De eerste paar foto's van ons huisje

Zoals ik aan jullie beloofd had: alvast wat foto’s van ons huisje! Het is een appartement en het is niet bijzonder groot ofzo, maar echt wel ruim genoeg voor ons twee. Precies goed! Verder hebben we het heel basic en strak ingericht, gewoon omdat we dat mooi vinden. Het is natuurlijk nog niet klaar, er zullen ongetwijfeld nog wel wat sfeermakertjes bij komen. Plantjes of foto’s ofzo! Maar goed, ik kon niet wachten om aan jullie te laten zien hoe het er op dit moment uit ziet!

onshuisje5

onshuisje1

De keuken – niet heel netjes op de foto, sorry! Overal in het huis zijn zitjes voor mij gecreΓ«erd, omdat ik niet altijd kan staan. Op deze manier houd ik het beter vol, dat is fijn! Ik heb nadat ik deze foto’s heb gemaakt voor in de keuken een opklapbare barkruk gekocht: dan kan ik zittend koken (zit hoger dan een gewone stoel) en als hij in de weg staat is hij makkelijk op te klappen.

onshuisje4

In de keuken hebben we een dienblad met foto’s erin staan. Een kunstwerkje en functioneel iets in een, perfect! Hihi.

onshuisje2

En nu het leukste, de woonkamer! Dit is het zitgedeelte, we hebben heel hard ons best gedaan om meubels te vinden die bij ons passen en dat is heel erg goed gelukt. De trap die je ziet gaat naar zolder, daar hebben we nog een logeerkamer/extra bed en Tim zijn studeerkamer. Ik heb ook nog een kantoortje beneden. Dat staat allemaal niet op de foto, want het is er nog niet zo netjes/af en ik weet nog niet of ik alles wel wil delen. Het is toch best privΓ©, op een of andere manier.

onshuisje3

En het zitgedeelte! Dit is de bank die ik ook al op mijn slaapkamer had staan, past er perfect bij, als je ‘t mij vraagt!

Ik ben helemaal verliefd op ons plekje. Voel me hier helemaal op mijn plek! Uiteraard zul je in mijn diaries of in komende artikelen nog wel meer gaan zien van ons interieur. Ook wanneer het wat meer af is, nu hangen er bijvoorbeeld nog geen lampen, haha. Ik vind het, ondanks dat het best persoonlijk is, toch onwijs leuk om deze foto’s met jullie te delen. Gewoon, omdat jullie toch allemaal een beetje vriendinnen (en vrienden) zijn, hihi. Hoop dat jullie het leuk vonden om vast een kijkje op ons nieuwe plekje te nemen!

80 reacties

 1. Kelly Caresse 14 augustus 2013 / 07:03

  Wat een leuk en gezellig appartement hebben jullie zeg! πŸ™‚ heel sfeervol en toch ook heel strak, wat leuk dat je er foto’s van wilt delen πŸ™‚

 2. Hester 14 augustus 2013 / 08:10

  Het ziet er zo mooi uit, ook nog best wel ruim volgens mij! Heel veel plezier ermee! En ja, het is natuurlijk best persoonlijk om je leefruimte te delen, maar ach… Als je mensen voor het eerst ontmoet en ze komen bij je thuis dan zou je dat ook gewoon laten zien!

  • Lydia 14 augustus 2013 / 09:32

   Maar het is wel een flink verschil of je je huis laat zien aan je vrienden en kennissen, of voor iedereen te bekijken op het internet zet. Ik zou het ook een inbreuk op mijn privacy vinden om mijn hele interieur op mijn blog te hebben staan, ook al ontvang ik er wel gasten.

   • Shifra 14 augustus 2013 / 17:24

    Ik laat op mijn blog regelmatig complete delen van mijn appartement zien. Ik vind dit immers een onderdeel van ‘lifestyle’. Net als dat een beautyblogger zo nu en dan haar make-up stash laat zien. Wat heb je te verbergen? πŸ™‚

    Niet vervelend bedoelt overigens hoor! Dit is puur mijn mening, ik kan me heel goed voorstellen dat sommigen dit anders zien. Maar mijn instelling toen ik met mijn blog begon was wel dat ik er echt voor zou gaan, en dat ik lezer echt mijn leven wilde laten zien. En daarmee dus ook mijn huis πŸ™‚

    • Lydia 14 augustus 2013 / 17:43

     Ik kijk op je blog en denk HEE IK KEN JOU. Van de 1e en/of 2e klas middelbare school. Te grappig. :’)

     Ik snap je instelling wel als je zegt dat je echt een kijkje in je leven wilt geven. Soms sta ik er ook van te kijken wat ik allemaal weet van andere mensen, daar zou ik me zelf niet prettig bij voelen als anderen zoveel van mij wisten. Niet omdat ik wat te verbergen heb, maar omdat sommige delen van mijn leven ook helemaal ‘van mij’ mogen blijven.

