Geluk is… een fijn bed hebben

Wat mij betreft is het bed het meest ondergewaardeerde meubelstuk. We brengen er zo’n 8 uur per dag in door (ok, ik iets meer), en zeg nou zelf… hoe fijn voelt het als je ‘s avonds lekker in je bedje kan kruipen en kan ontspannen?

waardering-voor-je-bed

 

bron foto

Waar mijn bed allemaal nuttig voor is

 • Ik kan erin slapen ‘s nachts
 • Als het nodig is overdag rust ik erin uit
 • Mijn bed is perfect om in uit te rusten en tegelijkertijd serie te kijken (ik heb een elektrisch verstelbare bedbodem, yeah)
 • Op momenten dat ik te veel pijn heb om op een stoel te zitten pak ik mijn laptop en ga ik lekker bloggen in bed
 • Als ik ‘s nachts niet kan slapen eet ik in mijn bed (geheimpje, niet doorvertellen. Ik voel me altijd zo sneaky als ik dat doe hahaha)
 • Ik slaap op de ene helft van mijn bed, de andere helft is zeer nuttig als opslagplaats

Geluksmomentjes in bed

Naast dat het bed heel nuttig is beleef ik veel geluksmomentjes ook in mijn bed

 • Het moment dat je heel moe thuis komt en in bed kan kruipen
 • Wanneer het ijskoud is en je bed het enige warme plekje in huis is… en dan stiekem midden op de dag in bed gaan liggen
 • Op dit moment een geluksmomentje dat ik veel ervaar: wanneer ik in mijn bed lig kijk ik uit het raam. Als het zonnetje schijnt word ik helemaal vrolijk!
 • Na veel staan, lopen of zitten met veel pijn in bed gaan liggen
 • Ontbijt op bed krijgen

Welk ander meubel is zo veelzijdig en zo nuttig als je bed? Volgens mij geen enkele! Geluk is een fijn bed hebben 🙂

DELEN:

30 reacties

 1. Sandra 23 juni 2015 / 06:28

  Ah ja, ik denk dat voor veel mensen hun bed een geweldig meubel is! Voor mij in ieder geval wel, haha. Ik kan me wel vinden in de puntjes die je beschrijft. Ik vind het altijd zo lekker om met mijn elektrische deken in bed te kruipen. 🙂

 2. Celeste 23 juni 2015 / 06:39

  Ik ben ook heel erg blij met mijn bed. Soms lig ik in bed en, als dan toevallig alles die dag in de was is geweest en het zo heerlijk ruikt, dan kan ik daar echt zo van genieten. Ik hou van mijn bed. Ik heb gebruik trouwens beide kanten haha. Ik val links in slaap en wordt rechts wakker. Ik weet ook niet hoe ik dat doe, maar het gebeurt me iedere nacht weer haha.

 3. Mieke 23 juni 2015 / 07:22

  Inderdaad, niets fijner om te ontspannen in bed! Ik snap ook niet dat mensen niet investeren in een goed bed. Je brengt er veel tijd door en je wilt uitgerust wakker worden. Kwam deze week toevallig de factuur tegen van ons bed, zeker niet op bezuinigd toen :p was ruim het duurst van alle aanschaffen in huis. Maar geen dag spijt van, elke dag weer dankbaar daarvoor!

 4. manon 23 juni 2015 / 08:07

  Een fijn bed is ook zeker wat waard. Vindt het altijd superlekker als het beddengoed net is uitgewassen, zo lekker fris!

 5. Dina 23 juni 2015 / 08:14

  Ik ben dol op ons bed. Dat was ik voorheen niet, want we hadden hiervoor een bed dat kraakte, piepte en wiebelde. Verschrikkelijk. 😛 Na een poosjes sparen voor een écht bed, kan ik nu ook echt zeggen dat het bed een van mijn favoriete meubelstukken in huis is. Heerlijk.

 6. Angelique 23 juni 2015 / 08:49

  Ik hou ook van mijn bed, maar kan er niet te lang in blijven vanwege mijn pijnklachten.b

 7. Tiffany 23 juni 2015 / 09:01

  Helemaal mee eens! Ik ben ook ontzettend dankbaar dat ik zo’n fijn bed heb. Sinds kort rust is in de middag op bed en dat maakt een ontzettend groot verschil. Je rust in bed veel beter dan dat je dat op de bank doet.

 8. Vanessa 23 juni 2015 / 09:35

  Leuk om te lezen! Ik lig ook graag in bed: om te slapen, rusten, bloggen… Juist eten doe ik er nog niet in, haha! 😀

 9. Marion 23 juni 2015 / 10:13

  Ik ben het echt helemaal met je eens! Ik hou zoveel van mijn bed. Gemiddeld lig ik er 10-12 uur per etmaal in, dus een beetje waardering is wel op z’n plaats 😉

 10. Naomi 23 juni 2015 / 10:29

  Helemaal mee eens! Ik houd ook heel erg van mijn bed om dezelfde redenen en ik voel me altijd een beetje schuldig als ik er in ontbijt…

  x

 11. Denise 23 juni 2015 / 10:41

  Ik vind mijn bed ook erg belangrijk, zonder een goede nachtrust ben ik niks waard!

