Gepersonaliseerde theedoos met Cricut Joy (win een Cricut Joy!)

Vandaag deel ik graag mijn nieuwste Cricut Joy project met je. Eerder deelde ik al mijn eerste indruk die ik had van de Cricut Joy, deze keer ging ik aan de slag met Smart Vinyl. Daarmee kun je supercoole gepersonaliseerde stickers maken. Ik ging aan de slag met mijn Joy om een sticker te maken op een theedoos. Het resultaat laat ik graag aan je zien!

Eigenlijk was het heel makkelijk om te maken, makkelijker dan ik dacht! De stappen die ik heb moeten doorlopen voor dit project vind je ook op mijn Instagram profiel in een story highlight. Dit zijn de stappen:

 1. Het project bedenken: wat wil ik maken? Ik koos voor een theedoos, deze kocht ik bij Xenos (je vindt hem hier online!)
 2. Toen ik eenmaal een idee had ging ik op zoek naar een mooi SVG bestand, dat is een bestand dat je kunt uploaden in de app, de Design Studio.
 3. Deze uploadde ik in de app en maakte ik op het juiste formaat
 4. Vervolgens zette ik er een tekst in, ik koos voor Lisanne Leeft. Maar je kan natuurlijk precies de tekst kiezen die jij wil, zo kun je echt alles personaliseren. Zo leuk!
 5. Toen ik tevreden was over mijn ontwerp was het tijd om te gaan snijden. Hiervoor kun je heel makkelijk de instructies in de app volgen, je hoeft niets zelf te onthouden. Ik gebruikte smart vinyl van Cricut. Daarbij heb je geen mat nodig.
 6. Vervolgens verbindt je mobiel automatisch via bluetooth met de Joy en dan gaat het snijden beginnen! Dit is zo leuk om naar te kijken.
 7. Nadat je het heb gesneden haal je met een tool de stukjes uit je sticker die je er niet op wil hebben. Daar word je super zen van, echt een leuk klusje.
 8. Vervolgens gebruik je transfertape om de sticker over te brengen.
 9. Je maakt het oppervlak waarop je het plakt goed schoon zodat het lang en goed blijft pakken.
 10. Plakken maar!

Dat is alles. Het is zo gedaan en echt heel leuk om zo alles te kunnen personaliseren.

De theekop kocht ik ook bij Xenos trouwens, mijn nieuwe favoriet.

En dan heb je een gepersonaliseerde theedoos in een handomdraai!

Eenmaal gevuld (met Pukka theetjes, leuk die kleurtjes!) ziet het er zo uit. Zoals je ziet zit de sticker er mooi stak op. Ik ben nu alweer aan het nadenken over mijn volgende project met de Cricut Joy!

Op Instagram vind je nu de winactie. Je kan gewoon je eigen Cricut Joy winnen, super gaaf! In samenwerking met Cricut geef ik er eentje weg. Meedoen kan via deze post op Instagram.

Of, als je liever meteen een eigen Cricut Joy koopt of de winactie al is afgelopen als je dit leest, op Coolblue bijvoorbeeld vind je de Cricut Joy hier.

Wat zou jij maken als je zo’n slimme snijmachine had? Wie weet krijg ik er nog inspiratie van. Ik ben benieuwd wat je van mijn project vindt!

DELEN:

6 reacties

 1. Angelique 25 juni 2021 / 20:03

  Super gaaf alleen jammer als je geen insta heb dat je dan niet mee kan doen. Maar wel super tof voor degene die wint

 2. Charlotte 26 juni 2021 / 22:58

  Oh wat super leuk! De theedoos is ook echt zo mooi geworden!

 3. Irene 27 juni 2021 / 09:35

  Ik vind dit echt super cool. Ik zou keiveel stickers maken denk ik :p Of kaartjes, of inderdaad, een theedoos versieren want dat heb ik nog niet en daar heb ik de afgelopen dagen toch van gemerkt dat het wel handig zou zijn als ik er wel een had ūüôā

 4. Emmy 28 juni 2021 / 08:56

  Ik heb sinds kort een Cricut Maker en ik ben er echt zo blij mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.