Genieten van…

Afgelopen weekend was het mooi weer. Tim en ik hadden de auto tot onze beschikking en gewapend met mijn camera en een goed humeur gingen we op pad. Resultaat waarvan we deze dag genoten hebben lees je hieronder!

De natuur
Gek is dat eigenlijk, ik ben helemaal niet zo’n natuur-mens. Maar op dagen als deze wanneer we rustig aan het wandelen en aan het genieten zijn valt het opeens veel meer op. De geur, het beeld, het geluid…

Mooi weer
Haha, inmiddels weten jullie wel dat ik een groot liefhebber van de zon ben. Wanneer de zon schijnt wordt mijn dag sowieso een stukje beter, hoe goed of slecht mijn dag ook is.

De zee
Af en toe is het zo fijn om dicht bij zee te wonen. Aan zee kun je helemaal tot rust komen, de geur, het geluid… Op een of andere manier heeft het iets bijzonders! Vooral als het er rustig is.

Tim
Uiteraard heb ik ook van Tim genoten. Was moeilijk kiezen, ik denk dat ik ongeveer wel 500 foto’s van hem gemaakt heb, haha.

Foto’s maken
Ik had het ook prima gevonden zonder fototoestel, maar soms is het gewoon fijn om iets vast te leggen met beeld. Mijn zonnebril op Tim zijn hoofd waarin je mij met camera kunt zien bijvoorbeeld.

Geen idee wat ik hier aan het doen ben, haha. Genieten denk ik 😀 Foto’s van mijn Over Lisanne pagina en mijn header hebben we ook op deze dag en op deze plek genomen.

Voordat ik begon aan dit artikel had ik geen flauw idee wat het ging worden. Resultaat is een combinatie van een dagboek van deze dag en een happy thoughts post. Zoiets denk ik. Hoop dat jullie een beetje hebben kunnen mee genieten met ons!

7 reacties

 1. Lin 20 juni 2012 / 14:06

  Oh dat klinkt als een fijn dagje zeg! Ik ben ook dol op de zee, daar kan ik zo blij van worden. De mooie golven, de zeelucht, heerlijk!

 2. Lisette 20 juni 2012 / 14:50

  Ik ben echt heel erg benieuwd waar dit is? Lijkt me super om daar ook eens te wandelen.
  Zou je mij dit kunnen laten weten?

  Liefs

 3. Ise 20 juni 2012 / 18:45

  Lijkt me heerlijk om zo dicht bij zee te wonen!

 4. Patricia 20 juni 2012 / 19:21

  Mooie foto’s ziet eruit als een heerlijke rustige dag

 5. Mariska 23 juni 2012 / 09:12

  Leuke foto’s om te zien en vooral die in Tim zijn zonnebril 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.