Gekocht bij Flying Tiger!

Laatst bracht ik weer een bezoekje aan de Flying Tiger in Groningen. Sowieso vind ik het een heel leuke winkel, ik word altijd blij als ik daar even naar binnen loop. Soms vind ik er niks leuks, soms kom ik met een enorme tas vol thuis en deze keer kocht ik een aantal dingen. Niet heel veel, maar wel genoeg om enthousiast over te zijn en graag met jullie te willen delen!

Ik ben er ongelooflijk vaak voorbij gelopen in Groningen, maar uiteindelijk vonden we hem: de Flying Tiger. Hij is bijna niet te missen, maar toch miste ik hem, hahaha. Ik ben heel blij dat er eentje in Groningen zit want ik heb echt de leukste spulletjes weten te scoren! En een van mijn favoriete personen woont in Groningen, dus als ik nog meer nodig heb van bepaalde soorten, dan kan dat waarschijnlijk wel geregeld worden. Het zou best eens kunnen dat ik over een aantal van deze items zo enthousiast ben dat ik meer wil! Oké, ik ga het je laten zien…

Accordeonmappen! Als je mijn blog langere tijd volgt weet je dat ik superfan ben van accordeonmappen. Ik gebruik vooral veel mappen van de hema en ik heb zelfs een accordeon-koffer van Action voor mijn aquarelspullen. Maar deze van Flying Tiger zijn van karton, én ongeveer A5 formaat. Een stuk kleiner en handzamer dus! Zo’n A4 map kan toch al gauw heel groot zijn, waardoor ik ze minder snel uit de kast pak. Dus dan liever wat kleintjes! Ik denk dat ik in de ene map de stickers ga doen die ik veel wil gebruiken en in de ander de kaartjes die ik op korte termijn van plan ben te versturen. Dan kan ik deze mapjes er makkelijk bij pakken en gebruik ik de spulletjes die ik wil gebruiken. Klinkt perfect, toch? Ik vind van wel!

Misschien moet ik dit in een video gaat indelen. Dat lijkt me gezellig!

De voorkant is zwart en ik heb een mooie witte pen (ik liet hem zien in deze unboxing), dus ik kan op de voorkanten ook nog handletteren, als ik dat wil. Dat maakt ze natuurlijk nog leuker!

€2 per mapje, denk ik. Alle prijzen in de blogpost zijn geschat omdat het bonnetje op magische wijze is verdwenen van deze prachtige aardbodem. Mocht je toevallig foutjes zien in de prijzen, dan wil ik dat heel graag weten! In totaal was ik in elk geval €9 kwijt.

Deze hartjes zijn superleuk om kaartjes mee te versieren, maar ook om als labels te gebruiken in een agenda of bullet journal. Deze stickertjes kan ik nooit goed laten liggen, hahaha. Maar ze gaan gebruikt worden, dus dat is geen probleem!

€0,50 per velletje.

En dan deze stickers… Natuurlijk eigenlijk voor kinderen bedoeld (Ming dacht ook dat ik het voor kindjes van plan was te kopen, hahaha), maar volwassenen mogen ook best kinderstickers plakken. Ik vind het geweldig om zulke schattige stickertjes op een kaartje of envelop te plakken. Vaak vinden mensen dat juist heel erg leuk, leuker dan saaie volwassen dingen, hihi.

€1 per velletje.

En dan als laatste, waarvan ik er misschien ook nog meer wil (de accordeonmappen zijn ook genomineerd). Ziploczakjes! Ik ben dol op ziploczakjes, maar ‘echte’ kom je niet zo vaak tegen, die uit de supermarkt of IKEA zijn bijvoorbeeld geen echte. Die hebben geen zipper, die kun je enkel dicht drukken! Dus deze zakjes zijn wel geweldig om kleine dingen in te bewaren en mee te nemen op reis.

Twee kleintjes en twee grotere verschillende formaten. Ik hoop dat ze lang genoeg zijn voor mijn penselen, die neem ik altijd mee als ik naar Groningen ga, maar die zitten nu in die wegwerpzakjes. Dat is toch minder stevig! Dit zou perfect zijn. En verder is het voor zo veel dingen handig! Ik word hier helemaal enthousiast van.

€2 per setje.

Dus… dat was wat ik kocht. Ik word hier helemaal enthousiast van. Ik kan niet wachten om het te gaan gebruiken! Welke van deze items is jouw favoriet?

DELEN:

29 reacties

 1. Patricia 30 december 2016 / 06:44

  Fan van de hartjes stickers om mijn agenda mee op te leuken. Ken de winkel niet, maar zal een Gronings-vriendinnetje eens uithoren over wat voor leuks ze daar nog meer hebben. Wie weet kom ik voor baby zo ook nog op creatieve ideeen.

 2. marjonS 30 december 2016 / 06:55

  De zakjes zijn inderdaad erg handig. Zeker voor je tandenborstel in je toilettas. Anders wordt alles altijd meteen zo nat in je toilettas. Ideaal dus.
  Of idd voor kleine spulletjes.

  Helaas in de buurt geen FLying Tyger, maar wel in Eindhoven. Dus zodra ik daar weer geen ga, even binnen wandelen.

