vragen kaartjes vind ik ook heel leuk!

 2. Xa 2 april 2015 / 06:47

  Hmm nog nooit van dit magazine gehoord haha. Wat leuk! Hoef deze bijna niet meer zelf te kopen nu. Maar je post heeft me genoeg nieuwsgierig gemaakt. Vind de prijs relatief duur ja maar ach. Hoe je het dan weer omschrijft, jezelf even verwennen. Just do it 🙂
  Thanks voor het delen!

 3. Marion 2 april 2015 / 06:51

  Wauw, die tekst over de tijd en de natuur! Prachtig. Alleen daarom zou ik ‘m al bijna kopen! 😀

 4. Eva 2 april 2015 / 07:08

  Oh dat klinkt leuk en ziet er leuk uit! Ik ben heel benieuwd naar de antwoorden op je vragen enz. !!! Liefs, Eva

 5. Ilse 2 april 2015 / 07:11

  Ik vind de cover wel mooi eigenlijk, maar vrolijk is hij inderdaad niet, dus ik begrijp je wel. 🙂
  Ik ga hem nog steeds wel niet kopen, net als ik andere Flows niet koop, veel te duur. 😉

 6. Hilde 2 april 2015 / 07:15

  Fijn dat je hier een review over hebt geschreven! 🙂 Ik twijfelde nog een beetje of ik ‘m wel zou kopen, maar nu ben ik overtuigd, het lijkt me een hele leuke special 🙂 En als abonnee krijg ik ook nog korting dacht ik 🙂

 7. zomersproetje 2 april 2015 / 08:07

  Leuke special! Wel beetje raar dat er bij jou geen briefpapier in zat… Ik ga er eens in neuzen in de bieb ;-).x

 8. Eline 2 april 2015 / 08:17

  Flow is een heerlijk blad! Het is inderdaad wat prijzig waardoor ik het niet vaak koop!

 9. Corinne 2 april 2015 / 08:19

  Ik vind het jammer dat het blad altijd vrij prijzig is. Maar aan de andere kant staan er wel vaak leuke dingen in. En ja, soms MOET je jezelf eens een kadootje geven, zo zie ik dat dan maar.

 10. Mandy 2 april 2015 / 08:35

  Mooi thema met goede vragen. De prijs houdt mij altijd tegen. Van mij mogen ze het wel dunner maken en aanbieden voor een lagere prijs. Daarnaast vind ik het eigenlijk ook iets te druk geïllustreerd, ik kan me moeilijk focussen op de tekst (komt ook door mijn hersenletsel). Jammer, want de inhoud klinkt goed.

 11. lonneke 2 april 2015 / 08:41

  Oh wat leuk! Ik wil hem heel erg graag gaan kopen.
  Ik vind het altijd zo mooi en inspirerend om over na te denken. Ook als je je een dagje even wat minder voelt kan je er weer wat kracht uithalen.
  Ik vind vooral mooi “Nee zeggen tegen een ander, is ja zeggen tegen jezelf”. Belangrijk om te onthouden!
  Liefs Lonneke

 12. Samantha 2 april 2015 / 09:06

  Nice!! Ik ben een sucker voor quotes en alles over ‘het leven’ haha, lijkt me een fijn boekje!!

 13. Chantal 2 april 2015 / 09:16

  De Flow ziet er weer leuk uit! Meestal kom ik helaas niet toe aan tijdschriften, maar in vakanties vind ik het heerlijk om een avondje op de bank te zitten en te genieten van mooie plaatjes en teksten 🙂

 14. Naomi 2 april 2015 / 09:36

  Ik zou het tijdschrift alleen al kopen voor alle mooie plaatjes en teksten! Uitknippen en opplakken voor in een leuk fotolijstje haha!
  Bedankt voor het delen!

 15. Henny 2 april 2015 / 09:52

  Klinkt goed, wel iets waar ik op dit moment mee bezig ben. Enige nadeel, de prijs. Maar wie weet koop ik heb toch.

 16. Alyssa 2 april 2015 / 10:43

  Ik vind ‘m normaal ook wat duur, maar ben vaak wel nieuwsgierig. Ik heb een abonnement op de ‘gewone’ Flow, dus wie weet dat ik deze ook wel ga kopen.

 17. Iris 2 april 2015 / 10:46

  Ik vind hem toch wel heel erg leuk, het thema spreekt me aan! Ik kan kopen met mijn abo-korting, dus misschien doe ik dat nog wel 🙂

 18. Tess Evea 2 april 2015 / 11:54

  Ah klinkt erg leuk! Lekker inspirerend, ik ga hem ook aanschaffen. 🙂

 19. Lesley Van de Langkruis 2 april 2015 / 12:02

  Toen ik de voorkant zag dacht ik inderdaad ook waar gaat dit over?! Maar nu in de binnenkant heb gezien ga ik er zeker weer even voor naar de winkel! Super leuke inspiratie voor mijn blog en ik denk dat ik wel weer iets van kan leren 🙂

 20. Eline 2 april 2015 / 14:25

  Ik heb echt helemaal niks met de Flow en vind het dan altijd wel leuk om te zien hoe enthousiast jij er wel van kan worden!

