Gekke feitjes over mij

Soms moet ik best wel om mezelf lachen. Rare dingen die ik doe, gekke gewoontes die ik heb en aan welke dingen ik de voorkeur geef bijvoorbeeld. Ik heb eens even goed nagedacht over mijn gekke zelf en kan jullie vandaag een boel gekke feitjes voorschotelen!

gekke-feitjes-over-mij

– Ik kijk elk weekend uit naar maandag, zodat ik weer elke avond Utopia en Goede tijden, Slechte tijden kan kijken ‘s avonds.

– Mijn mobiel gaat altijd mee naar de wc (hoewel dat niet zo heel gek blijkt te zijn?!)

– Ik vind bepaald eten in fases lekker. Heb ik iets veel te vaak gegeten, dan vind ik het niet meer lekker en word ik er heel snel misselijk van. Maar wanneer ik iets lekker ga ik het wel heel vaak eten, want dan ben ik blij dat er iets is wat ik heel lekker vind. Lekker handig, want dan raak ik dat weer zat en moet ik weer iets anders zoeken.

– Eigenlijk heb ik dat ook wel met andere dingen. Eerst ben ik er helemaal weg van, en daarna ben ik het zat! Met computerspelletjes of een bepaald kledingstuk bijvoorbeeld.

– Als ik vrolijk ben dan ga ik zingen en loop ik niet gewoon, maar doe ik alsof ik aan het vliegen ben. En dan wil ik op Twitter zetten dat ik een Blije Panda ben, maar volgens mij heb ik dat nog nooit gedaan omdat ik denk dat dat best wel vreemd is.

– Ultiem geluk: poriënstrips op Tim zijn neus plakken en daarna genieten van alle neuspoepjes die eruit zijn gekomen. Jammer genoeg werken die strips niet bij mij, gelukkig heb ik Tim…

– Wanneer ik iets van spullen in mijn bezit heb die ik heel erg mooi vind, dan vind ik het zonde om het te gebruiken. Alsof het niet juist zonde is om het níet te gebruiken!

– Ik draag sokken in bed, zonder kan ik echt niet slapen

– Het liefst zou ik elke dag sushi eten

– Ongemakkelijke stiltes? Daar doe ik niet aan. Ik heb voor mezelf besloten dat ik stiltes helemaal niet erg vind, en als iemand anders in een gesprek dat wel vindt, dan gaat hij/zij zich maar een potje ongemakkelijk zitten voelen, ik doe daar niet meer aan. Is dat heel onaardig?

– Ik kan op dit moment geen boeken lezen, maar elke keer wanneer ik in de boekenwinkel ben zou ik het liefste 100 boeken kopen. Terwijl ik er echt nog tien ofzo heb die ik wel heb gekocht, maar nog niet heb kunnen lezen.

– Mijn bed is voor de helft slaapruimte, voor de andere helft opslagruimte. Mijn laptop, tafeltje voor laptop, kleding, magazines en puzzelboekjes liggen op de andere helft. ‘Tim, kom je naast me slapen?’ ‘Nou, je hebt geen plek voor mij, ik zie het alweer’

– Ik houd van een opgeruimd en georganiseerd huis, maar ik ben juist heel erg goed in rommel maken. Slechte combi!

– Eigenlijk draag ik nooit meer make-up, behalve wanneer ik een video voor YouTube ga maken. Jep, jullie worden genept!

Blogestafette

Vlak na het schrijven van deze blogpost werd ik ‘getagd’ om iets te doen wat wel heel erg te maken had met deze blogpost. Doen we het gewoon samen! Ik had nog nooit van een blogestafette gehoord, wel van gewone, dat deed ik vroeger op atletiek altijd. Maar het schijnt dus een ding te zijn en ik kreeg het stokje overgedragen van Team Confetti. En ja, wat doe je als iemand een estafettestokje in je handen duwt? RENNEN!

Ik moet vijf dingen noemen die mensen altijd al van mij wilden weten, maar nooit durfden te vragen.

Aan wat voor soort mensen stoor jij je?

Mensen die extreem in discussie gaan over ‘Zwarte Piet’ en mensen die zonder reden heeeeeel erg langzaam voor je voeten lopen door een drukke winkelstraat.

Hoe zwaar ben je?

Tussen de 60 en de 70 kilo, normaal gesproken. Op dit moment 63 (ik ben 1.74 lang trouwens). Boeiende feiten!

Wat is je favoriete soort fruit?

Watermeloen! Is dat wel fruit? Ach, ik vind van wel.

Waar koop je je sokken?

H&M, wel de warme. H&M heeft de beste warme sokken.