    • Lisanneleeft 14 augustus 2013 / 18:48

     Nouja, stel dat iemand bij je wil inbreken is het wel handig als diegene je kan googlen, je complete adres achterhalen, precies weten wanneer je op vakantie bent, etc. Moet ik dan ook nog laten zien waar hij/zij alles kan vinden en waar hij/zij niet heen moet gaan? πŸ˜›

     Net zo goed als dat ik mijn loonstrook en mijn medisch dossier niet op internet gooi. Van sommige dingen voelt dat gewoon niet goed, het moet niet zo zijn dat ik er uiteindelijk spijt van krijg, toch? Wellicht dat ik het ooit nog doe hoor, maar nu even niet!

    • Leonella 14 augustus 2013 / 23:31

     Ik vind het wel heel wat anders, aangezien je, als je gasten krijgt, precies weet wat je aan wie laat zien. Wanneer je alles in foto’s en/of filmpjes op internet slingert, kan iedereen precies zien wat je in huis hebt. Het is voor mij vooral het gevoel, en mijn vriend vindt het sowieso niet leuk als dit soort dingen op internet komen.

     @ Lisanne: je keuken is leukkkk! En de rest ziet er heel strak uit, niet mijn smaak maar wel lekker rustig.

 3. Yara 14 augustus 2013 / 08:20

  Ah, het ziet er precies uit zoals ik het zou willen hebben hihi. Ik kan niet wachten tot Jer en ik gaan samenwonen. Veel geluk samen schat! Xx

 4. Rachelle 14 augustus 2013 / 08:50

  Het ziet er echt super mooi uit Lisanne en Tim! πŸ™‚

 5. Yasmin 14 augustus 2013 / 09:18

  Wauw! Dat hebben jullie goed gedaan. Heel mooi, mag je zeker fier op zijn!

 6. MySuperSweetLife 14 augustus 2013 / 09:19

  Jaaa, hier was ik de hele tijd zo benieuwd naar.. Wat hebben jullie een mooie keuken! Het ziet er heel erg mooi uit!
  Liefs

 7. Jennifer 14 augustus 2013 / 09:20

  Ik vind je huisje echt super leuk! Netjes nog zeg! Ik had ook ooit eens foto’s van mijn kamer op m’n site gezet, maar nu er echt is geleefd ziet het er al zo anders uit!

 8. Saffira 14 augustus 2013 / 09:33

  Wat leuk dat je het wil laten zien aan ons! Vooral dat dienblad (en kunstwerk in een!) vind ik heel tof. Kun je die foto’s ook altijd nog verwisselen?
  X Saffira

 9. Lydia 14 augustus 2013 / 09:38

  Ik sta even versteld van jullie prachtige keuken. MΓ¨t flinke koelkast, oven en mooie afwerking. Ik ben jaloers! (Op de gezonde manier. πŸ˜‰ ) Jullie hebben het mooi ingericht, alles lijkt bij elkaar te passen en te kloppen, dat helpt wel snel om je er thuis te voelen. Veel geluk gewenst met jullie nieuwe thuis. πŸ™‚

 10. Jana 14 augustus 2013 / 09:41

  Wauw, Lisanne! Echt heel erg mooi. Ook volledig mijn stijl!

 11. Miranda 14 augustus 2013 / 09:42

  Wauw wat hebben jullie het mooi ingericht, het past allemaal zo mooi bij elkaar.

 12. Milou 14 augustus 2013 / 09:49

  Super leuk Lisan! Ik vind dat jullie echt een goede smaak hebben en het appartement is nog best ruim! Vooral die krijtverf in de keuken, heel erg leuk idee.

 13. Annebelle 14 augustus 2013 / 09:53

  Ziet er erg leuk en vooral stylish uit. Alles past goed bij elkaar!

 14. Claudia 14 augustus 2013 / 10:03

  Netjes! Ik vind dat dienblad wel erg leuk; inderdaad lekker multifunctioneel!

 15. claudia 14 augustus 2013 / 10:12

  superleuk om te zien, ik vind je inrichting echt heel mooi πŸ™‚

  en barkrukken zijn inderdaad een uitkomst. Heb zelf ME, waardoor ik ook niet altijd lang kan staan.

  wij hadden al een bartafel en stoelen in de keuken staan (als eettafel) en ik gebruik die stoelen ook vaak tijdens het koken/afwassen!

