Geshopt op Lanzarote!

Terug komen van vakantie met legen handen, dat kan ik niet zo goed. Ik moest gewoon iets shoppen! En uiteindelijk is dat goed gelukt. Niet heel veel, maar wel een aantal hele leuke dingen, vind ik! Kijk mee.

Eerst gingen we shoppen in Puerto del Carmen. Daar kwamen we er na een paar dagen eindelijk achter waar het winkelcentrum nu precies was, haha. Deze tas komt van Pull & Bear, en ik kon hem niet laten liggen. Hij lachte naar me! De eerste keer dat we er waren al, maar de tweede keer kon ik het niet laten om hem mee te nemen.

Verder kocht ik nog een jurkje bij de Bershka. Achteraf gezien ben ik hier ook super blij mee! Eerst twijfelde ik, maar ik liet me overhalen door Tim om hem toch mee te nemen. Ook hebben ze daar ontzettend toffe laptoptassen voor weinig (12 euro!) geld. Maar ik wist niet zeker of het de goede maat was, dus ik moet nog maar eens in Nederland gaan kijken bij deze winkel.

Op de laatste dag, woensdag, deden we een excursie over het eiland. Ontzettend leuk om meer te zien dan alleen zon, zee en strand! Maar goed, naast een wijnproeverij waar we langs gingen, hadden ze een souvenirwinkeltje. Mijn moeder kan ik nooit douchegel geven als cadeau, want ze gebruikt alleen zeep. Dit was dus een cadeautje voor mijn moeder! Zeep gemaakt van de melk van de geiten op het eiland. Is weer eens iets anders, leuk!

Ook gingen we langs in een winkel waar ze allemaal aloë vera producten verkopen. We kregen een stukje aloë vera plant in onze handen, wat een grappig spul is dat zeg! Wederom kocht ik een zeepje.

In bijna alle supermarkten verkochten ze Engelse boeken. En mijn boeken waren bijna uit, dus ik kocht maar een boek. Vind het toch altijd ook wel fijn om engelse boeken te lezen, heb ik het gevoel dat ik ook nog iets leer, haha. En deze was toch goedkoper dan die je bij ons in de winkel vindt! Achteraf gezien was een extra boek wel heel handig, aangezien onze vlucht bijna twee keer zo lang duurde als gepland!

Dat waren de spulletjes die ik gekocht heb. Niet heel erg veel, wel heel erg leuk! Zelf ben ik het meest blij met de eerste twee dingetjes, het jurkje en de tas!

14 reacties

 1. Renske 8 januari 2012 / 13:28

  Heel leuk:) Dat jurkje vind ik supermooi.
  En idd, iets kopen op vakantie is zo leuk. Omdat ze daar dingen hebben die je hier niet hebt en omdat er dan herinneringen aan die tijd aan zitten. Zo zie ik dat tenminste:)

 2. Dina 8 januari 2012 / 13:36

  Je herinnert me er aan dat ik al te lang niet meer bij Bershka ben geweest.

 3. Laura 8 januari 2012 / 13:42

  Ziet er allemaal leuk uit! Heb je een beetje kunnen genieten van je vakantie?

  • Lisanneleeft 8 januari 2012 / 16:45

   Jaaaa zeker! 🙂
   Er komt nog een blogpost over m’n vakantie, maar ik heb nog niet alle foto’s gekregen van vriendlief 😛

   • Laura 8 januari 2012 / 17:36

    Oh oké, leuk! Ik zat al terug te bladeren om te kijken of ik hem misschien gemist had, maar hij komt dus nog 🙂

 4. Petra 8 januari 2012 / 14:04

  Dat jurkje is leuuuuuuuk! En volgens mij word je huid superzacht van die geitenmelk zeep, of niet?

 5. Lieke 8 januari 2012 / 14:26

  Leuke tas zeg! & dat jurkje ook 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.