 21. Nienke 2 april 2015 / 14:52

  Ziet er super leuk uit! Hopelijk kan ik hem ergens vinden !

 22. Ilona 2 april 2015 / 15:05

  Ik heb m via het abbonnement wat er nu ook weer in staat een jaar lang flow en 4 specials. Echt een super abbo. Los vind ik ze echt wel te prijzig daarom voor dit abbo gekozen. Flow en de specials blijven gewoon leuk. Ook deze special is weer goed en leerzaam.

 23. Shirley 2 april 2015 / 15:14

  Ik vind die specials altijd heerlijk maar ook stiekem veel te duur… Deze spreekt me echter wel aan dus ik ga zeker even kijken 🙂

 24. Margot 2 april 2015 / 17:00

  Het blijft leuk dat ze steeds met dit soort specials komen!

 25. Jill 2 april 2015 / 17:45

  Nu een aanbieding voor 8x Flow en de 4 specials, misschien de moeite waard om wel Flow te lezen want het is zo’n mooi en inspirerende tijdschrift. Ik las het vroeger (gratis) in de bieb maar mijn man is zo lief geweest om mij een abonnement cadeau te geven. Ik heb deze special ook gekregen en ik moet er even inkomen! De onderwerpen zijn heel persoonlijk.

 26. Toppen en Dalen 2 april 2015 / 17:59

  Nog nooit heb ik de flow gekocht, misschien toch maar eens doen! Bedankt voor deze review.

 27. Nicole 2 april 2015 / 18:31

  Ik heb hem ook! Inderdaad heel inspirerend ook voor de blog!

 28. Manon 2 april 2015 / 19:46

  Leuk om te lezen wat jij van deze editie vindt! Nu wil ik ‘m ook 🙂 Misschien mezelf inderdaad maar eens verwennen, wel lekker leesvoer zo met de paasdagen voor de deur.

 29. Darina 2 april 2015 / 19:46

  De thema’s spreken me erg aan, vooral “hoe maak je goede keuzes.” Ik ga deze Flow zeker kopen.

 30. Vivian 2 april 2015 / 20:06

  Ik blader de Flow af en toe wel eens door als ik in de boekwinkel ben, maar eigenlijk vind ik altijd te duur om mee te nemen. Wel heel leuk dat er zoveel extra’s bijzitten, en het is een blad wat je vaker door kunt bladeren en niet gelijk weg doet als je het uit hebt. Door deze post heb je me wel overgehaald om mezelf toch een keer te verwennen en hem te kopen 🙂

 31. Monique 2 april 2015 / 20:11

  Ik vind hem wel prijzig, maar hij lijkt me leuk! De onderwerpen die je hier noemt lijken me allemaal erg interessant

 32. Cindy 2 april 2015 / 20:17

  Ook hier ligt ie, om op een vrije dag eens door gelezen te worden. Het geld wat het kost heb ik er graag voor over, zo pak ik het Mindfulness boek ook nog regelmatig terug.

 33. Marike 2 april 2015 / 20:57

  Ik heb hem ook thuis! Ik heb een abonnement op de Flow en krijg ook de specials en de Flow weekly. Ik.lees ze niet altijd (ben er niet altijd mindful genoeg voor haha) maar vind het wel een mooi blad en uniek. Ik ga komend weekend lekker deze special lezen! Leuke nagellak trouwens 😉

 34. Sytse 2 april 2015 / 21:54

  Ik houd van de flow! Leuk dat er alweer een nieuwe is. Ja, ik ga m morgen meteen halen. Hahaha!

 35. Miss Paperfection 4 april 2015 / 14:33

  De vorige vond ik super dus ik ga aan deze ook niet kunnen weerstaan. Niet goedkoop, maar wel zijn prijs waard.

 36. Veerlez 5 april 2015 / 14:01

  Leuk om hier alvast de sneak peek te krijgen! Ik was al van plan om hem te kopen, maar nu helemaal!

 37. Marije 6 april 2015 / 15:35

  Ik was echt van plan om hem te gaan kopen na dit artikel. Tot ik het laatste zinnetje las waarin de prijs vermeld stond, ik schrok me dood. Jammer maar helaas.

 38. Melle 8 april 2015 / 19:10

  Dit ziet eruit als iets wat ik zeker moet aanschaffen 🙂 Denk dat ik m dit weekend misschien ga kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.