F21 items die meer dan welkom zijn in mijn kledingkast!

Forever21 is inmiddels te vinden in Amsterdam! Hierdoor zie ik online steeds meer shoplogs verschijnen, waardoor ik ook zin krijg om te winkelen bij de Forever21. Voorlopig blijft het nog bij kijken, maar kijken is ook heel erg leuk, toch?

Forever21 lentejurkjes

Altijd favoriet: de jurkjes! Deze zes exemplaren zou ik absoluut dragen. Wat ik ook veel zag waren jurkjes met laag uitgesneden ruggen, dat vind ik heel mooi, maar is natuurlijk alles behalve praktisch, haha.

crop-tops-en-tops

Ik vind crop tops trouwens heel erg gaaf, daarom heb ik ze hier tussen gezet, maar ik zou het zelf echt niet durven dragen. Ik denk ook dat de kans klein is dat het mooi gaat zijn. Ik het sowieso niet de mooiste buik van de wereld én ik vind een crop top het allermooiste wanneer je er een high waisted kledingstuk onder draagt (en die heb ik nog niet in mijn bezit). Ik wilde eerst nog mijn gewicht op dit moment noemen als reden om geen crop top te dragen, maar ik weet zeker dat er vollere meiden zijn die die look echt héél erg goed kunnen hebben! Hoe denken jullie over crop tops? Zou je het zelf dragen?

f21-sieraden

En uiteraard de XXL sieradenafdeling van de F21 kun je echt niet overslaan. Van al deze vrolijke kleurtjes word ik blij.

Kortom, ik kan niet wachten tot ik weer een tripje naar Amsterdam kan maken om de nieuwe Forever21 in te bekijken! Natuurlijk kan online shoppen ook, maar ik vind offline toch altijd net een stukje leuker… Ben jij al bij de nieuwe en tevens eerste F21 winkel in Nederland geweest? Of kijk je net als ik ook uit naar je eerste keer F21 shoppen in eigen land?

DELEN:

34 reacties

 1. Lyn 30 april 2014 / 06:59

  Ah wat toevallig, ik heb letterlijk 5min geleden nog op de site van F21 zitten rondkijken!
  Er waren ook wel wat dingetjes waar m’n oog op viel 😉 onder andere ook een soort van crop top maar ik ben te onzeker om een te dragen! Maar misschien ga ik deze wel kopen want hij was echt goedkoop, maar €7 dacht ik.
  Wie niet waagt.. & voor alles een eerste keer toch?
  Oh en bij de accessoires afdeling kan ik echt blijven rond snuisteren haha 😀
  xo Lyn
  Lyn blogde laatst over… WORDS | I wanna wake up..

  • Lisanneleeft 30 april 2014 / 07:37

   Als je weet dat je hem goed kan combineren, gewoon eens gek doen! Fijn inderdaad dat ze lekker betaalbaar zijn 😀

 2. Frederique 30 april 2014 / 06:59

  Wat mij betreft zijn die croptopjes net zo “net niet” als de naveltruitjes en dergelijke. Maar da tkomt omdat ik heel graag iets over mijn kont draag 😛

  De jurkjes zijn wel leuk, alhoewel het me wel het idee geeft dat het vooral voor slanke dames erg geschikt is 🙂
  Frederique blogde laatst over… Het ultieme broodje hamburger

  • Lisanneleeft 30 april 2014 / 07:39

   Ik vind vooral maxi dresses heel erg tof als je minder slank bent! Hoewel dat natuurlijk wel echt iets is waar je van moet houden (komt in elk geval wel tot onder je billen haha 😛 )

 3. Daniëlle 30 april 2014 / 07:59

  Wat een leuke dingen heb je uitgezocht! Ik heb eigenlijk niets van Forever21, maar altijd als ik die shoplogs zie, begint het ook te kriebelen! Ik denk dat ik een keer in Amsterdam ga kijken, want ik heb geen idee hoe de kleding daar valt 🙂

 4. Lauriëtte 30 april 2014 / 08:11

  Wat een super leuke spulletjes! De kleding doet me een beetje denken aan de collectie van de River Island! Super leuk voor de zomer allemaal!
  Lauriëtte blogde laatst over… Overheerlijke Risotto

 5. Marloes/GLAMOURMOES 30 april 2014 / 08:44

  De jurkjes van Forever21 vind ik super tof. Aanstaande zaterdag zeker een kijkje nemen voordat ik naar de Beautygloss party ga.

  Ik vind crop tops zelf helemaal niks. Heb ze niet in mijn kledingkast en ze zullen er ook niet komen. Ik hou niet van highwaisted jeans, shorts of rokken en een croptop dragen met mijn lage skinnyjeans vind ik niet mooi. Daarnaast vind ik het bij mijn figuur ook niet mooi.
  Marloes/GLAMOURMOES blogde laatst over… Lifestyle: Mee naar Ibiza #6 – Hippymarket, Santa Gertrudis & Cala Llonga

 6. Miranda 30 april 2014 / 09:00

  Het is precies wat jij schrijft, door al die shoplogs en blogs over F21 heb ik onwijs zin om die winkel eens van binnen te bekijken, zeker leuker dan online shoppen:)

  Mooie items heb je op je wishlist. Ik zie hele leuke jurkjes en die gekleurde ketting vind ik ook erg gaaf!
  Miranda blogde laatst over… Even binnenkijken? Mijn Tuin

 7. Kirsten 30 april 2014 / 09:01

  Love it! Vooral die laatste maxi jurk vind ik heel mooi zo op dat plaatje, maar ben bang dat zoiets mij niet staat. Dat het meer jurk dan Kirsten wordt. Misschien gewoon eens een keer proberen!
  Kirsten blogde laatst over… Leuke app: Facefusion

 8. Mandy 30 april 2014 / 09:43

  Wat een fijne jurken heb je uitgezocht. Ik ben denk dat ik wel blij ben als de crop top uit de mode is, ik vind toch dat weinig mensen het maar echt goed kunnen dragen. Je hebt natuurlijk wel verschillende versies en inderdaad met high waisted jeans staat het veel beter.
  Mandy blogde laatst over… ♥ Healthy bananenbrood

 9. Alix 30 april 2014 / 10:31

  Superleuke items hebben ze altijd bij Forever21, maar ik durf nooit iets te bestellen, omdat ik geen idee heb hoe de maten vallen. Moet misschien maar eens de winkel in Amsterdam gaan bekijken!
  Alix blogde laatst over… Dan Bilzerian: living a dream?

 10. Cindy 30 april 2014 / 11:58

  Een croptop is niets voor mij. Leuke spulletjes, misschien dat ik een keer weer ga kijken als ik in Antwerpen ben, maar dat duurt nog wel een tijdje
  Cindy blogde laatst over… Picture Time – april #3

 11. Maudeleine 30 april 2014 / 20:52

  Ik vind alle items die je geselecteerd hebt hartstikke leuk! Mijn favoriet is de rode maxidress 🙂
  Maudeleine blogde laatst over… New in: shoes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.