Flow Special – Vakantieboek 2017

Naast de nieuwe Flow Lemonade, die ik je al eerder liet zien, kwam Flow Magazine ook uit met een gewoon Flow vakantieboek. Deze keer eentje met een zomerplakboek erbij! Wat vind ik ervan? En nog een betere vraag: welke van de twee vind ik leuker?

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Wat denk jij van het Flow vakantieboek van dit jaar? En zou je voor deze gaan, of voor de Lemonade versie?

DELEN:

5 reacties

 1. Bettie 20 juli 2017 / 10:29

  Ik had hem afgelopen zaterdag volgens mij in mijn handen, maar ik twijfelde toen. Dus ik ben blij dat jij nu met een filmpje komt. Alleen ik heb de vakantieboeken van de FLOW leuker gezien, maar ik vind juist dat zomerplakboek wel leuk bedacht.
  Bettie blogde laatst over… Wat een nacht

 2. neemtijdvoorjezelf.nl 8 augustus 2017 / 11:58

  Heerlijk boek altijd van Flow. Ik zou voor de Lemonade gaan.
  Groetjes,
  Saskia Franks

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.