 16. Josephine 14 augustus 2013 / 10:28

  Aaah dat ziet er al leuk uit! Fijn ook dat er overal zitjes staan voor jou πŸ™‚

 17. Vera 14 augustus 2013 / 11:00

  Het ziet er heel mooi uit! Strak, netjes, maar toch cosy πŸ™‚

 18. Monique 14 augustus 2013 / 11:12

  Wat heerlijk om een eigen plekje voor jullie saampjes te hebben! Geniet er van en het ziet er super leuk uit πŸ™‚

 19. Kimberly 14 augustus 2013 / 11:14

  Wauw Lisan, wat een geweldig paleisje hebben jullie! Lekker knus en toch strak ingericht. Dat krijtbord in je de keuken is een leuk idee zeg

 20. Geanne 14 augustus 2013 / 11:26

  Ziet er mooi uit meid! Heel veel woonplezier gewenst!

 21. Vanessa 14 augustus 2013 / 11:34

  Mooi interieur! Veel geluk in jullie huisje πŸ™‚

 22. Michelle 14 augustus 2013 / 11:46

  Ziet er heel erg leuk uit. Jullie hebben het lekker mooi en strak gehouden, daar hou ik van. xx

 23. Tahnee 14 augustus 2013 / 12:10

  Heel mooi! Fijn om een eigen plekje te hebben voor jullie twee. Mag ik vragen waar je de eetkamerstoelen hebt gekocht? Ik vind ze echt mooi en ben nog op zoek naar nieuwe.

 24. Just a Girls Weblog 14 augustus 2013 / 12:24

  Wat een leuk huisje zeg !!
  Ik kan niet wachten tot mijn vriend en ik ook een plekje voor onszelf hebben.
  Heerlijk lijkt me dat !!
  Dan willen wij het ook mooi strak ingericht hebben, staat ook zo mooi schoon.

 25. Lenneke 14 augustus 2013 / 12:59

  Wauw, I like! Veel geluk in jullie nieuwe huis!

 26. Nem 14 augustus 2013 / 13:40

  Leuk gedaan! Ik vind je gordijnen heel mooi.
  En het ligt er een beetje aan waar je woont, maar het is echt best ruim voor een appartement hoor!
  Heel veel geluk daar πŸ™‚

  • Lisanneleeft 14 augustus 2013 / 14:26

   Dankjewel! πŸ˜€ De gordijnen heb ik van mijn ouders gehad voor mijn verjaardag, ben ik echt suuuper blij mee, ben er ook helemaal verliefd op, haha.
   Het is ook heerlijk ruim (wel ruim, niet groot, hihi), precies goed πŸ˜€
   Dankjewel Nem!

 27. me 14 augustus 2013 / 14:52

  Niets mis met die keuken hoor, laat het los dat alles er altijd als een showroom uit moet zien, zeker met jouw kwaal moet je het gewoon allemaal wat losser gaan opvatten…..xxx

  • Lisanneleeft 14 augustus 2013 / 14:58

   Tsja, de keuken wordt nu eenmaal gebruikt, bij iedereen toch? πŸ™‚ Had geen zin om het speciaal voor een foto helemaal netjes te gaan maken, hihi.

 28. Ise 14 augustus 2013 / 15:23

  Wauw mooi ingericht, ik hou ook wel van strak en simpel! Kan niet wachten tot ik mijn eigen plekje in kan richten haha.

 29. Miranda 14 augustus 2013 / 15:33

  Ontzettend leuk ingericht!! De kleur op de muur vind ik ook erg mooi.

 30. Melle 14 augustus 2013 / 15:37

  Heel mooi! Gefeliciteerd met jullie mooie huisje en met het samenwonen πŸ™‚

 31. ellen 14 augustus 2013 / 16:37

  Ah zo leuk! Ik wil nu ook echt samen wonen met mijn vriend. Mag ik je een aantal persoonlijke vragen stellen op facebook? Ik heb wat vragen over samenwonen haha.

  Jullie huisje is super gezellig! Mooie inrichting ook πŸ™‚

  • Lisanneleeft 14 augustus 2013 / 16:56

   Ja hoor, je mag ze altijd stellen (als ik ze echt te persoonlijk vind laat ik het wel gewoon weten :P). Je kan me ook altijd mailen! πŸ™‚

 32. Resy 14 augustus 2013 / 16:55

  Mooie foto’s! Het ziet er erg leuk uit

 33. Lindsey 14 augustus 2013 / 17:52

  aah super lisanne! Ik was al aan het uitkijken naar een paar foto’s van je stekje. Veel succes en plezier samen!

 34. Isabel 14 augustus 2013 / 17:55

  Aah wat leuk! Ben benieuwd voor als het af is!

 35. Anouk 14 augustus 2013 / 19:14

  Heerlijk! Soms zou ik willen dat wij gingen verhuizen en ‘opnieuw’ konden beginnen met inrichten.Het zou helemaal anders zijn haha.