Waarom schrijf je zo veel over jezelf?

Bloggers doen dat gewoon! Ik verbaas me eigenlijk elke dag nog over het feit dat ik zó veel over mezelf kan vertellen op mijn blog, maar dat jullie nog steeds niet alles van me weten. Geinig is dat!

Als je je geroepen voelt om ook iets raars over jezelf op te biechten, doe maar hieronder in de reacties! En als je het estafette stokje wil, dan geef ik hem aan jou, dan mag je er ook een blogpost over schrijven! En is een van deze dingen herkenbaar voor jou?

DELEN:

52 reacties

 1. Kelly Caresse 7 november 2014 / 07:18

  Wat een leuk artikel! Tof om zulke feitjes te delen! Dat over dat niet kunnen lezen van boeken maar het liefst honderd boeken willen kopen is zo herkenbaar. En de mobiele telefoon mee naar het toilet haha ben ik soms ook guilty aan! Leuk ook die tag die je erin verwerkt

 2. Ilse 7 november 2014 / 07:25

  Leuk, die gekke feitjes. Lees ik altijd graag. 🙂

 3. Annemijn 7 november 2014 / 07:32

  Haha leuke feiten. En ook erg herkenbaar! Ik neem mijn telefoon ook altijd mee naar het toilet, slaap ook met sokken aan en vooral het helemaal weg zijn van dingen en ze daarna beu raken komt me een bekend voor. Vooral muziek. Zo hebben we toch meer gemeen dan ik dacht, haha!

  • Lisanneleeft 7 november 2014 / 14:29

   Ooooh, jaaaaa ik heb dat met muziek ook altijd! Altijd al gehad. Dan had ik een liedje dat ik enorm leuk vond en dan draaide ik die de hele dag achter elkaar 😀

   En vervolgens bleek het liedje een hit te worden en moest ik er nog heeeel vaak naar luisteren terwijl ik hem allang zat was, haha.

   • Vera 31 december 2014 / 22:30

    Omg! Precies dat heb ik met veeel liedjes! Zoooo herkenbaar! :O

 4. Diana Carlton 7 november 2014 / 07:38

  Haha super leuk! Ik moest wel lachen om je utopia en gtst ;-). Dat over iets heel erg enthousiast zijn, maar wat later opeens helemaal klaar is heb ik ook! Het is of alles of niets, een tussenweg ken ik niet.

 5. Lauriëtte 7 november 2014 / 07:44

  Volgens mij is watermeloen inderdaad fruit! Leuk om te lezen! 😀

 6. Rosanne 7 november 2014 / 07:52

  Je gekkigheid valt mee hoor, of ik ben net zo gek als jij! Leuke feitjes 😀 De sokken van de action zijn trouwens ook heerlijk, haha.

 7. Olga | teamconfetti 7 november 2014 / 08:27

  Hahaha, Tim en zijn neuspoepjes 😀
  En een perfect moment voor de blogestafette, past er super bij!

 8. Lyske 7 november 2014 / 08:32

  Jaaaa eindelijk iemand die ook altijd sokken draagt in bed!

 9. Marion 7 november 2014 / 08:47

  Toch nog best veel herkenbaar! Met sokken in bed heb ik juist het tegenovergestelde!

 10. Manon 7 november 2014 / 08:51

  Dat met dat eten in bepaalde fases heb ik ook altijd hahaha. Leuke weetjes 😀 Veel herkenbaar ook haha.

 11. Vanessa 7 november 2014 / 08:53

  Leuke weetjes! Ik herken me wel in sommige dingen. Soms koop ik make-up, bv. een mooie blush, en dan laat ik die eerst nog een paar dagen liggen vooraleer ik het gebruik. Het ziet er zo mooi uit en dan ben ik ‘bang’ om het te gebruiken, want dan ziet het patroontje er vaak niet mooi meer uit. Een ander gek weetje is dat ik geen kaas lust, behalve op pizza en bij spaghetti. De telefoon mee naar het toilet? Ik neem zelfs de tablet mee! 🙂

  • Lisanneleeft 7 november 2014 / 14:27

   Haha, tablet meenemen heb ik ook weleens gedaan! Die gebruik ik niet zo vaak als mijn mobiel, dus het is toch meestal mijn mobiel 😀

 12. Inge | blogboutique 7 november 2014 / 09:14

  Wat een grappige feitjes, haha. Dat met eten heb ik precies hetzelfde. Dan vind ik het zooo ontzettend lekker dat ik het een keer in de week eet en daarna ben ik er weer helemaal klaar mee.

 13. Yvonne 7 november 2014 / 10:05

  Leuk overzicht! Ik zit me nu heel hard af te vragen wat voor gekke dingen ik doe – geen idee?

