Free printable herfstbriefpapier

Ik liet je al zien dat ik bezig was met het maken van een herfstig briefpapier voor mijn Instaswap. Nu heb ik deze gedigitaliseerd en kun jij hem zelf ook uitprinten en gebruiken! Gewoon gratis, omdat het leuk is!

Dus, eigenlijk maakte ik hem voor mezelf, om te versturen. Maar nu kan jij hem ook gebruiken! Ik heb hem zwart/wit gemaakt zodat je hem zelf kan inkleuren (of zo kan houden, mag allemaal!). Er is binnenin een wat kleinere ruimte waarop je kan schrijven! Of je maakt er nog eigen figuurtjes bij, dat kan ook. Waarom niet?

Download het briefpapier

Als je hierboven klikt kom je bij de PDF versie van het bestand en kun je hem uitprinten. Hij is niet bedoeld voor commercieel gebruik.

Veel plezier ermee! Ik vond het erg leuk om mijn tekening een keertje te digitaliseren en hem zo aan je beschikbaar te stellen. Het is weer eens iets anders dan mijn Post Leeft kaartjes.

DELEN:

4 reacties

  1. Naomi 2 oktober 2019 / 13:16

    Wat leuk! Kan ik vast wel iets leuks mee in m’n journal. Dankjewel!

  2. Lenneke 2 oktober 2019 / 20:16

    Het lijkt me zo fijn als ik hier goed in zou zijn, maar helaas, haha.

  3. Kristel 24 oktober 2019 / 11:16

    Leuk, ik ga hem ook gebruiken in mijn swap!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.