Geweldige recepten met watermeloen!

Watermeloen ijs, vrolijke watermeloenstukjes aan een stokje of watermeloen lolly’s waarvan je nog weleens teut van zou kunnen worden. Ik kwam de laatste tijd zo veel leuke recepten met watermeloen tegen dat ik het niet kon laten om er een artikel over te schrijven! Dus, als je watermeloen-liefhebber bent, dan móet je deze receptjes echt eventjes lezen!

recepten met watermeloen

Watermeloen ijslolly’s

Hoe leuk zien deze watermeloen ijslolly’s met een schijfje limoen eruit? Cute! En ook nog eens super easy, klik op de titel om naar het recept te gaan.

Watermeloen sortbetijs

Eigenlijk lijkt dit recept wel heel erg op de voorgaande, maar dan als schep/sortbetijs geserveerd. Toeval dat de twee recepten op elkaar lijken is dat overigens niet: de recepten komen van dezelfde website (die het bekijken zeker waard is, tip!) Wederom vind je het recept wanneer je op de titel klikt.

Watermeloen balletjes

Hoe cute ziet dit eruit? Leuk om te serveren op een feestje op een warme zomerdag (ik droom nog eventjes verder)

Watermeloen cocktail

Jum! Dat klinkt lekker. Hoewel dit een recept is met tequila (vind ik niet heel lekker) wil ik het best een keertje proberen! Door de meloen zal de tequila smaak vast niet heel erg overheersen. Hier ben ik heel erg benieuwd naar, cocktail met watermeloen, jum!

recepten met watermeloen

Watermeloen lolly’s

En als laatste van dit rijtje met recepten met watermeloen, deze watermeloen lolly’s! Nouja, echt lolly’s zijn het natuurlijk niet, maar ze zien er wel net zo leuk uit. Simpeler kan het bijna niet!

Heb jij nog briljante recepten met watermeloen?

DELEN:

34 reacties

 1. Paulien 26 juni 2013 / 07:24

  Ziet er lekker uit voor op ‘n warme zomerdag! Mjam!!

 2. I scream beauty 26 juni 2013 / 07:37

  Lekker!!! Mijn zusje heeft pas een watermeloen taart gemaakt. De watermeloen door de helt, schil eraf en op z’n kop zetten. Eromheen allemaal vers fruit. Erboven op een laagje slagroom met nog meer vers fruit. Je snijdt er gewoon punten van, net zoals je met taart doet! Erg leuk!

 3. Kimberly 26 juni 2013 / 08:47

  Die bolletjes zijn er zo leuk uit! Dat ga ik in de zomer denk een keertje doen 😀

 4. Ilse 26 juni 2013 / 09:00

  Leuke ideetjes. Doet me zin krijgen in watermeloen!

 5. Nem 26 juni 2013 / 09:08

  Het enige recept wat ik van vroeger ken is gaatje maken, fles drank (sterk) er op de kop in, 2 dagen wachten en dan de watermeloen opeten! Maar die van jou zijn veel leuker. Allemaal meloenen inslaan 🙂

  Watermeloen is trouwens ook heel lekker in een salade met feta, rucola en appel!

 6. Vanessa 26 juni 2013 / 09:27

  Die lolly’s zijn echt fijn! Watermeloen is zo lekker in de zomer!

 7. Milou 26 juni 2013 / 10:44

  Mmhh, heerlijk die watermeloen receptjes! Hier houd ik echt van 🙂

 8. Annelie 26 juni 2013 / 11:05

  Leuke recepten! Watermeloen is zo lekker als het warm is buiten of op vakantie 🙂

 9. Wiebeke 26 juni 2013 / 11:38

  Watermeloen met feta kaas! NOMNOMNOMNOM <3

 10. Charlotte 26 juni 2013 / 13:45

  Wat een heerlijk heden allemaal 😀
  Die balletjes zien er leuk uit hihi

 11. Lenneke 26 juni 2013 / 14:08

  Ohhhh, ik krijg hier ontzettende honger en zin in zomer van.

 12. Lianne 26 juni 2013 / 15:37

  Oeeh, dit klinkt zó lekker he! Nu nog de zomer erbij, haha

 13. Karlijn 26 juni 2013 / 16:25

  Die lolly’s zijn zo leuk. Die wil ik echt gaan maken. En met andere meloensoorten kun je ook bolletjes maken en mengen met watermeloen. Staat leuk op tafel 🙂 (en lekker)

 14. Hester 26 juni 2013 / 16:34

  Ik weet niet of ik watermeloen zo geweldig vind, ik heb het volgens mij echt pas een keer op. Normale meloen vind ik in elk geval niet zo lekker, maar het ziet er wel allemaal heel erg leuk uit! Maakt het al een stuk aantrekkelijker ^^

 15. Ilse 26 juni 2013 / 17:52

  Jummie, ik moet maar eens watermeloen in huis halen. 🙂

 16. Anouk 26 juni 2013 / 20:05

  Ziet er fris en zomers uit! Ik houd alleen niet zo van watermeloen 😉

 17. Anneke 27 juni 2013 / 21:51

  Die balletjes lijken me nog best lastig om te maken! De lolly’s vind ik erg leuk. Het is heel simpel, maar wel veel leuker om te serveren op deze manier.

 18. Anne 2 juli 2013 / 18:44

  Watermeloen, lekker! Hoewel… er zit nogal verschil in kwaliteit, ik vond de watermeloenen in Amerika onwijs lekker. Hier zijn ze vaak behoorlijk .. eh, waterig. 😉

 19. Bariah 2 januari 2014 / 10:40

  Hoi Peter,Balen zeg, ik heb wel wat gemist ! Zag er goed uit. Prachtig giebed. Hoop er volgende x wel bij te zijn. Jullie moeten genoten hebben !GroetenMarco

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.