 14. Elize 7 november 2014 / 10:08

  Haha wat een leuk artikel!
  Over die stiltes: Ik vind altijd dat dingen zo ongemakkelijk zijn als je ze zelf maakt. Mensen doen soms zo overtrokken over sommige dingen die gebeuren terwijl het echt iedereen overkomt. Dus dan denk ik al snel: boeiend! Niet druk om maken! Dus ik vind het helemaal niet onaardig dat je niet aan die ongemakkelijkheid meedoet, maar juist tof! 😀
  En ik ben trouwens precies even lang en even zwaar haha! Toevallig!

 15. Simone 7 november 2014 / 10:09

  Leuke blogpost haha! Dat van het eten beu zijn enzo heb ik ook. Dus zo raar vind ik dat niet haha! 😛

 16. Isabel Cristina 7 november 2014 / 10:11

  heb heel erg moeten lachen! You’ve made my day! Oh, en als je wil twitteren dat je een blije panda bent, gewoon doen! 😉

  • Lisanneleeft 7 november 2014 / 14:25

   Hahaha, dat is leuk om te lezen! Als ik het nu zou twitteren weet een deel van de volgers toch wat het betekent 😀

 17. Mandy 7 november 2014 / 10:11

  Wat een grappige en leuke feiten. Stiekem kan ik me in veel gekke feiten herkennen. De Primark heeft, volgens mij hangen ze bij de kassa, feet heater sokken. Dat zijn echt de dikste en warmste sokken die ik ken. Er zit aan de binnenkant een soort fleece laagje. Maar ze zijn zo dik dat ze niet al in mijn schoenen passen.

 18. Monique 7 november 2014 / 10:23

  Blijkbaar zijn het toch niet zulke hele gekke feitjes, want ze zijn bijna allemaal herkenbaar voor me. Haha! Leuk om te lezen 🙂

 19. Denise 7 november 2014 / 10:39

  Ah wat heerlijk dat je gewoon zo open over jezelf bent!

 20. Bo 7 november 2014 / 10:45

  Haha leuk om te lezen! Ik neem ook altijd mijn mobiel mee naar de wc haha!

 21. Wendy 7 november 2014 / 10:52

  Mijn mobiel gaat ook mee naar de wc en ik word dingen die ik te vaak eet ook snel zat. Ik heb dat bijvoorbeeld met pizza. Ik heb momenten gehad dat we elke week pizza aten, maar na een tijdje werd ik het dan zat en hoefde ik het echt een hele tijd niet meer. En sokken aan in bed is ook herkenbaar. Het lukt me tot nu toe nog zonder sokken, maar het wordt wel steeds kouder en moeilijker.

  • Lisanneleeft 7 november 2014 / 14:24

   Bij mij maakt het niet uit hóe warm het is, ik moet altijd sokken aan in bed, hahaha!

 22. LV&B 7 november 2014 / 11:22

  Iedereen is af en toe wel een beetje gek denk ik. En ik neem mijn telefoon ook altijd mee naar de wc 😉

 23. Manon 7 november 2014 / 11:41

  Leuk om te weten, leuke gekke feitjes en ehmm je mobiel meenemen naar de wc is niet zo raar hoor, ik denk dat heel veel mensen dat doen

 24. marieke 7 november 2014 / 12:00

  leuk om te lezen! een paar dingen zijn eigenlijk herkenbaar haha!
  Zo neem ik ook altijd mijn mobiel mee naar de wc en word ik spullen/eten/dingen ook na veel gebruiken heel erg zat haha! Zo lustte ik jaren lang geen roze koeken meer doordat we ze altijd op zondag hadden vroeger.
  Het stokje neem ik niet over, maar vind het wel een leuk idee!

 25. Eline 7 november 2014 / 12:47

  Serieus ik ging stuk om het woord neuspoepjes, echt hoe bedenk je het :D:D

 26. Fleur 7 november 2014 / 14:18

  Ahh wat super leuk om te lezen dit! Ik zou ook elke dag sushi kunnen eten, lig ook elke nacht met sokken in bed (volgens mijn vader vies???) en neem ook altijd standaard mijn mobiel mee naar de wc.

