Geshopt: Only spijkershorts!

Weer even een klein budget tipje tussendoor! Laatst kwam ik bij de Vero Moda en daar lag een tafel vol met kleding. Niet heel verrassend he, in een kledingwinkel? Laat het nu net zo zijn geweest dat erboven stond: 2 voor 15 euro. Ik vond de perfecte jeans shortjes!

Niet heel bijzonder zo, maar klinkt toch al wel aantrekkelijk, voor 7,50 per shortje, nietwaar? Wat de shortjes nog leuker maakt is dat ze bij mij echt perfect zitten, als gegoten! En daarbij opgeteld dat ik in totaal 1 shortje in mijn kast had liggen is dit toch wel een aanwinst.

Ik ben heel blij! Geen idee of ze zo’n leuke tafel in elke Vero Moda hebben, maar je kan altijd even kijken. Ik scoorde ook nog een leuke top (en m’n mama ook)! Deze items gaan jullie vast nog wel zien in een outfit! Wat is jouw laatste aankoop?

12 reacties

 1. Ise 4 april 2012 / 13:46

  Ik kom volgensmij nooit de Vero Moda uit zonder een tasje in m’n handen..

 2. emma 4 april 2012 / 14:02

  die zijn echt heel erg leuk 🙂 zodra ik in de buurt van de veromoda ben, ga ik zeker even rondsnuffelen!

 3. Elise 4 april 2012 / 14:59

  Als ik nog een keer langs de Vero Moda kom dan neem ik er ook één mee. Bedankt voor de tip!

 4. Milou 4 april 2012 / 20:10

  Leukk! Lekker wanneer de zon (weer/ ooit) gaat schijnen.. haha

 5. Ayla 5 april 2012 / 00:27

  Inderdaad een goede tip! Vorige zomer wilde ik een spijkershortje en ze begonnen allemaal vanaf 25 euro, dus dan is 15 voor 2 echt een koopje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.