Mijn nieuwe fotowand boven de eettafel

De muur boven mijn eettafel is al een tijd wel heel kaal. Het plan was om er posters op te hangen, maar dat stelde ik steeds uit. Totdat ik de vraag kreeg van Posterstore.nl of ik wat posters wilde uitzoeken. Ja, superleuk! Ik zocht wat mooie platen uit voor mijn posterwand boven de eettafel. Hoe dat is geworden laat ik je zien in deze blogpost.

Poster Store heeft een heel uitgebreid assortiment met posters. Gelukkig is er ook niet zó veel keus dat je overweldigd raakt en de pareltjes ertussenuit moet zien te vissen. Bijna alle posters op de webshop zijn wel mijn smaak, dat is niet met elke online posterwinkel het geval bij mij. Ik word heel blij van de selectie die ze bij Poster Store hebben gemaakt!

Ook geven ze genoeg inspiratie voor het samenstellen van een postermuur. Dat vond ik best lastig in te richten, dus ik heb gekeken naar de uitgebreide selectie voorbeelden van postermuren op de website.

Goed, ik ging dus aan de slag met het uitzoeken van posters.

In de webshop is het heel makkelijk om het juiste formaat lijsten bij je posters te vinden. En ik vind ze goed betaalbaar, fijn om het allemaal in een keer te kunnen bestellen. Met Poster Store kun je op een budget heel goed een mooie postermuur samenstellen!

De posters kwamen goed ingepakt binnen, zodat ze niet beschadigen. De posters rollen ze niet op, wat ik ook wel een voordeel vind, zo blijven de posters mooier.

De kwaliteit van het papier is mooi dik en zwaar. Fijn om te weten: het papier is ook duurzaam geproduceerd. De prints vind ik er ook prima uitzien, het is heel mooi scherp, zelfs de grote afdrukken zien er perfect uit.

Zelf ben ik vooral gegaan voor de natuur posters, maar ik heb voor op mijn knutselkamertje ook een poster met een van mijn favoriete quotes erop besteld.

Those who don’t believe in magic will never find it

Deze vond ik wel heel mooi staan tussen alle mooie natuurtaferelen die ik uitkoos.

Dit is hoe het eruit zag voordat ik de posters ophing. Een beetje saai en kaal, als je het mij vraagt! Een fotowand maakt het zo veel interessanter en meer aangekleed.

En dit is hoe het er nu uitziet! Wat een verschil hè?

Ik heb allemaal verschillende soorten natuurfoto’s gekozen en een klein lijstje met een tekst erin.

Zo heb ik mijn eethoekje aangekleed met posters. Missie geslaagd!

Als je het mij vraagt is Poster Store wel echt een aanrader als het gaat om het maken van een fotomuur. Ik denk dat dat er voor elke smaak en elk interieur wel iets moois uit te zoeken valt!

Zit er nu niets voor je tussen? Elke dinsdag komen er nieuwe posterdesigns beschikbaar op de site. Met de code lisanneleeft krijg je tot en met 30 oktober 35% korting op alle posters (exclusief de collection posters).

Heb jij ook posters hangen in jouw huis? Wat voor afbeeldingen zou jij kiezen?

DELEN:

6 reacties

 1. Darina 29 september 2020 / 23:18

  Heel mooi geworden. Je hebt prachtige posters uitgekozen.

 2. Naomi 30 september 2020 / 07:27

  Heel erg mooi! En fijn ook dat ze ideeën geven voor zo’n fotowand, want ik zou dit zelf ook niet kunnen bedenken.

 3. Petra 4 oktober 2020 / 21:39

  Wat een verschil! Zo goed te zien wat je deze foto’s doen met je eethoek. Een echte goede aanvuling.
  Helemaal af\!

 4. Dionne 12 oktober 2020 / 20:23

  Ziet er goed uit! Vind sommige posters die je hebt uitgekozen ook wel een beetje een Harry Potter vibe hebben haha, love it! Ik heb zelf ook nog niks aan de muur, wou binnenkort eens ideeën opdoen op Pinterest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.