 27. Anneleen 7 november 2014 / 15:23

  Leuk om te lezen! Ik slaap ook met sokken, sommigen vinden dat vies maar ik heb heel snel koude voeten dus ik vind het de normaalste zaak van de wereld 😉

 28. Chinouk 7 november 2014 / 17:25

  Neuspoepjes? Oh get, mijn tenen kromden daar echt even van samen. Ik kan moeilijk slapen met een pyjamabroek aan, dit doe ik enkel als ik ziek ben of het extreem koud heb. Ik eet graag naturel chips met mayo & chili saus. Ik wil niet ongewassen (/gedouched) in een fris verschoond bedje gaan liggen, ALLES moet dan schoon zijn. Schone lakens, schone pyjama, schone Chinouk. Ik eet graag iets warms als lunch, het is dan ook zeer zelden enkel een boterham met kaas.

 29. Iris 7 november 2014 / 18:28

  Ik vind het ook zonde om nieuwe spullen te gebruiken! Zo vervelend, want zo heb ik een berg leuke DIY/knustelspullen die ik hoogstens twee keer aangeraakt heb.

  O ja, ander onderwerp, je site doet bij mij vaak vreemd. Als ik naar beneden wil scrollen, springt ‘ie weer omhoog.

  • Lisanneleeft 7 november 2014 / 19:15

   Dat is niet de bedoeling natuurlijk! Hoe lang heb je daar al last van?

 30. Xandora 7 november 2014 / 20:39

  Haha ik dacht echt dat ik de enige was die het leuk vindt om neusstrips op te plakken en zien dat er wat op zit als je het eraf haalt!! Jammer genoeg mag ik geen neusstrips op de neus van m’n vriend plakken:-(

 31. Ruth 7 november 2014 / 23:21

  Sokken in bed. Heel herkenbaar! En dat vinden sommige mensen heeeeeel raar en vies (?)!

 32. Tessa 8 november 2014 / 06:41

  Wat een leuk overzicht! Altijd leuk om te lezen dat andere mensen net zulke rare gewoontes hebben als ik heb :D. En dat van die ongemakkelijke stiltes waar je gewoon niet meer aan doet komt me ook heel erg bekend voor. Ik heb op een bepaald moment ook gewoon besloten (maar dan bij een paar mensen) om me niet meer ongemakkelijk te voelen bij stiltes. Is helemaal niet onaardig hoor. Als we dat allemaal zouden doen zouden er gewoon geen ongemakkelijke stiltes meer zijn ;).

 33. Dina 8 november 2014 / 06:52

  Halleluja, ik ben niet de enige die met sokken aan slaapt.

 34. Hester 8 november 2014 / 11:39

  In die van je telefoon en de wc en het eten in bepaalde fases herken ik me sowieso heel erg 😛 Overigens vind ik het ook helemaal niet zo raar dat mensen hun telefoon tevoorschijn halen op de wc, ik bedoel, er zijn ook mensen die een boek of een krant in de wc hebben liggen… En als ik bijvoorbeeld met mensen ben dan zijn dit net die paar minuutjes waarin ik mijn social media wel even kan checken zonder dat de ander daar last van heeft. Ik probeer het wel te vermijden om berichtjes te beantwoorden of andere dingen te versturen, want dat vind ik dan weer wat minder gepast (al komt niemand het te weten) 😛 En dat van je blije panda herken ik ook, ik noem mezelf dan altijd een blij ei hahaha.

 35. Lisanne 8 november 2014 / 17:11

  Hahaha het woord neuspoepjes maakte me zo hard aan het lachen!!!

 36. Celeste 8 november 2014 / 23:56

  Leuke gekke feitjes! Sommige feitjes doe ik ook haha, denk dan altijd dat ik vast de enige ben haha 😉

 37. Joyce 12 november 2014 / 17:59

  geef mij dat stokkie maar ! haha. Super leuk artikel meid !

 38. Lenneke 12 november 2014 / 20:39

  Dat met eten zat worden heb ik ook en ik vind dat ZO intens irritant :’)

 39. Floor Daasvand 14 november 2014 / 22:22

  Ik neem mijn mobiel ook altijd mee naar de wc, tenzij hij op dat moment aan de lader ligt natuurlijk en ik hou ook van een georganisserd/opgeruimd huis/kamer. maar ben ook goed in rommel maken haha! Als alles opgeruimd is, blijft het vaak maximaal 2 weken zo *oeps*

 40. Suze 11 maart 2018 / 19:41

  Leuk artikel! Ik vroeg me af of ik feitjes van mezelf moet schrijven op mijn blog, en toen ging ik googlen of ik daar advies over kon vinden. Zodoende kwam ik op dit artikel hihi. toch wel leuk he? Ga mijne ook schrijven zo. Ik vond het trouwens ook raar om überhaupt iets over mijzelf te schrijven, naast de over mij pagina. Maar het is toch wel heel leuk als mijn lezers (en de jouwe) iets over ons weten! Vind dat zelf ook altijd leuk om te lezen 🙂

  Liefs Suze

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.