 12. Marlies Mansveld 23 juni 2015 / 10:51

  Wat heerlijk dat jij altijd zo positief blijft! Zelfs veel in bed liggen weet jij nog om te denken naar iets moois. Ik heb heel veel respect voor hoe jij met je ziekte omgaat. Zelfs nu je de laatste tijd weer zo veel pijn hebt. Heel veel sterkte en geniet lekker van je fijne bed. Dat heb je wel verdiend!

 13. Shaz 23 juni 2015 / 11:35

  Dat klopt echt! Als je geen fijn bed hebt, dan slaap je ook niet fijn en word je gewoon moe wakker. Dat is zeker geen pretje als je nog een hele dag voor de boeg hebt.

  Ik vind het ook fijn om series in bed te kijken.

 14. Ise 23 juni 2015 / 11:42

  Helemaal mee eens! Ik eet stiekem ook vaak in bed haha.

 15. Emily 23 juni 2015 / 11:48

  Ik houd ook heel veel van mijn bed! Zodra ik mn eigen huisje heb wil ik ook wel graag een chille bank, om iets minder in bed te liggen. Maar t blijft het beste meubelstuk.

 16. Kim 23 juni 2015 / 11:56

  Ja, helemaal mee eens! Ik ben heel blij met mijn fijne bed. Voor mij is alleen het ‘nadeel’ dat ik een mooi hoofdbord (hoe heet zoiets ook alweer?) heb, maar dat is van ijzer. Ik kan daarom niet zo fijn tegen de achterkant zitten. En rechtop zitten zonder leuning houd ik nog geen kwartier vol, haha.
  Kan me voorstellen dat je heel erg blij bent met jouw bed.
  Liefs Kim

 17. Margot 23 juni 2015 / 12:27

  Wat een leuke post! Ik ben ook gek op mijn bed en zou er het liefst nu weer in kruipen! *moe*

 18. Sandra 23 juni 2015 / 12:36

  Jaaaa! Je hebt echt gelijk! Mijn bed is mijn hemel <3 I love it! 🙂

 19. Sytse | The S Files 23 juni 2015 / 14:56

  Jaa, een goed bed is echt lekker. Ik houd ook van mijn bed. Vooral na een drukke dag vind ik het heerlijk om in bed te gaan liggen lezen.

 20. Anita | mindjoy 23 juni 2015 / 16:29

  Mijn bed is idd ook een heerlijke plek om te vertoeven en een veelzijdiger meubelstuk heb je niet!

 21. Leonie 23 juni 2015 / 17:06

  Ik heb toevallig een ode aan mijn bed artikel op mijn bloginspratielijstje staan 😛 Ben het helemaal met je eens. Bedden zijn geweldig!

 22. debby 23 juni 2015 / 19:13

  Ik kamp helaas met een lichaam met cronische pijn en ben ook altijd erg blij met mijn bed. Het was dan ook het duurste wat wij destijds in ons huis hebben aangeschaft, maar dubbel en dwars waard. Ik hou ook echt heel veel van mijn bed 🙂

 23. Esmeralda 23 juni 2015 / 21:27

  Ik heb thuis een heerlijk eenpersoons bed, en bij m’n vriend heb ik ‘ons’ heerlijke tweepersoonsbed. Allebei heerlijk! Oh heb ik al heerlijk gezegd? 😉

 24. Lianne 23 juni 2015 / 21:29

  Haha een bed is multifunctioneel!

 25. Wendy 23 juni 2015 / 21:56

  Het moment dat ik mijn bed altijd het meeste waarder: na twee weken vakantie en het slapen op een simpel bed in een stacaravan. 😉

 26. britta 23 juni 2015 / 22:27

  Ik ben het helemaal met je eens. Besef me door deze post hoe blij ik ook kan worden van mijn bedje. Krijg nu nog meer zin om er zo lekker in te kruipen.

 27. Inge 23 juni 2015 / 22:54

  Ja heerlijk in bed! Alhoewel afgelopen weekend waren mijn bed en ik niet echt vrienden. Teveel pijn door de behandeling tegen Lyme. Dit weekend was ons bad mijn grote vriend. Een grote plank over de badrand en dan vanuit bad series kijken (en ook avondeten vanaf de plank in bad). Gelukkig nieuwe pijnstilling en mijn bed en ik zijn weer vrienden! Ik denk alleen dat de levensduur van dit bed wat korter is, want ook hier wordt hij dag en nacht gebruikt.

 28. Bettie 24 juni 2015 / 18:23

  Terwijl ik dit nu lees, zit ik ook op mijn bed. Echt even heerlijk bijkomen van een stagedag.

 29. Simovic-Vuceljic Natasa 27 juni 2015 / 20:56

  Geweldige post! En ik ben dol op onze tweepersoonsbed, de enige plek waar mijn echtgenoot echt tot rust kan komen en zijn GSM op stil zet 😀 Liefs! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.