 36. Olga 14 augustus 2013 / 19:28

  Wat netjes! En jullie zijn nog maar net verhuisd, goed bezig πŸ™‚ Ons huis is nog steeds een troepje, komt omdat we nog een hoop moeten klussen en veel spullen weg moeten doen…

 37. Suzanne 14 augustus 2013 / 20:24

  Het ziet er super leuk uit! Ik kom heel snel langs!

 38. Romy 14 augustus 2013 / 20:55

  Ziet er goed uit!

 39. Charlotte 14 augustus 2013 / 22:08

  heeel leuk!! Veel plezier!! Het inrichten is het leukste ;)!! De nieuwe gids van Ikea viel vandaag bij mij op de deurmat..Altijd leuk!!! πŸ˜€

 40. Bertine 14 augustus 2013 / 22:51

  Wauw, een heerlijk plekje voor jullie 2. Wij zijn op dit moment ook bezig met ons huis wat gezelliger te maken. Eind november huis gekocht, compleet gestript en nu is alles klaar, alleen de deuren moeten er nog in. Dus ik ben hard op zoek naar mooie potten voor op de vensterbank en op het dressoir. Ik heb laatst een dienblad met wat kaarsen op de salontafel gezegd, en wat waxinelichtjes naast de tv, en gelijk oogt het al gezelliger. Oh, en we moeten nog hanglampen hebben, maar in welke winkel ik ook kijk, ze verkopen nergens lampen voor een strak ingericht huis πŸ™
  Heel veel plezier in jullie nieuwe stekkie, ik begrijp best dat je je daar kan thuis voelen!

 41. Mariska 14 augustus 2013 / 22:53

  Vind het er al wel erg gezellig uit zien hoor πŸ™‚
  Tip: leuke muurstickers bij de Action met quotes. Ik heb er ook laatst een paar gekocht voor 1 euro per stuk!

 42. Ilse 14 augustus 2013 / 23:30

  Mooie inrichting zeg en ik hou van dat dienblad met die foto’s. πŸ˜€

 43. Emilia 15 augustus 2013 / 01:39

  Ahh Lis wat zit het er al ontzettend gezellig uit! Heerlijk licht en ruim! Die krijtmuur in de keuken vind ik echt tof (en handig!) en het interieur ziet er ook gewoon heel mooi uit. Geniet ervan samen!

 44. Jolanda - Fris en Vrolijk 15 augustus 2013 / 10:13

  Lekker zeg, zo’n eigen huis :). Leuke inrichting, vooral in de keuken dat gedeelte waar je met krijt op schrijft πŸ™‚ Goed idee! Veel plezier samen!

 45. Emmy 15 augustus 2013 / 12:05

  Ziet er leuk uit! Zelf ben ik meer van het voller inrichten, maar ik kan me voorstellen dat als je van strak houd, het ook zo wilt hebben!
  Verder ben ik strontjaloers op jullie ruimte, want wij hebben het veeeeeel kleiner, waardoor ik dus een atelier buitenshuis moet huren!

 46. Danique 15 augustus 2013 / 14:34

  Erg mooi geworden! Vooral jullie meubels vind ik mooi.

 47. Laura 15 augustus 2013 / 22:00

  Wauw! Echt heel gaaf hoor voor een eerste huisje! Ik ben nu 26 en zit in mijn 3e flatje, maar dat is nog lang niet zo hip πŸ˜‰

 48. Marloes 16 augustus 2013 / 07:15

  Wat ziet het er leuk uit! Mooie keuken ook, en leuk met dat krijtbord erachter!

 49. Claudia 16 augustus 2013 / 09:01

  Wauw, hartstikke mooi! Ik zit zelf ook midden in de verbouwing van ons huis!
  Die keuken is echt tof! Die vloer, dat bord! Leuke blog trouwens!

  x

  allthatmatters.tk

 50. Dagmar 16 augustus 2013 / 11:31

  Wat ziet het er heerlijk uit! Super mooi en echt thuis!

 51. Farah 17 augustus 2013 / 22:24

  Leuk appartement! Vooral het krijtbord verf. Ik heb het ook gekocht, weet alleen nog niet waar ik het ga gebruiken ;).

  De eerste keer dat ik je blog tegen kom, hij is leuk! Weer een nieuw blogje om in de gaten te houden :)!

 52. lois 18 augustus 2013 / 12:27

  ziet er heel leuk uit ! veel plezier in jullie nieuwe huis!

 53. Peet 20 augustus 2013 / 21:49

  Gefeliciteerd met jullie mooie huisje! Het ziet er super uit hoor!

 54. Kimberly 21 augustus 2013 / 18:39

  Ik vind het er echt heel leuk en gezellig uitzien!!! Geniet lekker samen van jullie plekje <3

 55. Lianne 28 augustus 2013 / 19:56

  Ziet er mooi uit Lisan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.