Genieten van nietsdoen

Na de examens kon ik niet echt rusten. Op een of andere manier moest ik gewoon iets nuttigs te doen hebben. Misschien moest ik afkicken van het aldoor maar doorgaan voor het halen van m’n Havo diploma. Maar nu ik die in de pocket heb doe ik gewoon even helemaal niets. Tenminste, niets wat ook maar in de buurt komt bij nuttig.


Via weheartit.com

Ik kan heerlijk midden op de dag genieten van het lezen van m’n chicklit, terwijl ik dat normaal alleen ‘s avonds doe. Ik ben donderdag wezen stappen, op donderdag ja. Gewoon omdat ik toch niets nuttigs meer te doen had en we hadden natuurlijk iets te vieren. Ik lag tot veel te laat in bed, gewoon omdat ik zo fijn lag. Ook m’n Rollercoaster Tycoon spelletje speel ik schaamteloos een paar uur achter elkaar. En omdat het allemaal kan en ik helemaal niets moet.

Stiekem ben ik toch wel benieuwd hoe lang ik dit niets doen volhoud. De APS therapie is voorbij voor nu, dus ik hoef ook een paar weken niet naar het ziekenhuis. Natuurlijk ga ik nog heel hard vieren dat ik geslaagd ben. En uitrusten. Daarna zien we wel weer wat er dan gaat gebeuren. Maar ik ben bang dat ik wel een nieuw doel nodig heb, nu die van het halen van mijn Havo diploma is voltooid. Tot die tijd geniet ik nog even van de rust die eindelijk in m’n hoofd is wedergekeerd.

DELEN:

6 reacties

 1. Manon 18 juni 2011 / 07:42

  Klinkt heerlijk. Echt een paar weken nietsdoen achter elkaar is voor mij alwer 4 jaar geleden.. Wat zou ik dat graag weer eens doen zeg!

 2. Femke 18 juni 2011 / 08:59

  Heerlijk hè! Even helemaal niks meer hoeven! Ik geniet er op het moment ook heel erg van!

  Had je trouwens mijn tweet nog gekregen? Ik heb je gefeatured in een post op m’n blog: http://thinkinpink.nl/wordpress/?p=1665. Misschien vind je het leuk om even te kijken?

 3. Lieke 18 juni 2011 / 09:32

  Heerlijk vakantie <3 IK WIL OOOOK. Nog heel even volhouden…

 4. Me 18 juni 2011 / 10:28

  Heerlijk! Gelukkig heb ik na donderdag ook geen school meer (behalve boeken wegbrengen en rapport halen..)

  X

 5. Iris Anastasia 18 juni 2011 / 11:38

  Heerlijk, dat dit ook af en toe mogelijk is! (: Geniet van jouw me-time en quality-time. Weet je al wat je gaat doen in het nieuwe schooljaar? Ga je studeren? (:

  Heb een heerlijke weekend!
  Liefs, Iris.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.