 3. Darina 30 december 2016 / 07:03

  De zakjes zijn heel handig! En de stickertjes zijn heel leuk! Ik ben al heel lang niet meer bij Flying Tiger geweest, toch maar weer eens gaan kijken 🙂

 4. Charelle 30 december 2016 / 07:46

  Nooit teveel hartjes stickers, zo handig zijn die! En die etuitjes in verschillende mate lijken me ook wel praktisch. Zeker voor mee op vakantie. (:

 5. Tiffany 30 december 2016 / 07:47

  Die kinder stickers zijn zo leuk! Ik heb van flying tiger een soort plastic tasjes in verschillende formaten met een rits, die zijn zo fijn! Ik zie die ook vaak bij creatieve amerikaanse youtubers maar ze zijn hier verder niet te krijgen.

  • Mirjam 1 januari 2017 / 22:20

   Mag ik vragen wat voor Amerikaanse YouTubers je volgt? ?

 6. Romy 30 december 2016 / 07:50

  Die kleine stickertjes zijn echt te leuk! Soms zijn juist kinderspullen het allerleukst 🙂 Die zakjes zien er ook heel handig uit. Leuke aankopen heb je gedaan!

 7. Em 30 december 2016 / 08:15

  Zulke ziploc zakjes, met zipper! Heb je ook bij de lidl in de maten 1L en 3L en misschien zelfs wel meer 🙂 het lijkt me zo leuk als je gaat handletteren op die mappen!

 8. Huiselijk genoegen 30 december 2016 / 08:30

  Leuk setje spulken. Volgens mij verkopen AH en de Lidl ook echte zipplockzakjes. Ze staan bij de diepvrieszakjes. Ik gebruik ze heel veel. Ook om bijvoorbeeld iets te eten voor onderweg in mee te nemen.

  Geniet ervan!

  • Lisanne 30 december 2016 / 15:21

   Klopt, maar deze zijn echt een stuk dikker, om meerdere keren te gebruiken! 🙂

 9. Sofie 30 december 2016 / 09:10

  Ik moet echt die kleine ziplockzakjes hebben! Ik heb nu echt zo’n eureka-moment, zo handig om dingen in je toilettas te stoppen inderdaad! Of als ik wat medicatie moet meenemen of…

 10. Bettie 30 december 2016 / 09:39

  Ik begrijp helemaal dat je die stickertjes voor jezelf hebt gekocht. Die dieren stickers zijn super schattig en leuk.

 11. Josephine 30 december 2016 / 12:02

  Flying Tiger is zo cool! Ik denk dat ik die praktische reistasjes ook maar eens ga halen!

 12. Maike 30 december 2016 / 12:13

  Ziet er goed uit zeg, vooral die zakjes, ideaal!

 13. Dionne 30 december 2016 / 13:06

  Wat een schattige stickers. Ik vind de Tiger ook een leuke winkel!

 14. Anneleen 30 december 2016 / 13:07

  Die hartjesstickers heb ik ook, ze zijn schattig hé! 🙂

 15. Bianca Schrijft 30 december 2016 / 14:31

  De winkel zegt me helemaal niks, maar ja, ben in mijn leven wel geteld 2x in Groningen geweest. 1x voor de verdediging van mijn zusje haar scriptie en 1x voor haar diplomering. :S Dus de stad heb ik nog nooit gezien. Zo te zien hebben ze bij Tiger wel super leuke spullen.

 16. Dana 30 december 2016 / 14:52

  Leuke dingen heb je gekocht! Ik ga denk ik zo die accordeonmap en stickers aanschaffen.

 17. Angela 30 december 2016 / 15:51

  De flying tiger is zooo leuk! Elke keer als ik er kom kan ik me vaak toch ent niet inhouden. 🙂 Leuke aanwinsten!

 18. Emy 30 december 2016 / 15:56

  Gister bij de flying tiger geweest maar de ziplock tasjes niet gezien, lijken mij handig in gebruik. Als ik er weer een keer ben neem ik ze ook mee.

 19. Saar 30 december 2016 / 16:10

  Die ziplockzakjes lijken me superhandig! Binnenkort maar eens gaan kijken bij de Tiger.

 20. Daniëlle 30 december 2016 / 19:06

  Oooh die accordeonmappen en ziplock zakjes zijn inderdaad ideaal zeg!! Nu moet ik ook maar weer eens langs de Flying Tiger ?

 21. Leonie 30 december 2016 / 19:21

  Leuke stickers! En die A5 accordeonmappen lijken mij echt heel handig. Nog nooit ergens gezien, maar ik denk dat die veel vaker zou gebruiken dan mijn A4 mappen.

 22. Mariska 30 december 2016 / 20:56

  Die stickertjes vind ik wel heel erg leuk, kun je zoveel leuke dingen mee opvrolijken 🙂

 23. Falderie 31 december 2016 / 10:37

  Ik heb Flying Tiger gisteren nog maar pas ontdekt. Wat een heerlijke winkel! 🙂

 24. Demi 1 januari 2017 / 16:24

  Aah, die stickers zijn schattig! Vooral die kinderstickers met de hondjes erop ??

  Leuk artikel, Lisanne ?

 25. Mirjam 1 januari 2017 / 22:19

  Ooooh deze blogposts zijn zoooo slecht voor me!
  Door jou weet ik nu dat deze winkel en Søstrene grene in Groningen zitten.. dat wordt shoppen binnenkort! ??

 26. julia 2 januari 2017 / 11:28

  de stickers zijn echt heel heel gaaf!

 27. Denise 8 januari 2017 / 17:22

  Oh Oh… Had beter deze shoplog niet kunnen aanklikken.. Nu morgen snel naar de flying Tiger!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.