Flow Vakantiebox – mét vakantieboek!

Laatst kocht ik de Flow Magazine (mijn favoriete tijdschrift!) vakantiebox. Ik was wel erg benieuwd of dat leuk zou zijn, wat erin zit en wat ik er deze keer van zal vinden. Het verschilt nogal wat ik vind van de verschillende specials. Dus ik ben benieuwd, laten we gaan kijken…

Bekijk de video hier als je hem niet kan zien en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Ik noem Percy in de video, je vindt Percy op zijn website Percytienhooven.nl. En natuurlijk op zijn Instagram. Ik ben fan!

Eigenlijk vind ik de box erg leuk! Er zitten extra’s bij waarvan ik niet heel wild word, dat is jammer. Maar ik vind het leuk dat er zo veel te lezen is in het vakantieboek. En ik vind het echt heel fijn dat ze de extra’s niet in het boek hebben verwerkt, maar juist los in de box hebben gedaan. Zo neem je het magazine makkelijker mee. Maak je mij blijer met een Book for Paperlovers? Ja. Maar hiermee maak je mij óók blij. Deze twee bij elkaar zijn voor mij helemaal Flow. Het mooie papier en de extra’s (in het book for paperlovers) en gewoon een mooi dik magazine met goede en interessante stukken erin.

Toch vind ik als je naar de prijs kijkt een Book for Paperlovers van Flow leuker, maarja… daar kijken we dan ook het hele jaar naar uit. Ik wel in elk geval! Wat heb jij liever, een boek vol leesvoer of houd je meer van alle extra’s zoals in het book for paperlovers van Flow?

DELEN:

2 reacties

  1. Mirjam 5 juli 2018 / 09:15

    Ik ben toch meer van de leuke papiertjes en extra’s in het flow book for paperlovers, daarom heb ik het vakantieboek niet aangeschaft. Toch wil ik je er veel plezier mee wensen 😉

  2. Forever38.com (Vera) 6 juli 2018 / 11:44

    Ik ben ook meer van team Paperlovers, hoewel het vakantieboek ook echt mooi is hoor. Veel plezier ermee ! (En supertof dat het zo goed met je gaat)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.