Gekke, blije en blunderfoto's

Aan mijn header heb je al kunnen zien dat ik wat foto’s van mezelf rijker ben. Er zijn echter nooit zo veel normale en bruikbare foto’s. Hoewel… met al die gekke foto’s kan ik jullie natuurlijk ook prima vermaken! Deze keer niet alleen bloopers, maar ook gewoon gekke bekken en iets te vrolijke foto’s. En een echte gekke van Tim… Dus, kijk mee!

Hihi, ik ben daar altijd zo goed in, blij kijken!

Haha!

Probeer ik een keertje leuk op de foto te staan, waait de wind erdoorheen! (Niet dat ik hier heel leuk kijk, maar toch :p)

En toen moesten we nog even een foto van ons samen maken. We hebben nog steeds geen leuke foto van ons samen (alleen gemaakt met voorkantcamera van mijn telefoon, geen goede kwaliteit dus), dus we maakten er even eentje. Resultaat gaan jullie nog zien! Hier keek ik trouwens of de camera goed stond.

Ik denk dat ik Tim hier pijn deed…

Maar hier vond ie het zelf ook al grappig, hmmmm.

Als ik de afstandsbediening ingedrukt houd dan blijft hij achter elkaar doorgaan en stopt hij ook niet als je hem loslaat. Tot die ontdekking kwamen we hierboven. Check trouwens die blauwe ader op mijn voorhoofd, zo wit ben ik dus!!

Even gek doen, very charming!

‘Hoi, ik ben Lisanne en ik ben verslaafd aan mijn iPhone. En ik heb rimpels op mijn voorhoofd.’

Op die laatste foto zie ik er echt uit als zo’n verslaafde trien die niet van haar telefoon af kan blijven. Foei! Zo… Dat waren de foto’s, ik hoop dat jullie ervan genoten hebben! En een beetje hebben kunnen lachen, dat heb ik namelijk wel gedaan onder het maken van dit artikel, haha!

DELEN:

11 reacties

 1. Ragna 22 juni 2012 / 13:16

  Ik heb hardop om je eerste en laatste foto moeten lachen! En wat een mooie foto’s van jou en Tim samen. Je ziet er gelukkig uit! 🙂

 2. Jennifer 22 juni 2012 / 13:23

  Haha, leuk die blunderfoto’s. ^^ Tip: koop een wegwerpcamera en ga een dagje weg en laat dan mensen foto’s van jullie maken. Is al veel leuker en spontaner dan met een afstandsbediening foto’s te gaan maken. 🙂

 3. Lifesplash 22 juni 2012 / 14:18

  Aaah, super leuk! Spontane foto’s zijn echt leuk. Haha, geweldig dit. Die tip van Jennifer is echt heel leuk met dat wegwerpcamera’tje!

 4. Flo 22 juni 2012 / 16:28

  Leuke happy foto’s! Mooie nieuwe header ook 🙂 xx

 5. Samira 22 juni 2012 / 18:17

  Zo’n afstandbedientje lijkt me wel handig 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.